Гоблени-45

• 48 674
  • 454
  •   1
Отговори
# 180
  • Според сезона
Ето да покажа още няколко рамкирани от мен, защото тук в тоя град няма сястно ателие. Извинявам се за лошите снимки, но нямам друга възможност за сега да показвам. Рамките си купих от фотоателие на Кодак, пък ако се случи мога и да ги прерамкирам някой ден:
Много са красиви и добре са станали и с рамките!

# 181
имали някои да ми прати схемите на тахната вечеря благодаря
и конците

# 182
  • варненка от София
Тарзанче, аз наближава да го раждам едва ли не  Joy
Шегата на страна, ама преполових аз, влизам след няколко дена в 5-месец.

Отивам да шия, че срамота.

# 183
Здравейте !Мога ли да помоля за малко помощ тези от вас ,които са от София.Някой знае ли магазин за гоблени и пр. в близост до хотел Плиска?Интересува ме черна панама ,ако някой е запознат ще помоля за инфо(цени,метраж и изобщо има ли магазин там).Презварително благодаря!

# 184
  • Бургас
  Здравейте , бързам да се похваля , че получих бистрото smile3521 , вече се бях отчаяла .
Сега ще бързам още повече с коня .
.

Еееее най накрая, айде и аз си отдъхнах вече Crazy

# 185
tarzanka, важното е че всичко е свършило добре и дано лоши случки да нямате повече  fingerscrossed !
А за подаръците си спретнахме една осмо-мартенска изненада да ни е весело та както се чува Билкова да ти е честито подаръчето!!!

# 186
Зори,искам да те помоля за схемата на разкошното торбенце  Blush

Заповядай   bouquet :

http://dump.ru/file/1690358

# 187
Здравейте момичета,хубав ден ви желая!Mama Geri-много са си добре минзухарите,подарявай ги и недей му мисли!
Bilkova-пожелавам ти с удоволствие да си ушиеш подаръчето!
zhanka-Венеция е станала супер.Калиите и рошльо също.

# 188
  • Пловдив
Мерси, момичета (Писето, вече лично ти благодаря!) - да ви се връщат подаръците многократно! А те ще се връщат.... и подаръчето за моята жертвичка го чакам утре да пристигне, но мисля да го пусна към края на месеца - та да стигне тъкмо за празника, че то и букет си носи... (да не увехнат китките по пътя  hahaha )  newsm08

и конците
Ако имаш предвид Тайната вечеря - кажи на коя фирма я искаш, за да знаем какво да търсим  newsm12

Зори, мерси - и аз си дръпнах торбенцето, но какво значат последните два символа в колонката на ключа - Tassel и  Charm Attachment - не съм ги срещала досега  newsm78

# 189
# 190
  • Пловдив
Зори, и аз благодаря!

# 191
Здтавейте момичета!

От доста време ви чета и се възхищавам на творбите ви. Засърбяха ме и мен ръчичките, но все време не намирах ... и така до онзи ден , когаато майка ми ми подари един гоблен http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/product_info.php/products_id/1265 и сега шия та пушек се вдига.Simple Smile единствения проблем ми е , че малката много ревнува и нямям идея какво ще я правя. Аз като седна с гоблена , а майка ми с плетката и тва макото направо ще се счупи от лигоч само и само да му се обърне внимание Simple Smile Надявам се да не съм много бавна в шиенето и скоро да ви се похваля с готовото ми първо гобленче. Малко и е трудно де ... според мен майка ми малко се е изхвърлила , като ми е купила гоблен 24 цвята като за начало , но се справям .... малко тревата ме тормози Simple Smile

# 192
Моля, моля  Hug, аз съм почти готова с торбето и се надявам до довечера да го покажа готово (най-късно утре).

Bilkova , ако се вгледаш добре във снимката на гоблена, ще забележиш горе, където все едно е закачено торбето, има една метална джаджа. Това всъшност е Charm Attachment , тя си върви с комплекта. Аз обаче го шия по мой подбор, така че ще бъде без въпросната джаджа. ще си го рамкирам с налична готова рамка, с перспективата като идем до София близките седмици да търся из магазините за мъниста нещо подходящо. чак тогава ще го дам за официална рамка  Laughing.
А Tassel е пискюл, който виси най-отдолу. Прави се много лесно, ако си правила мартеници, ще се сетиш. Ще гледам да издиря снимка и ще покажа.

п.п. Редактирам се, ето как се прави пискюл :

http://techknitting.blogspot.com/2008/06/how-to-make-tassels.html

Ето и оригинален, дименшънски пискюл  Laughing

http://www.dimensions-crafts.com/tipshtml/tassels.html

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 16:27 от 3ори

# 193
и конците
имам Тайната вечеря -Вилеровалата схема , ако ти върши работа прати мейл
valkiria и аз си го поръчах но кога ще му дойде ред не знам  Flutter

# 194
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Гуди мила кажи как се сваля сега от Фото файл ру newsm17 newsm12 преди под всяка картинка имаше за увеличение а сега не виждам newsm78

ако питаш за сайта с метрите (нещо не мога да го намеря -  Rolling Eyes щото съм много подредена) долу в дясно от снимката трябва да има Full Size натискаш там ои сваляш, шиеш и се кефиш  Hug
в моя случай сваляш, сваляш, ... и се кефиш. за шиене все не остава време  Tired

имам питане - някой беше предложил да купи конци Мадейра от Монтана,  ooooh! но съм забравила кой. може ли малко инфо за адрес, цени?

ще благодаря  Blush много, много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт