РУСЕнски справочник-2

• 18 891
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Крио погледнах страничката и прочетох и коментарите. Там видях, че има тренивровки в СОУ "Васил Левски", което ми е мноого по-близко. На същия клуб ли са?

# 226
И за най-после да се похваля, че сми приети в Чучулига във филиала в бл Средец. Има ли други мами, чиито деца са там (или са били там да споделят) До колкото разбрах едната учителка се казва Новакова.
Стискам палци за останалите да ги "огрее"

Ние сме в тази група.Много съм доволна.Ние сме от септември там.Групата е сборна на различна възраст са децата.Ако има нещо друго което те интересува,питай

# 227
И за най-после да се похваля, че сми приети в Чучулига във филиала в бл Средец. Има ли други мами, чиито деца са там (или са били там да споделят) До колкото разбрах едната учителка се казва Новакова.
Стискам палци за останалите да ги "огрее"

Ние сме в тази група.Много съм доволна.Ние сме от септември там.Групата е сборна-на различна възраст са децата.Ако има нещо друго което те интересува,питай

Ами малко ме смущава факта, че са на различна възрас  newsm78 не е ли проблем това, все пак едните са почти бебета, а другите на 5-6
Той Георги няма да има навършени 3 (2г 10м) като тръгне
И ако можеш малко повече за госпожите да ми кажеш (може и на ЛС ако се притесняваш тук)
Благодаря за отзива  Hug

# 228
Крио погледнах страничката и прочетох и коментарите. Там видях, че има тренивровки в СОУ "Васил Левски", което ми е мноого по-близко. На същия клуб ли са?
да, на същия клуб са. мога само да ги похваля, треньорите са профисионалисти!

# 229
Здравейте мамита.Ние сме приети в Снежанка,моля ви кажете ми как е там.Г-жите ни са митева и дочева.

# 230
Здравейте!
Бихте ли ми казали от къде в Русе мога да купя хубав детски велосипед за дъщеря си, която скоро става на 3 години.
Четох някъде, че българските били по-добри от китайските.
Какво е вашето мнение и препоръка.

# 231
Здравейте!
Бихте ли ми казали от къде в Русе мога да купя хубав детски велосипед за дъщеря си, която скоро става на 3 години.
Много добър въпрос , ние през май ставаме на 3 и имаме поръчка за колело , така че и аз се оглеждам. Точно до нас има магазин на Дими байк и гледах за малката колелата струват 160 лв , такива ли са наистина цените , на мен ми се вижда много , ама като не съм гледала други  newsm78

# 232
Привет, русенски майчета! Кажете къде сте дупчили ушите на момиченцата си?

# 233
Миналата година на Благовец продупчихме ушите на малката в козметичен салон на ул.Плиска срещу блок Академик.(не знам как се казва и фризьорски салон има)Не сме имали проблеми.

# 234
Krio, би ли ми казала каде точно се намира този магазин на Дими байк?
И ние на 19 май ставаме на 3 години.А вие на кой точно май сте родени?
Аз лично предпочитам да дам малко повече пари, но да е по-качествено, защото тези китайските не са за-предпочитане.

# 235
  • Русе
Миналата година на Благовец продупчихме ушите на малката в козметичен салон на ул.Плиска срещу блок Академик.(не знам как се казва и фризьорски салон има)Не сме имали проблеми.
и ние там, на същия ден  Grinning заедно с Бела на valentina_p  Laughing

# 236
има ли фото, което горещо да препоръчате за утрешното ни велико събитие?

# 237
radeva  , магазина се намира на Болярска , като тръгнеш от Папагала нагоре , точно след пресечката на Коледница / не зная точно кой номер се води / , но човека си ги вади навън велосипедите и няма как да не ги видиш . Мъжа ми беше споменал за някакви др велосипеди някъде около товарна гара или топливо/ако въобще съм разбрала правилно , все още този район не ми е познат  Blush /. А китайските за които говориш коя фирма ги продава и на какви пари са
Ние сме родени на 25.05. , имаме още време , ако разбера нещо ново ще пиша пак   bouquet

# 238
Здравейте!

Е, няма спор, че БГ варианта е по-добър от китайския, но вече колко е БГ, само производителя си знае  Laughing.
За Коледа, Борко получи за подарък колело, което би трябвало да е българско производство. Много прилича на детското колело на Дими байк ( http://www.dimibike.com/ ), с разликата, че има една предна дискова спирачка и контра. Детското колело на Дими има предна и задна дискова спирачка и няма контра, затова ние предпочетохме да не е тяхно. Вече от опит мога да кажа, че тези спирачки не се използват, ние дори сме я махнали. Това е колелото от сайта на Дими , а това е нашето http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10966696. Според мен, разликата не е голяма, само в цвета, в спирачките и в цената (110 лв.)  Wink
Нашето е купено от магазина на ул. Дойран, която излиза на ул. Ангел Кънчев (мъжът ми каза, че се виждало и от Ангел Кънчев, по посока гевреците).

Krio, би ли ми казала къде точно се намира този магазин на Дими байк?
...
гр. Русе - 7002, ул. "Болярска" 16 (http://dimibike.com/contact_us.php?osCsid=be29e51c2b47a05fc60aeeb4ba768c36) -  това пише в сайта им, има и карта.

# 239
  • Русе
има ли фото, което горещо да препоръчате за утрешното ни велико събитие?

Първия рожден ден на малката ползвахме услугите на фото Силвена и бях леко разочарована, затова на втория и р.д. отидохме във фотото до бившето кино москва, май се казва Кодак.Не сбърках, правят хубави колажи и качествени снимки, а и са много любезни и търпеливи с малките дечица.

Общи условия

Активация на акаунт