Пожелавам мнооого здрaве на всички ви! 

Прегръдки от мен и децата.
Пътувахме с колата. Взехме ферибот от Довър до Кале, през Франция, Белгия, Холандия, Германия, та до Австрия. На отиване спряхме да пренощуваме в Кьолн, на връщане в Брюксел и разгледахме Гент. Децата се държаха много прилично по време на целия път. Вече имаме куража лятото да се натоварим цялото семейство и да си докараме старата кола в България

Изгубихте се 
Например:

Страхотна почивка, и колко са пораснали Ели и Жоркооо
Аз пък никога не съм се качвала на ски, ква съм само, пък тъй като гледам и ме хваща мерак 

Аз обаче май се заформя да имам едно идване към София къмто 8ми, че да не се събираме по спешност на извънредно заседание

Уф, те такива са ми терзанията
И понеже няма да ходи на градина заради това, ще си изпусне и 8-мартенското тържество 

Браво на Ники, че се е съвзел бързо!
местни обезболяващи някакви ли??? знам ли
Иначе и аз искам пролет вече!!! Период на отрицание имаше Марти, съвпадна донякъде с раждането на Надето. Отмина (поне така си мисля) и не мисля, че нещо е помогнало, просто търпение трябваше (а то свършваше нерядко
)

Не че не е ял бой, ма яко бой, няма такива тупаници по дупето. От мнооогооо време насам обаче не ми е давал повод за нещо такова, и даже мога да кажа, че вече се разбираме много добре 

Ами извинявай, ама ние, възрастни хора все отлагаме часа при зъболекаря, че е толкова неприятно, а понякога и доста болезнено, а дете на неговата възраст да изтърпи стоически такова изпитание-това си е за поздравления, и на родителите
Препоръчани теми