Хайде, пролет, идвай вече, че навънка иска да лудува Юнското човече!

• 12 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 180

michala, това, което описваш е безумно! #Crazy За съжаление доста дълго съм работила в такива салони и знам,че шефовете са доста хитри в такива ситуации и винаги се измъкват Sad Най-доброто,което можеш да получиш е някаква компенсация(за съжаление) Обаче нищо материално  не може да те компенсира в случая... Ужасно наистина #Cussing out
Маристута, много си права Cry Пак за огромно мое съжаление... Какво им пука на оправниците, техните деца нали не живеят в България...Такава тениска и аз мисля да поръчам за моя мъж Wink
 Бебчетата ви са прекрасни Hug

# 181
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!! Прецених, че парите които ще наливам в съдебния процес, с неясен изход от делото, по добре да похарча за сина си! Каквито и свидетели и доказателства да имаш в нашата държава "големите риби" се измъкват дори за убийство!  #Cussing out Адвоката ми прати покана за изпащане на обезщетение извън съда, но те и тогава никакъв интерес! За тях аз съм затворена книга! След случая имах карта за фитнеса която да изразходвам там и обидата ми се подсили и от отношението на всички служители, от чистачките до спасителя. Гледаха ме сякаш аз съм направила нещо на тях! Cry Финансовият мениджър, която ме беше поканила на среща веднага след инцидента, и която ми обещаваше поне карта за фитнеса, ме подминаваше като част от интериора! Пълна подигравка! Не ми дигаше телефона или ми казваше "че е в среща и тя ще ми се обади"!!! #Crazy   Раната ми заздравя, но от отношението още ме боли! И предполагам никога няма да ми мине Cry Много е обидно!

# 182
Здравейте, момичета  Hug

michala, много съжалявам за това, което ти се е случило. Направо нямам думи, ама такава ни е цялата държава  Sad Много ми харесва аватара ти. Това сте вие на клипа, нали?

maristuta, това, което си написала, е много вярно... за съжаление Sad Радвам се, че Дея вече е здрава. Ти сигурно много си се притеснила  Hug

Веси, честито за изпита! Ти си истински герой, пък и отличен  Mr. Green

Инче, гласувах и аз за Бобича. Написаха ми, че моят глас е номер 178. С колко гласа е водачът? Дай да го изместим  Laughing

Ins_dimitrova
, страхотни сте с тази шейна. Аз от вчера гледам какъв хубав сняг е навалял и все си мисля как догодина ще бутаме и ние Марти с шейна Simple Smile Иначе започна да казва "мама" от тази седмица. До преди това имаше ба-ба, дя-дя, та-та... цялата фамилия без човека, който дава млякото  hahaha

Аз от нашия педиатър съм много доволна до момента. Нямам никакви оплаквания. И вкъщи е идвал на консултации, и по телефона съм му се обаждала за какво ли не, винаги е бил много любезен  Peace

Някой беше питал за излизането в студено време - аз не я извеждам, защото ме е страх след тази история с болницата да не се разболее пак Sad

Хайде, приятна вечер на всички   bouquet

# 183
Здравейте, момичета  Hug

michala, много съжалявам за това, което ти се е случило. Направо нямам думи, ама такава ни е цялата държава  Sad Много ми харесва аватара ти. Това сте вие на клипа, нали?

Благодаря ти! Да, когато снимахме клипа ни правиха и снимки Wink

# 184
Да се запиша и аз докато не сте изписали темичката  Peace
При нас нищо ново вече сме с 2 зъба и хапе стабилно  Mr. Green,ето една зимна снимчица и от нас:

Това са ми любимите снимки на Паола,когато е замислена в далечинатаааа  Hug ( е тук не е замислена кой знае колко на далеч,гледа едно куче на 2 метра от нея hahaha)
Приятна неделна вечер  Wink

# 185
здравейте

мичала,нямам думи от случилото се ,направо незнам какво да кажа...За пореден път се обеждавам ,че живея в БЪлгария....направо нямам думи....

# 186
Благодаря много на Кори, Инчока и Мимченце - вече и аз ще знам как става качването на снимки. Сега ще се пробвам.

# 187
Малко голяма стана снимката, но предишната беше съвсем малка. Ще се науча - извинете ме  Embarassed
Иначе за ми4ала и аз ужасно съжалявам, но хич не ми се ще тази история така да се размине. И според мен въобще не става дума за България и за нашите си мизерии - то това си е направо варварска история. Кака Мая беше споменала по-рано за "Господари на ефира" - не могат ли да се използват те или някой по-надъхан репортер? Стига да си съгласна да се даде още по-голяма гласност на тази гнусна история... Но като си помислиш че това унижение може да се случи и на някой друг?!
Иначе лека нощ

# 188
добро утро

michala   съчуствам ти мила  Hug тая некадърница.... трябваше да вдигнеш патардия още на място, а адвоката не може ли да измисли нещо... някоя вратичка? другото е , което ми хрумва- да се даде гласност- както казва radosttz  май господарите на ефира не са чак толкова лоша идея. за съжаление си мълчим при подобни случки и за това всичко остава безнаказано в тая държава

# 189
   Добро  утро  и  от  нас.

michala  това,  което ти си е случило е просто ужасно. Съчувствам ти за всичко, което си преживяла.  Снощи прочетох и темата ти в Красива мама.  Според мен постъпваш правилно като даваш гласност на безумията , които са ти се случили.  Мисля също, че няма смисъл да си хвърляш парите на вятъра за съдебни дела, тъй като сме свидетели на какви ли не престъпления, останали ненаказани. Не че не съм съгласна да ги осъдят тея гадове.   По добре купи нещо на малкото съкровище.  Идеята да се информират медиите, ми се струва, че би дала повече резултати.   Hug

Инче  гласувах за Бобича /192/.  Няма значение наградата,  но пък не е никак лошо едно съкровище, родено на Деня на детето  да я вземе, нали!   Peace

Веси  подписах!

Между другото, напълно съм съгласна с написаното от maristuta . Радвам се, че Дея е оздравяла.

Ние от няколко вечери нещо не щем да спим  Tired. Направо незнам какво му става на това дете.  Не са зъби, но забелязах, че нещо и хърка нослето май.  Няма температура за сега.  Ох, дано не се разболее.  А каква борба е да и сложа физ. разтвор или Стеримар в нослето   ooooh!. Въобще  не дава да и се пипа главата.  Та такива работи при нас.

Лек и спокоен ден

# 190
Michala, просто нямам думи... Дай гласност и аз така мисля.

Още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички, които гласуват за нас!
Гласуването приключва днес, някой да не се набута да пусне утре!  Hug

Само да кажа, че снимките на малките, които сте качили са супер сладки! Айде лек ден от мен, бягамммм!

# 191
  • София
michala изключително неприятно, но за съжалние няма смисъл да си хвърляш парите за адвокати Rolling Eyes. По-добре да се даде гласност на случая, да се види кой работи в тези козметични студия и дали са безопасни за здравето. Дали не са опасни, най-добре се свържи с медийте, мисля че доста интересна тема ще се отвори. Дали има регулация на професията козметик, какви са Европейските стандарти. Защо не пишеш по един мейл на БТВ или НОВА ТВ. Мисля че доста ще се заинтересуват.

Иначе нищо не може да компенсира преживяването ти, но честно казано май такива дела нямат много успех в БГ.

Много сладки бебоци си имаме ( т.е. вече малки дечица). Heart Eyes

Инчока гласуваме, дано мръднете напред Hug

# 192
  • на края на света.....
Ето една усмивка за добро утро и от нас.

Michala,много съжалявам за това което ти се случило.Давай смело напред Hug
 Да се похваля,че и ние вече пълзим.Малко със закъснение ,но по добре късно, отколкото никога.Сега смело обикаля пода на спалнята,и за 10 минути 5 пъти изключи компютъра JoyВ момента си вземаме поредната дрямка.Вашите бебета по колко пъти спят на ден?
Отивам да измия съдовете докато спим.

# 193
добро утро и от нас Hug Hug Hug
страхотни бебешори или вече малки деца както е казала Веси
Инче имаш  един глас и от нас
Мама Гаца ето нашия режим за сън ставане в 6 и половина-7 ,през деня спи в 9 и половина и в 2 и половина за по час и половина, после заспива в 8 и половина до сутринта, като имаме обичайните събуждания за биберон вода и хранене.много половинки станаха дано сте ме разбрали Embarassed
изпълнена само с положителни емоции седмица ви пожелавам Hug и всички болнички бързо да оздравяват

# 194
  • Стара Загора
Инче, ние сме 196  Peace

michala  Hug

Общи условия

Активация на акаунт