Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 671
  • 690
  •   1
Отговори
# 480
 Здравейте! Полу4их тази оферта - Може ли някой да помогне с превод  Praynig Или поне да ми кажете за какво става дума

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 06 janvier 2009 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !

# 481
прочети 1-2-3 страници назад и ще разбереш това се дъвче по 100 пъти на ден от 10 дни  Simple Smile

# 482
Ups sory  Blush ...Аз направо тук се цопнах...Верно че е предъвкано  Banghead

# 483
# 484
  • София
Един код от днес:http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c2343f9b59c09bd88e

Anne Weyburn. 72567

# 485
Момичета,
Може ли някой със сигурност действащ код за безплатна доставка, защото всички, които пробвах не стават. Тенкс предварително

# 486
  • София
Имаше един код, който даваше БД като сложиш една калъфка за възглавница от 2,50 Е - някой да го помни?
Беше даден в предишната тема, но сега не го намирам...

Ето кода:
30813 – бзплатна доставка + калъфка
http://www.laredoute.fr/vente-taies-massai-redoute-creation.aspx … &categoryid=0

villi84,  От линка по горе избираш една от калъфките за възглавница и слагаш кода 30813 и имаш БД. Поне при мен подейства, не ми е пращан лично.  Laughing

# 487
dessitto  много ти благодаря, кодът стана

# 488
  • София
Здравейте,
Искам да поръчам ето тази парочистачка:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6905854& … ue&ksource=-1
Ще ми се малко да я намаля, но не знам как. Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне Simple Smile

# 489

Това с кой код е???  newsm78 newsm78

# 490
Искам да се извиня предварително за въпроса си  Peace Сигурно е дъвкан хиляди пъти. Направих преди малко поръчка и включих прахосмукачката. Още ли вървят към нея подарък 6-те бр.сосиерки + 6бр.лъжички  Blush

Още веднъж се извинявам   bouquet

# 491
Ако ти ги е изписало отдолу ги има,зависи от сумата на поръчката.

# 492
 Ето тренча подарък!Супер е!

# 493
Много се извинявам, кода кой е за този тренч, наистина е страхотен

# 494
Много се извинявам, кода кой е за този тренч, наистина е страхотен

38/40 49247
42/44 49263
46/48 49298
 Имаш да черпиш една кола в панорамното барче на хотел "Черно море"  rotfImbo rotfImao newsm47

Общи условия

Активация на акаунт