Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София
             Добро утро   Hug
  michala   нямам думи ...направо се просълзих- цялото клипче всичко е толкова нежно може да разтопи и най- студеното сърце...
     Веси21 интуицията никога не ме лъже...много хубаво...аз съм се посветила на сестринството : )
       С моето момченце днес се борим със хремичка и кихане,нещо сме понастинали...да ви споделя нещо моята педиатърка ми каза ,че вече могло да включа и прясното мляко към храненето, обаче аз знам че до 1 годинка не е препоръчително, вие какво мислите по въпроса???
       Бънджито за мен е абсолютно излишна покупка ;малкия като го сложа се върти в кръг 10 мин гледа изплашено,и започва да протестира ; )
     Atina_Eli със сигурност ще си стоим на топличко : )

Бюти, а при вас как е времето ,а разходките навън затруднени ли са.. просто ми е любопитно..

# 121
За претреперването незнам какво е можеби просто от вълнение,
но Ивко от няколко дни много започна да си върти главата, много бързо го прави, чак като си допра ръката на бузката му тогава спира, опипах му ушите да не би да го болят- не реагира  Thinking а забелязвям че го прави като заспива или като му се спи или когато яде.

julielm  Hug и по честичко вече да се включвате

Леле тоя сняг натрупа за отрицателно време, какво ли ще е в събота пък аз изкумена по токчета  ooooh! ще има шоу  Mr. Green

Ето ме  Hug

И Здравко така си върти главата  newsm78 #Crazy бързо бързо наляво надясно и аз бях притеснила. Точно както го описваш , когато заспива или се събужда и когато яде. От какво е това  newsm78

Някакъв специален случай ли? Сигурно си споделила преди, ама аз съм изпуснала  Embarassed
И аз се чудя как ще излезем. Обикновенно събота шетаме насам натам с тете. Иначе през прозореца изглежда като бяла приказка. Поне през ноща и ранните часове на деня. Сега вече хора, автомобили всичко се разкашкало навън и е много грозно  smile3516

Клипът е страхотен, яд ме е само, че никога не съм го виждала по някоя телевизия (а може и да съм пропуснала), а това е страхотна реклама за кърменето. Жалко! Вие с Ботев сте страхотни, както и всички майки са толкова естествени - наистина много вълнуващо.

Взехте ли си билети за Мадона днес? Аз да и съм много щастлива, макар че има толкова време дотогава...

Въртяха го през лятото- може би август. Много за малко обаче. Жалко! Винаги ме разплакваше.
А за Мадона - и аз ИСКАААММММ. ама трбва да нявия мъжо Whistling

Аз май съм от ставащите по що годе нормално време- към 7.30  Grinning  (В нашата къща мъжете са ранобудни. Мъжът ми по късно от 6.00 часа го води за успиване  ooooh! а аз как обичам да си поспивам  Blush )

За поликлиниките нямам думи  Crossing Arms Нашата педи се премести на ново място - ново и хубаво, добре отоплени стаи, обзавеждане ново, кантара е електронен, нооооо е супер тясно. С количка абсурд  Naughty не можеж нито да влезеш в асансьора, нито да се движиш по коридорите. За предгледи на нея не разчитам, само ходим за ваксините. А иначе сме на хомеопатия и доФтора идва унас. Simple Smile

petiu6a аз лично не мисля да включвам прясно мляко преди годинка  Naughty  А преди него ни предстои маслото, сиренето и киселото мляко.  Peace

# 122
Здравейте, мацки  Hug

Ние май сме от най-поспаливите. Почти всеки ден спим поне до 9,30-10 часа, да не кажа, че понякога и по-късно ставаме  Blush Е, разбира се, има и случаи, когато ме е будила в 8, но обикновено след 1 час пак заспива и тогава можем да откъртим и до 11  Crazy

Леле, като ви слушам как тършуват бебоците ви из цялата къща  Laughing Това е една от причините да не искам паяк, защото знам, че така или иначе като проходи, ще бъде неудържима. Поне още няколко месеца спокойствие ще имам сега  Laughing

michala, страхотни сте на клипчето. Аз съм го гледала още през лятото, като излезе. Въртяха го по ТВ през август, когато беше световната седмица за подкрепа на кърмещата майка. Винаги като го гледам се просълзявам. Много е красиво  Flutter

Да ви се оплача от мойта хищница - много започна да ме хапе, докато суче  Sad Както все едно си играе с играчка - захапва ми зърното и ми се хили, после започва да го дърпа, а мен много ме боли  Cry Не е всеки път, обаче вече става доста честичко и не знам какво да правя.

А вижте тук как от няколко дни ме вика, когато е тъжна. Направо ми разтапя сърцето  Heart Eyes

Хайде, хубав снежен ден на всички   bouquet

# 123
Хелоу! Ето ни и нас  Mr. Green

И ние сме поспаливки, поне до 8:30 спи момата, а мама се излежава дори до по-късно.. Laughing После ставаме, гърне, миене, обличане, оправяне на стаята и докато свърша всичко това, станало 11 часа, Йойо ляга за обедна дрямка, а аз отивам да "закусвам". Crazy

Ох, аз нали съм върл противник на проходилките, а сега като казахте как шетат бебоците с него и още повече се надъхах. Joy Само дето братовчедка ми иска да ми пробута техния паяк, май ще го взема, но ще видим дали ще се ползва и колко. Най-много да му махна седялката, както Веси е направила. Flutter

За потрисането - Йойо май също правеше нещо подобно като по-малка, но отдавна не съм я виждала да го прави. Thinking А иначе всеки ден при първата лъжица пюре си бръчка носа и мляска само с върха на устните, сякаш съм й дала кой знае каква гадост. Laughing Голям комплимент ми прави на готварските способности! Wink Добре, че после си похапва вече с охота, де... Heart Eyes

Леле, Марти е много сладка как плаче за мама. Heart Eyes А мама снима с апарата насреща й. Mr. Green Бонбонка! А пък за хапането, мен почти не ме хапи мойто хищник, само че като се наяде се отдръпва назад и започва да гледа зърното, пипа го, стиска го, натиска го навътре докато се скрие. hahaha Голяма игра пада с "цицито" (така му викаме ние). Mr. Green

Мичала, и аз да се включа към фен клуба ви - страхотни сте в клипа! Heart Eyes Какъв хубав спомен само, и за теб, и за бебчо. Hug

Майче, направо нямам думи за гадната Градска болница. #Cussing out Трябва да се съберете няколко мами с близнаци и наистина да се обадите на господарите. Peace Те на колко места помогнаха да бъдат изградени съоражения... Аз затова (и не само) съм щастлива, че не живея баш в центъра на града, точно заради тесните улици с паркирани по тротоарите коли, дупките и мръсния гаден въздух, шумът и какво ли още не. В нашия квартал навсякъде вече има рампи за бебешки и инвалидни колички и нямаме проблеми с достъпа. Peace

Времето е отвратително... Аз си мислех, че пролет идва вече, а то... ooooh!

п.п. Върнах се, защото забравих да споделя, че на концерта на Мадона и на мен много ми се ходеше, обаче точно в момента нямам излишни 200 лв. Sad С предстоящото ни пътуване и покрай разходите за бебка направо се ошушкахме, та ще го пропусна..  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 12:21 от mimchence

# 124
петюша, тук времето е студено, като за зима Wink Като завали, почистват веднага, дори и малките пътечки. Но то при нас така или иначе много сняг не натрупва, понеже живеем в ниското. На по-високите места (над 400-500 м) картинката е друга. Там предполагам, само по главните улици е проходимо. Иначе, аз в този студ не си показвам носа навън. Мишел няма проблеми да си стои вкъщи. Но пекне ли слънце, непременно излизаме.

мимче, много пари искат за тази Мадона бе - 200 лв!!!  #Crazy Дори на тукашния стандарт толкова пари не бих дала за концерт, пък ако ще и Майкъл Джексън да е (аз не го харесвам де)! Еее, виж баба ни Тина Търнър, която ни е градска, сигурно няма да иска толкоЗ много.   Joy

Само за Централна поща да ви кажа - хората са направили рампа за инвалиди и познайте - вратата е заключена и има бележка "входа е от другата страна", където естествено има стъпала  Sick.
Това е за "Без коментар!"  ooooh!

# 125
Здравейте и от нас! Приспах малката фурия и ето едва сега успях да прочета какво сте писали тези дни.
Ми4ала -дано така да се пише на кирилица -страхотни сте, много си хубава, а песента и клипа ги 4увам за първи път, е резултата беше като при вси4ки останали -много е чуствена и песента и клипа, просълзих се, а аз съм си една ревла....

За обув4иците, аз слагах на Мирела пантофки, оба4е от няколко дни забелязвам 4е 4орапките са й мокри, и ве4е сме с терли4ки.

Това с нашите болници си е ужасно грозна история- тук в бургаската болница кантарите също не са първа младост, засега не са правили засе4ки, но не е късно!! Дале4е сме от електрониката Confused

За потрисането, при нас е като се изпишка, с каката беше по същия на4ин, а когато не й харесва някое пюренце отваря уста все едно ще повърне всеки момент и ест.спираме с него:(

Много са сладки вси4ки мал4овци, тези които са ве4е стабилни ме впе4атляват тъй като ние сме още с капкавалени кра4ета, тя в кошарата не може да се изправи, да не говорим да се задържи на крака:((( Рано ни е явно, или сие  мързеланка и дупето й тежи в пове4е:)))

Лек и усмихнат ден на вси4ки, при нас сняг няма ама вятър, ше ни издуха!!!!

# 126
  • на края на света.....
Здравейте и от нас в този снежен ден Laughing
 За спането сутрин на мен ми звъни телефона "многооого тихо"в 7.00 за събудя каката за училище,но София е съпричастна с мен да не би случайно да не го чуя JoyИ това е всяка сутрин ,не пропуска да изпрати кака си на училище.Само в почивните дни може да се обърка и да поспи с нас до към 8.Така е на тоз живот май няма да има наспиване.Аз нали съм си поспалана и много ми е тъжно Cry
 За скубенето на косата мойта мома се научи така да заспива,хваща ми косата и започва да я дърпа.Ако случайно не може да докопа моята ,започва да си дърпа нейната.Това е много кофти навик.Не знам как ще се отучваме.Имам една колежка ,която ми беше споделила,че съпругът и има такъв навик от дете,дори се шегуваше,че всяка сутрин се събужда с различна прическа Laughing и така спестява пари за фризьор.
Пак се отплеснах от темата.Днес моят мъж пътува и ми е едно притеснено...,особено като погледна през прозореца : Praynig
Чао за сега

# 127
  • Бургас
Мимченце при столчетата на Макси Кози не Изофикса е екстра,която допринася за стабилността му, а начина ,по който минават коланите.Но най- добре е в някой магазин да ги сравниш

Иначе и аз имам билет за концерта на Мадона. Ама малко билети са по 200 и 300лв, има и по  100 лв напр. Heart Eyes

Бюти в БГ вчера поваляло сняг и днес не препоръчвали пътуванията , дори и по магистралата.А утре трябва да трънем към Пампорово, естествено с Иво, който също се снабди с екип на Руканор.... newsm78

# 128
Ама малко билети са по 200 и 300лв, има и по  100 лв напр. Heart Eyes

И по 300 лв ли има билети? Тия хора са луди. Нали живеем в България все пак. Значи, за да отиде едно семейство на концерт, трябва да отдели 200, 400 или 600 лв от бюджета си. Е, и пред нас да излезе да ми пее, няма да отида  Naughty И без това не я харесвам кой знае колко...

# 129
  • Бургас
Танита ВИП'а са 300лв,а на голден съркъл -200лв.,а повечето са м,ежду 100 и 150лв. Но доколкото ми е известно наплива не е малък, като се очаква повече желаещи и от други страни заради по-ниската цена на билетите Naughty

# 130

Танита, и Лъко се научи така да ме търси с "'Мамамамама" и дори снощи съм в кухнята,а той с баща си и започва така жално да вика мама,а моя мъж го пита "А какво стана с татататата..."  hahaha Joy

Днес и ние сме в домашния затвор Sad

# 131
      Здравейте мамчета и бебоци!
Мимче    bouquet   за темичката
Аз отдавна не съм писала,  но нещо в последно време въобще не ми се пишеше.  Такива проблеми ми се насъбраха, чеее...........Добре, че не са свързани с малкото човече. Това човешката простотия е страшно нещо.  Понякога ми се иска определени роднини да не ги познавам изобщо, но не би, неминуемо е. Толкова адреналин не съм качвала, чак не помня от кога. Както и да е. Все пак такъв е живота.  Мъча се вече по-оптимистично да гледам на нещата и да не обръщам прекалено внимание на хора, които не го заслужават.       Извинявам се за отклонението.

michala  добре дошла.  Hug   Изгледах клипчето, страхотни сте!!!

Танита  Марти е такава сладуранка. Милата как жално те вика  Heart Eyes

Изчетох предната темичка и така приятно ми стана. Толкова прекрасни дечица.

Ние вчера бяхме на консултация. Резултатът е, че не само, че не сме наддали, но и сме отслабнали със 150 гр. Вече сме 8650 гр. и 66 см.  Докторката каза, че няма място за притеснение. Дължало се вече доста активните движение на детето.  Изследванията са ни много добри.   Отлагаме  още  даването  на  жълтъка  за неопределено време, което мен въобще не ме притеснява. 

Да си похваля гарджето  Simple Smile   вече дава ръчичка за "здрасти"  и седи почти, казвам почти , стабилно самичка, което си е постижение за нас.
Май исках и още нещо да пиша, но   Embarassed  като се сетя.

Поздрави и целувки от нас в тоя много снежен ден.

# 132
    Здравейте мами,

Аз съм от юнки 2009 и искам да ви питам нещо, въпреки, че ми е рано за такива въпроси, но много ме вълнува на изписването на бебчетата ви -комплектите за изписване само с дълги ръкави ли са, защото чух нещо от сорта, че  толкова малко бебе първия месец, не трябвало да ходи с голи ръце и крака и от болниците си държали да да е прилично увито- пък все пак юни месец се очаква да е топъл месец?? newsm78
    И  пак в този аспект какви дрехи ме съветвате да купувам с дълги ръкави или с къси за първия месец?
   Предварително благодаря!!  bouquet

# 133
  • София/Севлиево
На моя син беше с дълъг ръкав, но не беше дебело.Имаше и доста плътна пелена и тънка и акушерката използва и двете, когато го завиваше преди да го подаде на баща му.И в самото родилно ги държеха с доста плътни дрешки с дълги ръкавчета.И ги завиваха с завивки подобни на пелената от комплекта за изписване.
Да се редактирам-раждах в Майчин дом.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 16:21 от Atina_Eli

# 134
В нашия комплект за изписване имаше боди и с къс, и с дълъг ръкав. Мартина беше с дълъг на самото изписване, въпреки че беше началото на юли и беше голяма жега. Дори акушерката я уви в по-дебелата пелена от двете, които носехме. И при нас в болницата (Шейново) ги държаха доста облечени. Моят съвет е да вземеш и от двата вида, но не прекалявай с бройката, защото ще имаш и подаръци, а и много бързо ще умалеят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт