Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София
michala много сте хубави в клипа. Не го бях гледала, нито песента бях чувала, но е много трогателно.

По този повод на 6 месеца като го водихме Ицо на Витоша (с такава раница със столче отгоре) та татето ме издебна и се спусна с него със сноуборда надолу !!! А аз търча след тях и крещя "Сприиии!" защото виждам как Ицо маха като лястовица с ръце щото неможе да си поеме въздух от скоростта!
Joy Хихи, много се смях на това!  Joy И според мен му е било кеф на детето.  Laughing Ама, ако моя го направи това, ще умра от притеснение (щото той се пуска с онези състезателните ooooh!). Така че, напълно те разбирам!

Ох и на мен ми беше много смешно, но си представям на теб какво ти е било.

petiu6a фармацевт съм  Peace

мама Гаца ние вече не си ползваме бънджито, защото Марти не иска да седи в него. Така че прецени си

# 106
Здравейте и от нас  Hug

michala- много се посмях на твой гръб  Embarassed като си представих как си тичала след тях  Joy. Клипа, в който учасвате е много хубав колкото пъти съм го гледала все настръхвам  Hug

Вики също потреперва от време на време ,но според мен го прави като се изпишка .

Кака Мая- това което ви се е случило е отвратително нормално че си била бясна ,разревана и т.н., но така е в България а  според мен наистина е трябвало да се обадиш на господари на ефира ,то пак не е късно де  Peace

Лека вечер  Hug

# 107
  • на края на света.....
Ей това време най- много го обичам Laughing
  Всички деца са натръшкани по леглата,а мама е на компютъра.Голям кеф.
Сега се замислих, че може би изпуснах момента с бънджито и наистина е вече късно за него.Но в тази проходилка е някакъв ужас.Така шета ,че постоянно трябва да има някой до нея Shocked
Днес беше отишла в коридора,беше отворила шкафа с обувките и ги разпръснала из цялата къща.Имам чувството ,че си имам кученце в къщи.
Лека и спокойна нощ от нас Hug

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 09:16 от Мама Гаца

# 108
Бюти действието се развива в 21 век в Овча Купелската поликлиника у столицата-да беше у моето село нямаше и дума да кажа ама то...
Shocked Въйй, верно ли? Аз затова попитах, щото ми звучеше все едно живееш в някое откъснато от света село, а гледах, че си от София... Толкова ли пък да е западнала тази поликлиника?  Confused

Мама Гаца, и без бънджи ще минете - една щуротия по-малко Wink А и в бънджито е препоръчително не повече от 20 мин да стои детето. Така че няма да ти "помогне" много. Иначе, това с кученцето ме разсмя. И аз същото си го мислех, докато Мишел се търкаляше по земята.  Laughing Добре ми бърше пода.  Joy

# 109
За претреперването незнам какво е можеби просто от вълнение,
но Ивко от няколко дни много започна да си върти главата, много бързо го прави, чак като си допра ръката на бузката му тогава спира, опипах му ушите да не би да го болят- не реагира  Thinking а забелязвям че го прави като заспива или като му се спи или когато яде.

julielm  Hug и по честичко вече да се включвате

Леле тоя сняг натрупа за отрицателно време, какво ли ще е в събота пък аз изкумена по токчета  ooooh! ще има шоу  Mr. Green

# 110
  • София
    Е, нещо чета напоследък и най-егоистино си пускам филм или си лягам.
     За бънджито Мама Гаца, дали бебока ще е съгласен да му отнемеш свободата на проходилката и да го завреш да подскача на едно място?Диди откакто я слагам да пълзи реве и не ме оставя една манджа да сготвя като я сложа в количката или в люлката, преди поне като я пуснех на бързи обороти и се залисваше. От няколко дена и аз я слагам в проходилката е не помага особено, решила ли е да крещи и мрънка нищо не помага, освен носене на ръце и да пали лампите.
   Защо нещо никовете ми се струват различни на мишленце изчезна 333, на Инчока  и на Бюти се съкратиха?

# 111
                Добър вечер!

michala,песента и клипчето са много хубави. Как няма да те харесат? Много си нежна(хубава) Flutter

За потрисането-Лъчезар прави така, когато нещо не хареса пюрето..Обикновено накрая,когато вече не му се яде..всяка хапка в повече го потриса. А когато му се спи си дърпа ушите(освен традиционното търкане на нослето) А от няколко дни има нов номер- слага си ръцете зад вратлето(като тюмбелин Joy)..пак, когато му се спи. Другия му нов номер е да пуска всичко от високо, но го прави толкова небрежно..само следи за реакции. А тази вечер му се смях със сълзи.Установихме,че има и страх! От едно пиленце, което като се навие подскача. Сигурно 20 пъти посегна да го пипне(с 1 пръст!) и се дърпа,като едновременно с това правеше супер странни муцунки Party
От известно време и Лъчко заспива по корем(също никога не е спал така) Няколко пъти се опитах да го обърна,но се събуждаше и сега си го оставям така.
А за шетането..ох, то тепърва започва ooooh! Вече отваря чекмеджета,шкафове,обръща всичко по пътя си, но най-му е кеф да събори нещо, което току що съм подредила....
 Хайде,лека нощ! Време е за сънчо....

# 112
Клипът е страхотен, яд ме е само, че никога не съм го виждала по някоя телевизия (а може и да съм пропуснала), а това е страхотна реклама за кърменето. Жалко! Вие с Ботев сте страхотни, както и всички майки са толкова естествени - наистина много вълнуващо.

Искам да благодаря на майчетата, които споделиха за чорапките, въобще не ми беше дошло на ум и голямо пързаляне беше. Но днес купих и само докато ги пробваме се получи застопоряване. Тези с кожата ми се видяха малко странни, но щом казвате, че и те са готини ще ги пробваме и тях.

Взехте ли си билети за Мадона днес? Аз да и съм много щастлива, макар че има толкова време дотогава...

Лека нощ и хубав сняг, за които го имат (ние само проливен дъжд)

# 113
Защо нещо никовете ми се струват различни на мишленце изчезна 333, на Инчока  и на Бюти се съкратиха?
Хихи, кой е тоя крадец, дето ни краде от никовете?  Joy Joy Я да си признава бързо!  hahaha

Попо, мила, след като се регистрираш, можеш да си смениш ника във форума, но при логването си остава оригиналния.  Laughing

# 114
  • София
   Да, като тая гладна мишка, която е нагризала бисквитата. Сега разбрах, аз моя съм си го направила удобен за набиране на клавиатурата тип "практична домакиня", защото за qwerty все се намира някой да ме изпревари. По едно и също време ви е хрумнало да направите промени и ме изненадахте.
Хайде, лека нощ или добро утро на първия станал!

# 115
Цитат

май аз съм първия станал Simple Smile или поне първия на седнал на компютъра Simple Smile

добро утро Simple Smile

ins_dimitrоva мойте постоянно го правят този номер, когато нещо не им харесва или им е кисело Simple Smile постоянно го правят и с плодовите пюрета и киселите  Rolling Eyes

# 116
  • И аз не знам къде...
Добро утро  Hug!

Цитат

май аз съм първия станал Simple Smile.......

Не си, не си първия станал  Crazy! Може да има и по-ранобудни, но аз съм от 6.20  Crazy!

# 117
  • София
Добро утро  Hug

Има и други ранобудни на компютъра  Wink. Само дето понякога докато изчета и се наканя да пиша то става обяд  Crazy

Кака Мая - много ме хвана яд на случката в поликлиниката  #Cussing out. Ама все пак болнично заведение е, трябва да има достъп за всички... Да не отварям дума за други обществени сгради, че много се ядосвам. Само за Централна поща да ви кажа - хората са направили рампа за инвалиди и познайте - вратата е заключена и има бележка "входа е от другата страна", където естествено има стъпала  Sick. В Господари на ефира имаше наскоро репоратаж за детска кухня, която се намира в някакво мазе на поликлиника и няма достъп за колички (мисля, че беше от Велико Търново).

За потрисането и Любчо го прави. Криси като беше малка и тя, но съм забелязала, че обикновенно това е финала на пишкането или акането.

michala клипчето наистина е страхотно  Heart Eyes. Добре дошла и от мен   bouquet

Бюти и в нашата поликлиника (дето е на 2 крачки от НДК) кантара сигурно ми е набор (а годинките ми не са малко) Rolling Eyes. Беше се счупил и бяха донесли някакъв по-нов, обаче после пак го върнаха. Не знам докторите ли са свикнали толкова с него.... по-точно бил мерел  Rolling Eyes

Днес в този сняг и вятър така не ми се излиза  Rolling Eyes, ама няма кой да заведе и прибере Криси от училище...

# 118
добро утро  Hug
и аз съм от 6 и 20 направо вече нямам сили а е едва началото на деня Shocked,
Като гледам и при вас положението е същото като при нас то какво ли по-различно рев за мама,на ръце и шетане из къщи ,при нас новият номер е ровене с биберона в саксиите и след това в устата Mr. Green.Имам си две палми които гледам от 11 години и ми е жал да ги сложа на терасата нооооо ще се наложи,дано се стопля вече че поне да излизаме навън че вече 3 дена сме затворници и пощуряваме и двамата у дома
 Hug Hug Hug успешен ден

# 119
  • София/Севлиево
Хайде добро утро и от мен!
Да си призная бързо,че аз съм от поспаливите днес-спах чак до 8:15, ама нали малкия го няма Simple Smile Ще ми се върне като си дойде.Така де,щом сега спя после ще има дъъъълги безсънни нощи  Mr. Green Ама аз пак ще го изпратя при баба и дядо  Crazy
За столчето за кола ще кажа на дядо му ако иска да му вземат едно.Аз ще го избера,пък те да го купят-нали е за тяхната кола.
Станислав още си харесва бънджито и съжалявам,че не го занесох и него на Севлиево, защото там се научи да ходи добре с проходилката и не знам като се върне дали ще му хареса бънджито.
Някой беше споменал, че детето му ходи на пръсти-и Слави е така, и малката на вуйчо беше така преди да проходи, но сега си ходи добре детето и няма никакви дефекти на крачетата.
За въртенето на главата - и този номер го имаме в репертоара си и наистина го прави най-вече преди да заспи.Мен ме притеснява да не му остане като средство за приспиване и като порасне, защото аз някъде до 6-годишна се въртех преди да заспя и много трудно се отказах.А мама имаше една приятелка,която го правеше и като възрастна...
Потрисане не съм забелязала при Станислав и дано не го видя изобщо, а също и баща му да не го види,щото той е голяма паника е ще почне веднага да си мисли разни неща и ще иска да го води на лекар...
Да кажа и аз за поликлиниките в БГ- някъде около 23.01.се наложи да водим Слави на лекар вечерта , защото татко му чу ,че кашля по-особено и реши,че трябва да идем да го види доктор.Обадихме се на педиатърката и тя ни каза,че има дежурен в 25ДКЦ в Младост.Отидохме там към 8 вечерта.Беше доста студено навън,но ние влязохме вътре и си зачакахме реда.Дойдоха някакви хора с една баба и взеха та оставиха вратата отворена за около 10 минути, а от там влизаше студ.Стана ми гадно, но си замълчах.После вкараха бабата в кабинета на доктора, а аз трябваше да стоя в коридора,където лекарката прегледа малкия.Сещате се,че трябваше да го съблека,за да го преслуша.Оказа се фалшива тревога, обаче аз си натрупах лошите впечатления от поликлиниката...
Хайде стига толкова.
Лек и хубав ден.И по възможност си стойте вкъщи на топло Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт