Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността, които се споделят във форума?
Как мога да сменя своя гинеколог?
Какви са симптомите на инфекция по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността, които се споделят във форума?
-
Как мога да сменя своя гинеколог?
-
Какви са симптомите на инфекция по време на бременност?
-
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
-
Защо кихам, въпреки че преди това не съм кихал?

?!
Моята поръ4ка от Ларедут още не е доша, а там освен пелената за беб4о имам и някои работи за мен- летни потници, балеринки и пр. чакам я с нетърпение.
. Ние тепърва ще пригодяваме едната стая вкъщи за детска - досега я използвахме като склад, но мислим да я боядисаме в жълто-зелени отенъци, като едната от стените ще е с някакъв подходящ детски тапет тъй като шпакловката нещо не ми допада и ще минава фриз в същия десен през цялата стая. Според вас дали е добра идея? За перденцата още се чудя дали да са къси до под прозоречната табла или до земята - все пак са добра изолация, но пък имаме проблем с влагата в стаята, явно уплътненията на дограмата не са много добри та затова си мисля, че е добре да има радиатори точно под прозореца, които да изсушават малко въздуха и да не се получава конденз. Чудя се дали да слагам детски перденца или ще стане много шарено и претруфено. Иначе в стаята ще има 1 бебешко креватче
/вече съм си го избрала/, 1 гардероб, който и сега си стои там, 1 легло за мен
и ми се ще да има един скрин, който да ми служи за повиване, къпане и т.н. Иначе съм против многото мебели в детската стая, защото трябва да се поддържа добра хигиена, а колкото повече мебели толкова повече бърсане и чистене. Ето малко идеики от мен:

по-добре питай и личния лекър и после в аптеката, понякога аптекарите са по-наясно
голямо чистене падна
, после
и накрая
случва ми се за 2-ри път от както съм забременяла,защото иначе все като парцал се чувствах. Няма да забравя за Нова година и Коледа, нито за чистене, нито за храна ми се мислеше, че и накрая едвам хапнах на масата. 
е тая лекарка иначе