Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 28-а тема

• 56 466
  • 367
  •   1
Отговори
# 105
  Много странно Confused Виждам само текста- от снимки и помен няма- само твоите...

# 106
Dina767 Благодаря   bouquet

# 107
За днес гъби с ориз,таратор и едни бананови сладки.

# 108
Пети гъбите с ориз са разкошни.Дали да не спретна едни такива за тази вечер  newsm78

# 109
Пети гъбите с ориз са разкошни.Дали да не спретна едни такива за тази вечер  newsm78
Запрятай ръкавите. Laughing

# 110
ето ги и моите курабийки; голямо буткане беше Rolling Eyes купих си едни формички за сладки, но се получават едни тооолкова дребни фигурки, че ги украсявах с очилата ooooh!

много вкусничко изглеждат тези крекерчета на xsenia Thinking обаче току що приключих с курабийките и почистването на кухнята; като че ли не ми се захваща пак с точилката Rolling Eyes; ех, къде си мамо ?! Laughing

# 111
  • София
Много вкусно и красиво е в темичката, както винаги. Аз давам отчет за вчера и днес. Simple Smile

типово хлебче

котлети от акула на грил тиган /бясна съм за тях: от 450гр. замразени котлети, като ги размразих станаха на 300 гр., повече няма да купувам  Crossing Arms/

пиле с картофки на фурна

и варени гевречета/дъщеря ми много ги хареса, вчера направих една доза, днес още една  Peace/

# 112
  • Варна
Може ли рецептата на варените гевречета. Изглеждат точно като тия дето ги купувахме едно време от един стар фурнаджия.

# 113
От мен от вчера - короната на Котка за почерпка на колежките /много я харесаха/  Grinning
Таз вечер лещата не я снимах.

# 114
Лабрекс страхотни формички Peace Между другото радикал-а не се вижда от всякъде. Аз поне само в къщи мога както да го виждам, така и да го ползвам. От офис - не. Сигурно и затова Дина не ги вижда, ако провайдъра й ристриктва по някъв начин портове, думи и т.н.
Аз пък обаче виждам и грилованите ти тиквички, които са невероятни и ми се ще да си хапна, но пусто ме мързи да си играя.....
Митси, голяма играчка е паднало, но са сладки Laughing

Само не знам, един човек, дали ще се сети, какво ще ям аз тази вечер Thinking

Давам жокер - супа ще да е hahaha

Нела, короната ти е великолепна Hug

# 115
  • Някъде на път....
....... Пепетия ти работа нямаш ли си с таз супе Wink Нощес крекери правих, тая нощ май супа ще правя.....Ама бива ли така бе хора, ще ме уморите, през вратата няма да мога да минавам.... Ех Гицке Гицке, кво ти дойде до главата ooooh! ooooh! ooooh! Мен май трябва да ме баннат Wink

............

Нела, короната ти е великолепна Hug

Ми.... то е ясно каква ще е супата май........ newsm78

# 116
Запрятай ръкавите. Laughing
Ох мани остави се.Тия месоядните пак ми вързаха кънките ooooh! ooooh! ooooh!.Пиле ще е .
Ама скоро скоро ще има стачка.Събота и неделя иде Party Party Party

# 117
  • София
Despina , по тази рецепта приготвих гевречетата, като направих някои промени. Първия път сложих брашно бяло и типово, втория път сложих само бяло, определено с бяло са по- хубави. Във водата, в която се варят гевреците сложих 1 с.л. мед вместо подсладител. Тестото не съм го оставяла да втасва, а директно оформих гевреците и ги оставих петнайсетина минутки, докато заври водата и загрее фурната. Много са вкусни и наистина са като тези, които ги продават във фурните.  Peace

# 118
.......Между другото радикал-а не се вижда от всякъде. Аз поне само в къщи мога както да го виждам, така и да го ползвам. От офис - не. Сигурно и затова Дина не ги вижда, ако провайдъра й ристриктва по някъв начин портове, думи и т.н.

Ааа, ще го сменям тоя радикал с по-нов модел, щом не ще да ми показва снимките! Grinning
Krische, и аз така си помислих, но понеже не съм много спец се отказах да обяснявам, щото да не взема да напиша нещо, та  да изпопадат компютърните спецове като го прочетат.

nela_66, разкошна корона!  chef  bouquet И моите колежки я харесаха, като им я направих.

# 119
  • София

Айде, стискам палци, дано да се хареса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт