Първи срок ще мина аз, лесен е тоз 1-ви клас

• 24 529
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Галя и Крис!!! Да са живи и здрави и много да радват родителите си  bouquet
От сутринта ви чета ,и аха да напиша поздрав, обаче все не успявам, в работата ме изнервиха и съм яхнала метлата Twisted Evil Май няма да имам време да сложа и хубавата картинка, която съм приготвила ( скоро се научих да го правя този номер и ми отнема време Mr. Green )
Рождениците да си прекарат много весело празника!!!

# 151
  • Linz
Тогава ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЯ!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЗА МАМА ЗНАТОК!

Днес е голям купон тук Party
А в такъв случай грешно е записан рожденния ден на Галя ли?

# 152
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЯ!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА!

# 153
  • София
Честит рожден ден на Галя и Крис newsm59 Да растат здрави,усмихнати и щастливи!!!А на мамите и татковците им-честит празник и да бъдат най-добрите родители на децата си.

# 154
Знаток,честит празник!!!
жива  издрава да е Гарганела и да надмине кака си Hug Hug Hug

# 155
Честит рожден ден на Галя на Знаток! Да и здрава, весела и само отлични оценки да носи! Wink

Диктовките на Кристиан вече са без грешки. Обаче много грозно ooooh! Трудно се разчита. Даже госпожата днес  само се подписала, няма 6 ,няма Браво Rolling Eyes Нека да му дойде акълът Mr. Green Сега май ще почваме наново с ченгелите Naughty
---------
Мислите ли, че почеркът се наследява донякъде? Защото то и ние с баща му не си падаме краснописци Embarassed, особено баща му Naughty
---------
Олинцее, къде се губиш? Hug Рецитирате ли за празника? Кристиан има за буквите"З" и "Ш"
Сега ще си ги припомня, че госпожата казала за утре да ги знаят гладко.
Аха, по-късно, сега гледа форт-а и се е подпалил. Laughing

# 156
Честит рожден ден на Галито,жива,здрава и много много усмихната   bouquet

Ние днес имаме да учим стихотворение за „„мама„ ,обаче госпожата ги е помолила да го крият от нас
и сами да си го научат  Thinking обаче аз разбрах  Joy бе гледам я цял ден се крие тук там и все нарежда нещо,
та накрая ми каза,а аз обещах да съм изненадана после,ама аз и така се изненадах приятно  Flutter

# 157
В нас нищо за никакви букви не се говори. Може ли да ми пуснете линкове с тестове или самостоятелни работи по математика?

# 158
  • София,
МОмичета спешно имам едно питане, знам че сме го коментирали обаче сега нямам време да ровя newsm78 интересуваме точните дати на априлската ваканция от 1 до 10 април ли беше определена  newsm78

# 159
  • София
Цитат
Пролетна за І – ХІ и за ХІІІ клас   01.04.2009 г. – 12.04.2009 г. вкл.

# 160
  • София,
Цитат
МЕрси Ан - МАри златна си! Hug Hug

# 161
Цитат
МЕрси Ан - МАри златна си! Hug Hug
ЕЕЕ то какво се оказа че само 1 седмица за този месец ще имат учебни занаятия ние сме на зелено  от 21.04-25.04

# 162
Днес освен всичките домашни, подготвяхме материал и за час на класния.
Темата е  3 март. От днес, за днес Rolling Eyes В училище нищо не са говорили още. Оказва се, че в къщи всичко научават предварително. Днес пак съм се ровила в сайтове и книги за по-достъпна информация.
Гледам за пролетна ваканция говорите. И аз се размечтах за пролетни разходки и за семеен пикник. Laughing
На всички  Hug

# 163
  • София,
НИе пък правихме в часа на класа мартенички та в тоя ред на мисли да ви питам, някой купувал ли е прежди newsm78, не за друго ами нашия татко ходи да търси преждите, че в къщи само такова нещо още нямах, та са му взели по 7 лв. за една врътка ог червената и толкова за бялата, и той беше много изненадан, но и аз си нямам идея в действителност как вървят цените newsm78, то тук при нас малко  е скъпичко, но все пак.
ЗА трети март още нищо не е казал, но нищо чудно да се сети довечера пак за материали  Joy

# 164
аз купувах
предложиха ми от конците за гоблени дето са
8 м за 0.90 ст,нали има няколко вида не тези който са най-копринените
а едни по-обикновени
имаше и някакви от 0.45 ст, Laughing но бяло и червено бяха изкупени

Общи условия

Активация на акаунт