2880 лв. накуп за майки студентки

• 47 470
  • 582
  •   1
Отговори
# 525
Ако тази година ме приемат студентка- редовно обучение,дали ще ми се полагат парички?

# 526
Ако тази година ме приемат студентка- редовно обучение,дали ще ми се полагат парички?
по-скоро не,защото не си била студентка към момента на раждането

# 527
Хм Twisted Evil
Благодаря за бързия отговор! Hug

# 528
Аз завърших 2007-ма, но тази година кандидаствам за второ висше...
Ако ме приемат септември, пада ми се да родя ноември, ще ми се полагат ли тези пари???

# 529
отиди в отдел студенти в твоя уни и ги питай дали ще ти издадат уверението,но не вярвам да вземеш и двете помощи хем за близнаци хем за майка студентка.
При вс случаи ще вземеш само за 6месеца,т.е от 01.01.09 до 09.06.09- докато са станали на годинка. Нищо не ти пречи да пробваш! Успех!  Praynig ПОсле пиши да кажеш дали е станало  Peace

Има мама на която са и изплатили и двата вида помощи и за близнаци и за студентка редовно обучение  Hug
Въпросът тук е дали университета ще ти  издаде тази бележка ,ако те го направят ,тези от соц. могат само да си гледат работата.
Успех ,очакваме от теб да се похвалиш ,че си си получила парите.  Simple Smile

# 530
Да ви кажа само какво стана с мен, ако някой се интересува. Получих решение, че ще ми платят 1680 лв. от януари до юли, когато става на 1 годинка детето Mr. Green

# 531
Хм Twisted Evil
Ако разбереш нещо по този въпрос пиши, че и аз това се чудя  Rolling Eyes

# 532
  • Варна
Хм Twisted Evil
Ако разбереш нещо по този въпрос пиши, че и аз това се чудя  Rolling Eyes
Важното е в момента на подаване на молбата да си редовна студентка.

# 533
Здравейте!
Да се похваля и аз-преведоха ми парите(всичките).4-ти курс съм и трябваше да се дипломирам сега юли месец.От социалните ми бяха казали ,че ще ми преведат 720 лв.-до датата на дипломната ми защита.Писах e-mail-и до дирекция социално подпомагане,разправях се  и...резултата е налице.Даже не се стигна до жалба да подавам.Така,че не се отказвайте.

# 534
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Знаете ли дали има възрастови ограничения ? Вчера ми казаха, че ако съм над 30 нямам право на помощта...аз ги навърших преди месец

# 535
Зуи, според мен някой те е "метнал". Аз не съм си писала никъде годините- нито пък някой ме е питал! Няма никакво такова ограничение за възрастта на майката Peace Hug

# 536
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
О, супер...благодаря много, Мишенце  Hug

# 537
Момичета аз да кажа за моя случай оказа се че съм пропуснала срока който е до навършване на 1 година на децата или до края на юни за завареното положение SadНо искам да кажа за момичетата дето вече са родили или им предстои раждане но не са студентки че ако септември запишат редовно обучение и детето е до 1 година си им дават всичките пари просто молбата трябва да се подаде в момента когато си редовна студентка и детето е под една година(няма значение че не сте били студентки в момента на раждане).Това го попитах няколко пъти че даже и с шефа им говорих така че да знаете и да се възползвате поне вие да вземете нещо Simple SmileАз много се ядосах ,но това си е друг въпрос защото подадох молба на 4 юни но ми я отказаха а сега се оказва че съм имала право но пък съм изпуснала срока и няма какво да се направи Crossing Arms Успех на всички студентки и бъдещи такива да си вземат всичко каквото им се полага Hug

# 538
  • Варна
Само да допълня, че срокът за родените през 2008 година е ноември, не знам началото или края

# 539
  • София
Здравейте!
Заверих семестриално март месец, но още не съм започнала дипломна работа, тъй като имам да взимам още изпити.
В момента съм във втори месец. Има ли някаква надежда да получа нещо от държавата?

Общи условия

Активация на акаунт