Отговори
# 60
Zahira страхотни неща си открила. Влюбих се в лилавия комплект!
кажи къде ги намери Praynig

# 61
If дано всичко с теб е наред Praynig
Момичета нямам търпение вече да усетя бебчо.
Благородно завиждам на всички, които вече са минали през това.  bouquet

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 08:59 от @teya

# 62
Добро утро, мамчета и бебчовци!
Диди, добре дошла! Дано ти е хубаво при нас!
Кокона бонбона, не е ли опасно за плода? http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=4450&highlight=Имам братовчедка, която роди на 39години-в рискова възраст за бременност, медицински служител е, категорично отказа да си прави такова изследване. Роди си здраво момченце, пу-пу и вс. е наред
Иф 73, дано вс. е наред!
Тея, ще го усетиш, има време, пък като попорасне, ще му е тясно и ще му казваш да не те обтяга.
Хубав ден на всички!

# 63
здравейте и от мен тази сутрин
много стиснати палци за Иф и Биа`

# 64
Здравейте, Hug
помните ли ме Crazy Бях си в нас, малко болнични, а пък ми се развали компютъра и нямах възможност да пиша Peace Днес съм на работа Sick Дано не е за дълго.
В петък съм на БХС в Майчин дом, някой може ли да каже от колко часа работят newsm78

# 65
Момичета, знам че сред помпите за кърма най-популярна е тази на Avent,
но какво ще кажете за тазиhttp://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=131&products_id=747 - гледам че е значително по-евтина, мислите ли че ще върши работа newsm78
Добре дошла отново Ice Queen  Hug

# 66
Здравейте и от мен!
Стискам палци на Биа` и Иф! Дано всичко е наред! Praynig

# 67
МД работи от 09:30 до 13:30

# 68
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Силно стискам палци за Биа' и if дано да е наред всичко
Аз съм на преглед днес или утре и нямам търпение вече.
Nev да влиза да пише ,че нещо ми се губи

# 69
If дано всичко с теб е наред Praynig
Момичета нямам търпение вече да усетя бебчо.
Благородно завиждам на всички, които вече са минали през това.  bouquet

Teya, и аз вече нямам търпение. Гледам, че с теб сме на една дата. И аз още не съм го почувствала, мъжа ми вика - спокойно има време.
Иф, Биа, стискам палци всичко да е наред  Hug

# 70
Стискам палци на всички мами! Praynig Praynig Praynig Hug

# 71
Здравейте и от мен. Hug
Стискам палци при Иф и Биа всичко да е наред. Praynig
Лек ден момичета. Hug

# 72
if  Hug всичко ще е наред и те чакаме пак
strelche® и ти нещо се поизгуби, как са двете бебчета   bouquet

# 73
Ice Queen: Хареса ми как си написала "здравейте помните лиме?@  Laughing прави ми впечатление, че само за някои хора се пита как са и какво става с тях. знам, че не може да се помнят 120 имена, но все пак момичетааааааааааа, има и и други хора тук Simple Smile Мен никой не ме мисли, явно съм ви много безинтересна  Rolling Eyes  Peace

Днес ще ходя на преглед. Дано всичко е ОК! Нямам търпение да започна да го усещам, както и да му разбера пола на бебо Simple SmileТези от вас, които го исещат, какво точно усещате? Аз понякога усещам едни като бодежи, ту тук, ту там. Дали това са първите усети???

Я сега да ви попитам нещо по същество. Имам следния проблем, дано някой ми отговори Simple Smile
Мъжа ми от около 2-3 месеца започна много да хърка. И аз като някои от вас спя АДСКИ леко и се налага или аз или той да се местим в дугата стая. МОЛЯ ви кажете, как се справяте с този проблем? Вече дори не помага да се обръща на една страна:( Ще се побъркам  #Crazy Искам поне докато бебо се появи да мога да си почивам поне когато ми се пада през нощта Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:08 от yana-sladurana

# 74
Яна извинявай,че се 4увстваш пренебрегната, оба4е забелязала ли си на първа страница колко са много мамите, и сигурно 70% от тях въобще не пишат и една дума тук?! Ти също пишеш много рядко и е нормално  момичетата да се сближават пове4е с тези, които са по-4есто присъствие.  Laughing Успех на прегледа ти утре  Peace

Момичета стига сме ревали за внимание нека сами си го издействаме като бъдем по дейни тук. Аз също в началото имах такива моменти на "самота" в темата, но вземах по-4есто у4астие и се "опознах" с пове4ето мами, които също пишат пове4е. Това са си нормални неща!

Биа  Praynig дано резултат ти е добър и не се стига до амнио.
Иф   Praynig да се възстановяш по скоро!

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:18 от Dendy

Общи условия

Активация на акаунт