Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 664
  • 690
  •   1
Отговори
# 495
Искам да помоля някоя от вас, която се  е сдобила с надуваемия дюшек и не го иска, да ми пише. При мен кода не работи. Видях обяви в продавалника, но цената беше висока според мен.

# 496
Здравейте, имам проблем с използване на код 11347, поръчката ми е на стойност над 260 евро и искам да я нямяля ,цените са ,PRIX VERT, но при въвеждане на кода ми излиза Merci de vous identifier pour profiter de votre offre spéciale.  и след това I' annule  и другият е Ie m'identifie когато натисна Ie m'identifie ме препраща на едно място кадето е изписан моят е-маил и ми иска парола. Моля кажете ми как да постъпя! Благодаря предварително.

# 497
  • София...........
Ето тренча подарък!Супер е!

Много добре изглежда този тренч Peace
Интересува ме дали има кода за такъв черен размер 38/40???
Благодаря  bouquet

# 498

38/40 49247
42/44 49263
46/48 49298
 Имаш да черпиш една кола в панорамното барче на хотел "Черно море"  rotfImbo rotfImao newsm47
[/quote]
Само кажи кога!  Mr. Green  bouquet

# 499
Грешка, извинявам се...

# 500
  • София
Здравейте, имам проблем с използване на код 11347, поръчката ми е на стойност над 260 евро и искам да я нямяля ,цените са ,PRIX VERT, но при въвеждане на кода ми излиза Merci de vous identifier pour profiter de votre offre spéciale.  и след това I' annule  и другият е Ie m'identifie когато натисна Ie m'identifie ме препраща на едно място кадето е изписан моят е-маил и ми иска парола. Моля кажете ми как да постъпя! Благодаря предварително.

забелязах и аз,че от снощи като отварям страницата на Ла Редут направо съм логната,и аз пробвах 1 код и на мен така ми изписа.Иска да се идентифицираш,за да използваш кода,кликваш Ie m'identifie,и продължаваш с въвеждането на мейла и паролата си.Явно е нещо ново,аз мислех,че е само при мен. Thinking

# 501

Явно те препраща за да си влезеш в акаунта и да си направиш поръчката  Peace

# 502
Много ти благодаря, сега ще пробвам.

# 503
И при мен е така, аз опитвам да се логна, само, че от офиса става мноооооого бавно. А като ме логне, ми е празна кошницата и не мога да вляза. Явно някакви промени правят и зацикля на моменти  Rolling Eyes

# 504
Искам да помоля някоя от вас, която се  е сдобила с надуваемия дюшек и не го иска, да ми пише. При мен кода не работи. Видях обяви в продавалника, но цената беше висока според мен.

не знам кой код си пробвала,ето всички:
22594
23159
26921 този дава и розова чанта + матрака
в момента не е наличен,но пише че ще го има след 3 седмици,изчакай и пробвай пак
аз имам 2 матрака от първите 2 кода и чакам да го получат за да пусна и третия,всички се хващат на моя акаунт,но не мисля да продавам или подарявам матраците newsm53
дано съм била полезна и да го получиш все пак newsm10

# 505
Благодаря за информацията, но кодовете не действат при мен. Ще се надявам някой от форума да ми го продаде или замени. Hug

# 506
  • Пловдив
Здравейте, искам малко помощ от вас, новаторка съм все още с този сайт. Получих на имейла това ,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 01 août 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.
Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !
VINGT TROIS EUROS 23?*

# 507
  • София
Имаше един код, който даваше БД като сложиш една калъфка за възглавница от 2,50 Е - някой да го помни?
Беше даден в предишната тема, но сега не го намирам...

Ето кода:
30813 – бзплатна доставка + калъфка
http://www.laredoute.fr/vente-taies-massai-redoute-creation.aspx … &categoryid=0

villi84,  От линка по горе избираш една от калъфките за възглавница и слагаш кода 30813 и имаш БД. Поне при мен подейства, не ми е пращан лично.  Laughing

30813 маха доставката и с този чаршаф с ластик за 2.70.За размер 80/190 в бяло е цената от 2,70 евро.

Това,за който му е писнало от калъфки,като мен Mr. Green

# 508
Здравейте, искам малко помощ от вас, новаторка съм все още с този сайт. Получих на имейла това ,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 01 août 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.
Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !
VINGT TROIS EUROS 23?*

Запомни си този линк като супер верен помощник за всякакви имейли или следи темите, това е коментирано! Laughinghttp://www.google.bg/language_tools?hl=bg

# 509
  • Пловдив
Забравих да поясня че отдолу под текста е сложено нещо като бланка PRIME ACHAT PERSONNELLE  и е написано мойто име клиенския номер и сумата

Общи условия

Активация на акаунт