Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 651
  • 690
  •   1
Отговори
# 510
Може ли някои да ми отслужи с работещ код за намаление в евро ще се реванширам. Благодаря предварително. Тези които пробвах нестават. Всички цени в кошницата ми са PRIX VERT.

# 511
  • Чукарландия
Благодаря за информацията, но кодовете не действат при мен. Ще се надявам някой от форума да ми го продаде или замени. Hug
Какъв е този матрак, за надуваемия ли става въпрос или е нещо ново?

# 512
Благодаря за информацията, но кодовете не действат при мен. Ще се надявам някой от форума да ми го продаде или замени. Hug
Какъв е този матрак, за надуваемия ли става въпрос или е нещо ново?

да, надуваемия .

# 513
Аз имам няколко кода за намаление в евро, но са персонални, не знам как да ти ги дам.

# 514
Аз имам няколко кода за намаление в евро, но са персонални, не знам как да ти ги дам.

читох, че трябва да й дадеш име и парола за акаунта ти , тя да влезе да си направи поръчката, да отбележи , че иска да го получи на друг адрес ..........и след това ти си сменяш паролата .Това е единия начин другия ти да й пуснеш поръчка тя да ти преведе парички .

# 515
ralitooo_ предполагам от албумчето си видяла снимката.Тъкмо питах в другата тема дали някой ще си го разпознае,че защо останах с впечатление,че е от код незнам  Blush,а сега не мога да намеря от чие албумче е да разбера дали е така и дали не е онова двулицево яке,което пращали вместо покривката  Rolling Eyes Май избързах като го качих,че да видим,може пък и да съм права  Grinning
black angel благодаря ти  Hug

# 516
Момичета, изпращат ли все още чанатата с жирафа като подарък. Пробвах с код за нея , но не се получи.Благодаря!

# 517
Моля за помощ, кодовете за покани от 5,10 и 20 евро имат ли срок на валидност, като останалите и ако да, къде да го  търся?

# 518
ralitooo_ предполагам от албумчето си видяла снимката.Тъкмо питах в другата тема дали някой ще си го разпознае,че защо останах с впечатление,че е от код незнам  Blush,а сега не мога да намеря от чие албумче е да разбера дали е така и дали не е онова двулицево яке,което пращали вместо покривката  Rolling Eyes Май избързах като го качих,че да видим,може пък и да съм права  Grinning
black angel благодаря ти  Hug

mamaB и аз мислех че е онова но май не е защото нали по напред в албумчето има друга снимка и там копчетата са кръгли а тези не са

# 519
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, изпращат ли все още чанатата с жирафа като подарък. Пробвах с код за нея , но не се получи.Благодаря!

Не, мисля че кода не е активен от декември 2008. Аз имам една в повече и мога да я разменя за друг подарък

# 520
Моля за помощ, кодовете за покани от 5,10 и 20 евро имат ли срок на валидност, като останалите и ако да, къде да го  търся?

Това пише на моя от 5 евро.
В мейла с чека отдолу го търси.

Offre valable du 01/07/2008 au 30/09/2009 dans la collection Automne hiver 2008 de laredoute.fr hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités et hors articles Repetto et Converse. Non cumulable avec une autre offre. Chèque achat personnel, non cessible à un tiers et limité à une seule commande par foyer. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-Vous Shopping.
L'usage de ce chèque achat n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement de votre colis. L'utilisation même partielle de votre chèque achat n'entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit.

# 521
Благодаря, чак сега го видях, ама и аз съм една......

# 522
с пратката която получих имам изпратен код, уж намаление 30% и е описано какво намалява. 1-во че ми се хваща на всички акаунти (предполага се че е персонален), 2-ро дори и на ненамалени  - нищо

пускам го  - дано на някой му свърши работа
46159

# 523
Добре тогава, имам код 23 от 46 евро, кодът е  74020. За единия ми акакунт.
Другият код е 50059 и е 45 евро от 120,  32 от 85,  20 от 54 на друг акаунт.
Ако някой иска да се възползва моля да заповяда Simple Smile

# 524
rali, и аз затова не съм сигурна.Дано ми пише момичето ако не е поне да го махна от албумчето,да не подвеждам   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт