Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • варна
 Michala,посмях се доста с изпълнениетож на лястовицата,ама не е за смях. Mr. Green

# 91
Michala,посмях се доста с изпълнениетож на лястовицата,ама не е за смях. Mr. Green
Ами то само това ми остава - да се моля и да се смея !!!   Laughing

# 92
  • Miami
Привет мамита  Simple Smile

Ние днес ходихме на консултация и този път съм доволна вече  Grinning Малкият Жорко е качил цели 480 гр и вече е 7480 кг, а см ги изкараха като миналия път.

Искам да ви питам за АМ. след като спряхте да кърмите (четох, че има вече такива мами), как научихте бебето да пие АМ? Венета още е на кърма, но всичките ми опити да й дам АМ се провалят. Някога не може да суче добре и плаче, но биберона с млякото не го кусва. Стика устичката и толкоз. Пробвала съм Фризо 2, а после и Нутрилон, за който ми казаха, че най-напомня кърмата и е по-леко.
Не знам как ще я отбивам след като не мога да й давам мляко. Тя и каши не яде. А не върви в 22.00 да й дам да удари едно пюре  Wink

radosttz
и ние имахме същия проблем. И аз бях купила 1-ца на Хип, но и него не искаше, правеше едни гримаси все едно ще повърне  Sick и продължихме на кърма(това беше някъде към 5-я месец). В 6-ти месец вече кърмата ми намаля и се принудих да дохранвам. Купих Nestogen 2 на Nestle, в една зелена кутия. Прочетох, че то е много добро за регулиране на стомахчето на бебетата. Млякото не е толкова гъсто(както при повечето 2-ки). Аз пробвах да му го давам, когато е много гладен. Първо млякото, после кърмех. И така постепенно започна да го пие без проблем. Вече сме само на АМ. Успех!

michala
, страхотни сте  Hug А тази песен и клип, колкото пъти ги гледам, толкова пъти плача  Heart Eyes
Как ви избраха за клипа? Разкажи нещо интересно свързано с него  Grinning

kaka Maya , наистина е възмутително това, което ти се е случило. Но защо ли не ме учудва  #Cussing out А представяте ли си инвалидите как се чувстват  Cry

# 93
  • И аз не знам къде...
Ау, че съм  ooooh!! Не чета на ред и после питам кво да е  Embarassed!

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 15:15 от dari75

# 94
Зздравейте момичета!  Hug

Аз много отдавна не съм писала, но нещо все не ми оставаше време с малкия на ръце! Знаете как е  Heart Eyes

Всички бебчета са пораснали, да са ни живи и здрави  Hug

Гледам за обувки и чорапки си говорите. А моят малък мъж все още не се сеща да лази дори, само вдига дупе и забива главата в пода. А вие за ходене в проходилка си говорите нали?  newsm78
Иначе ние сме пораснали вчера на консултацията бяхме към 8.300 и 71 см. Здравко все още си наддава по 400-500гр на месец. А как си хапва само пу- пу всичко чо е в лъжичка се поглъща. Само с водата имаме проблем. Не ще и не ще. Crossing Arms

Кака Мая съчувствам ти   Hug в тази наша държава кво ли й е наред? ?Но пък да нямаш достъп до доктор тава си е... #Cussing out

michala стана ми смешно  Laughing като разказваше за спускането, въпреки че хич не е. Разбирам за какво говориш. Нашия татко е съшия в разбиранията си  ooooh!

Аз бягам, че ме викат.
Вече няма да ви изпускам  Heart Eyes

# 95
michala [/b], страхотни сте  Hug А тази песен и клип, колкото пъти ги гледам, толкова пъти плача  Heart Eyes
Как ви избраха за клипа? Разкажи нещо интересно свързано с него  Grinning
Благодаря на всички за милите думи!!! Ами какво да ви разкажа за клипа?! Един ден мъжът ми докато играеше баскет в двора на едно училище, бях принудена от обстоятелствата да кърмя Ицо там на една пейка. Бях с една приятелка и тя като ме видя че не се притеснявам от дейността си ми каза че сега ще се снима този клип и ако искам да участвам. Та на място ме снима с телефона и прати на режисьорите клипчето и те взеха та ни "пожелаха"! Laughing Аз малко се притеснявах по време на снимките защото бях най-скорошната родилка и още бях като бременна, ама срам не срам викам "ще се дам" hahaha  Най-забавното беше, че около 5-6 пъти спирахме снимките понеже Христо подмокряше пейзажа !!! Накрая чак стана една локвичка на декора, та всички БОСИ мамита се поизмиха в нея  Sick Даже имам клипче където докато го гушкам и повдигам и той решава да ме "облее с топъл душ" Laughing Извинявам се на гнусливите !!!  bouquet

# 96
Здравейте   bouquet
Клипа е страхотен, не го бях гледала  Embarassed
Бобо, когато пюрето не  е по негов вкус притреперва с глава, от няколко дни забелязвам, че и като се  ядосва прави същото, а вече  и дори да му е вкусно пак се "втрисва"  newsm78  ама много зачестява с това нещо, чак се притеснявам да не  е някакъв тик  ooooh! Веднъж като се събуди в количката така силно си тресеше главата в порядъка на 4-5 секунди, което повярвайте ми беше страшно много веме.
Вие забелязали ли сте такова нещо, аз ли си внушавам  Thinking

# 97
Здравейте!!!
Тези дни нещо все не ми остава време да пиша.
ins_dimitrova, ако е това, което си мисля и Полина прави така, когато я храня и мн. често почва да си върши работа и като приключи се потриса. Ако успея да я снимам ще ти покажа.
Така ами ние сме добре, все още имаме пъпчици или по-скоро вече като белези и се оказа май, че е от жълтъка. И най-новото при нас е, че заспива по-корем(никога не е спала така) вече 2 часа сън Wink
Мимче мерси за темичката   bouquet и аз чакам да видя ЙоЙо с обичките Wink

# 98
michala, много сте хубави в клипа  Hug
Гледах го преди месеци, но сега пак настръхнах, като го видях...

Ина също отскоро понякога потреперва, точно все едно я втриса  Thinking
Не се случва често - по няколко пъти на ден и не всеки ден, а понякога ми се струва, че все едно нещо се напъва и после я "втриса".
В събота сме на консултация и ще питам педи.
Дано не е нищо притеснително с бебоците.

# 99
  • на края на света.....
Здравейте и от нас в този дъждовен /при нас/ден. Sad
 Аз от два дена съм отново сама с децата и направо ми се спира тока.Това малкото не ме остава да мръдна изобщо,когато излизам от стаята започва да плаче колкото глас има/а тя е доста гръмогласна/.Трябва постоянно да има някой при нея.Нищо не мога да свърша.Иска само я да вземам и да я разнасям из стаята,че и в  другите стаи да ходим, че на едно място и омръзва.
  Да питам мамите ,които имат бънджита,до каква възраст могат да се използват.Искам да се улесня и да и намеря повече занимавки но ме страх да не съм закъсняла.
 michala страхотни сте.Клипа много хубав и песента е чудесна. Hug

# 100
  • София/Севлиево
И на мен песента ми хареса много.Дали мога да си я сваля отнякъде?Клипът също не е лош.

# 101
За столче за кола много се чудя дали да взимаме като нямаме кола,ама за колата на дядо му?! newsm78
Атина, макар и за друга кола, децата без столче не трябва да се возят!!! Най-добре поискай от някоя позната, когато се наложи.

Да ви се оплача вчера бяхме на консултация-и както си предчувставх нищо не направихме-набора ( кантара) издаде багажа,и не знам колко е пораснал моя юнак
петюша, това действие къде се развива?  Laughing 

По този повод на 6 месеца като го водихме Ицо на Витоша (с такава раница със столче отгоре) та татето ме издебна и се спусна с него със сноуборда надолу !!! А аз търча след тях и крещя "Сприиии!" защото виждам как Ицо маха като лястовица с ръце щото неможе да си поеме въздух от скоростта!
Joy Хихи, много се смях на това!  Joy И според мен му е било кеф на детето.  Laughing Ама, ако моя го направи това, ще умра от притеснение (щото той се пуска с онези състезателните ooooh!). Така че, напълно те разбирам!

Мама Гаца, нашето бънджи е до 12 кг.

Това с потреперването може би е нормално явление при повечето бебчета. И мойта мома прави така.

# 102
  • София
michala много ми хареса клипа!

ALISA и на мен мойта щерка ми оскуба косата, която остана. Само да я види пусната и грейва в усмивка и протяга ръчички и ако я докопа дърпа с двете ръчички в противоположни посоки! Аз през повечето време я нося вдигната, обаче все някой и друг косъм стърчи и тя успява да го сграбчи. Sad

# 103
И на мен песента ми хареса много.Дали мога да си я сваля отнякъде?Клипът също не е лош.
[/b]
Ами аз го имам ама незнам как да ти го "дам"! newsm78 Ако знаех как да го кача някъде ама  Rolling Eyes  наи съм блонди  Joy ?!?

Благодаря на всички за комплиментите !!!  Blush  bouquet

# 104
  • София
   michala -много сте готини ,все още немога да ви видя  в клипчето понеже се затруднявам в инсталирането на флаш плейъра, ноо да се надяваме че съпруга ще удари едно рамо и ще ви видим ; ),както и Мартито на Веси
  Бюти действието се развива в 21 век в Овча Купелската поликлиника у столицата-да беше у моето село нямаше и дума да кажа ама то...
  Айде стига съм философствала .
 Лека Нощ сладури и сладурковци!!!    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт