Майчинство и детски за близнаци - 2

• 27 956
  • 401
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Пишете и мен Ива Вълова-Стойнова близнаци Николай Хинко Стойнов и Радослав Хинко Стойнов  14.06.2007

# 301
И аз се присъединявам Мария Люцканова - близнаци Антон Василев Люцканов и Димитър Василев Люцканов родени на 12.01.2008 г.

# 302
И аз се пресъединявам.Христина Иванова Захариева-близначките-Виктория Юлиева Захариева и Ивона Юлиева Захариева родени на 12.05.2008год. Ако е необходимо ще си дам егенето както и тези на децата

# 303
  • София
Момичета, скромен принос от мен по въпроса, в момента е топ-новина Simple Smile

http://news.ibox.bg/news/id_1922718708

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 13:22 от uzi_buzi

# 304
BRAVO uzi!!!! Eto taka trqbwa - brawo! Trqbwa po nqkakav na`in i w nowinite da vlezem!

# 305
Момичета, моля ви изтрийте си егн-тата в предходните постинги, тази информация не е за всяко око и могат да бъдат направени всякакви злоупотреби.

Във всички петиции вече се дават само трите имена и от кой град и държава е човека. Ако решите можете да напишете и имената на децата си и датата на раждане, но за Бога, недейте ЕГН-тата!

Каси, нямаш ли възможнаст да се свържеш с някой от Господари на ефира лечно и да обясниш какви са проблемите. Даже може екипа да отиде с една майка на близнаци на която е отказвано да й бъде приета заявлението, за да види защо й се отказва. Само те според мен биха успяли да приклещят Масларова за отговор и то незабавен, както и членовете на социалната комисия. Как така се получава, че политиците си правят каквото си искат, а ние - хората, които сме ги избрали трябва да търпим лошо отношение от държавната администрация /която се храни пак от нашите доходи/ и да си трайкаме докато господата не решат как точно ще им бъде удобно да си изпълнят ангажиментите, ако въобще решат че им е удобно #2gunfire

Също със Слави трябва да се говори. Трябва сега да се действа, а с писмена комуникация се губи време. Каси, не можеш ли да потърсиш телефони на сценаристите и на двете предавания?

# 306
ето ни и нас - Вяра Тодорова Доцева, близнаците: Кирил Калинов Доцев и Константин Калинов Доцев родени на 11.10.2007г.
 Peace

# 307
И аз се присъединявам към мнението на останалите  Петя Янакиева Господинова-близнаци Янита иРадослав Дениславови Господинови родени на 05.05.2007год
I az se prisaedinqvam Ivelina Dimitrova-Branimir i Evandjelina Emilovi Dimitrovi rodeni na 03.01.2008god.

# 308
Макар, че фигурирам в петицията при Пития отново се включвам . Аз съм Зоя Цветкова Миндова- 52 год. родилка. Близнаците ми са Ива Миндова и Калина Миндова. Обадих се в няколко медии, дано откликнат.

# 309
Здравей те и аз се присъединявам, към вас Борислава Василева Минева от гр.Каблешково и децата ми Олга Питрова Минева и Иван Петров Минев родени на 02.10.2007

# 310
Момичета, приятелка ми каза, че в събота-вечерта по новините са казали, че ще преработят текста в смисъл, че сумата пак ще се отнася до близнаци на 1 г., но заварилите закона няма да се лишават, а ще се дават средства само за останалите месеци до 1г. Не знам някой дали го е гледал от вас, аз лично не съм.

# 311
  Здравейте и от мен и аз се присъединявам Мария Кирякова, близнаци Теодора Димитрова Димитрова и Мартин Димитров Димитров родени на 11.06.2007 година

# 312
Махнах ЕГН-тата ви, не е "здравословно" да се оставят на показ Peace

Радвам се, че сте толкова решителни и организирани! Ако човек сам не отстоява правата си - няма кой да му помогне Peace

# 313
http://bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=47434
Обърнете внимание г-н Адемов какво коментира!?

# 314
Здравейте и от нас.И ние се включваме Десислава Христова Михайлова майка на близнаците Дара и Велизар родени на 25.05.2007г.

Общи условия

Активация на акаунт