Гоблени-45

• 48 701
  • 454
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета,аз се боря с "бекстич" бода на орихидеите на Дим.-но нещо не ми се отдава Sick Sick
Ами по схема е дадено ,че се шие с 1 конче,но то се губи/т.е почти не личи ,че го има контура/ при кръстчетата -така ли е по прницип или аз нещо бъркам  newsm78

# 331
здравейте,
опитвам се да намеря схемите на едни гоблени и направо ужас.Преди няколко дена ги видях тук в този форум и сега не ги намирам.Лошото е ,4е незнам и как точно се казват-става дума за едни силуети на жена - мисля,че са поредица четири гоблена,на единия е със сърце,на другия мисля че беше детелина ,а другите не си ги спомням.Ако някой се сеща и може да помогне -БЛАГОДАРЯ!

# 332
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
здравейте,
опитвам се да намеря схемите на едни гоблени и направо ужас.Преди няколко дена ги видях тук в този форум и сега не ги намирам.Лошото е ,4е незнам и как точно се казват-става дума за едни силуети на жена - мисля,че са поредица четири гоблена,на единия е със сърце,на другия мисля че беше детелина ,а другите не си ги спомням.Ако някой се сеща и може да помогне -БЛАГОДАРЯ!

на черна панама  Peace линия на живота, любов, раждане, съпружество, младост  Peace
ако никой не пусне линк, пиши на ЛС и ще ти ги пратя  Hug

Марулче - ГУШ, ГУШ, момиченцата са си сладко нещо  Heart Eyes

# 333
  • ПАЗАРДЖИК
здравейте,

Еййййййй, един път и аз да помогна, ако става въпрос за тези

http://petjahristova.mylivepage.ru/file/2204_Общие

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 23:18 от petjah

# 334
petjah ,изпревари ме Crossing Arms и аз до сега се опитвах да качвам линиите на живота ,но докато се лутах насам- натам ти ме изпревари  bouquet

# 335
Goody-благодаря ти за информацията.Много красиви гоблени имат,но освен кръстчета ,друго не бих шила.Понеже една рускиня беше ушила "децата на плажа които се целуват " на кръстчета и си помислих че се шият така.Другото лошо при тези гоблени е че нямат номерата на конците.В руските сайтове има техни схеми ,но без номера просто не вършат работа.
Мимито и Светла-схемата на ангелчето ме съмнява че е направена на някой сайт като "Иголки.нет" и не е изпипана както трябва.Може някой който може да работи с РМ да я разгледа и да си каже мнението.

# 336
Добро утро

mery_poppins1,имаш и моите комплименти и аплодисменти...колекцията ти е респектираща,богата и много красива!

приятно мързелуване днес Heart Eyes

# 337
venipuh,
аз имам ключа на момиченцето, ако решиш да я шиеш. На другата имам за съжаление само мостра с цветовете.
А защо да не ги шиеш с петит пойнт? Половин кръстче т.е. Не е ли по-лесно от цяло?
Напоследък гледам много добре направени гоблени на Гоблен-сет.

# 338
  • Пловдив
Добро утро,

bella_, мерси за кафенцето.

Мира5, извинявай, че чак сега, но............

http://blackeyes.gallery.ru/?albums=1&parent=b05m       

парола за всички яйца 123456

# 339
Добро утро,

bella_, мерси за кафенцето.

Мира5, извинявай, че чак сега, но............

http://blackeyes.gallery.ru/?albums=1&parent=b05m       

парола за всички яйца 123456
did_tag, Много ти благодаря за яйцата  bouquet
Прасчо пишеш, че имаш осем яйца, искам да те помоля, ако имаш едно червено с кръстче в средата да ми го пуснеш, първоначално бях си харесала него, но ако не ще си избера нещо от тези на did_tag също са хубави. Grinning

# 340
Добро утро момичета, много  красоти се показали   bouquet
Аз искам да попитам, започнах един гоблен, но никога не съм шила с коминирани подове и сега се чидя как в едно квадратче има два символа и как се шие точно. Панамата мисля че е Аида 14 по-едра от обикновенната на която до сега съм шила. Казаха ми че на дупки на панамата са ми един символ. Стигнах до едно положение на което има по два символа в квадрат и не знам как да го шия. Много ми се иска да го направя защото много ми харесва, ако мога малко по-късно ще пусна снимка, за да го видите.
много ще съм ви балгодарна ако ми помогнете

# 341
Дидорани честит рожден ден! smile3510
Кетри ангелчето ще го шия на Аида 14 бяла и ти май на това шиеш нали?

Марулче много се радвам, че мечтата ти се е сбъднала  newsm06 stork-girlи аз си мечтая за момиченце Whistling

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 12:11 от неличка

# 342
  • Пловдив
Дидорани, честит Рожден ден, много здраве и любов  Heart Eyes Весел празник   bouquet
Бела, хубава закуска    chef
Даниела_Ч - Аз като шия на по-едра панама и ми се наложи да поместя 2,3 или 4 по-малки квадратчета в това едно, си го правя на въображение, както ако е аида 28... не мисля, че има друг начин, но ако има, нека някой сподели, че и аз да се възползвам  Hug

# 343
petjah,
да точно за тези става на въпрос,но не мога да ги изтегля.Иска ми парола-помощ newsm78

# 344
  • Според сезона
Добро утро момичета, много  красоти се показали   bouquet
Аз искам да попитам, започнах един гоблен, но никога не съм шила с коминирани подове и сега се чидя как в едно квадратче има два символа и как се шие точно. Панамата мисля че е Аида 14 по-едра от обикновенната на която до сега съм шила. Казаха ми че на дупки на панамата са ми един символ. Стигнах до едно положение на което има по два символа в квадрат и не знам как да го шия. Много ми се иска да го направя защото много ми харесва, ако мога малко по-късно ще пусна снимка, за да го видите.
много ще съм ви балгодарна ако ми помогнете

Виж тук:
http://goblenite.org/attachment.php?attachmentid=19774&d=1161551589

Общи условия

Активация на акаунт