РУСЕнски справочник-2

• 18 880
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Катерина    bouquet Пожелавам й щастливо и безгрижно детство, а като порасне мама и тати да се гордеят много с нея  Heart Eyes

# 256
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден , Катерина!!!

Здрава , умна и щастлива расти!!
Гордостта на мама и слабостта на тате бъди!

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕРИНА    bigdance2 newsm38 newsm59  Party Time Tada
Буми да ти е жива и здрава, усмихната и щастлива!   bouquet

# 258
  • Русе
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕРИНА!

Буми да ти е жива,здрава и  всеки ден имаш безброй поводи за усмивки!!!

# 259
  • Русе
                              Честито на мома Катерина да расте здрава, умна и щастлива!!!!

# 260
Честит рожден ден и на малката Катерина и от нас  bouquet Party

Да е жива и здрава и много да я слушат всички вкъщи Hug  bouquet

Момичета да ви предупредя.
Малкия си поигра с фотоапарата ни и се наложи да го занесем на поправка.Става въпрос за едно място,нещо като будка,точно до м-н Усмивка на Борисова/срещу р-т Пинко/.
Какво бе удивлението ни когато мъжа ми отива да го вземе и хоп-няма ни ги батериите вътре.Дадоха ни други,естествено някаква измислена марка,но преглътнахме го.
Прибираме се обаче и о,изненада-няма я картата във фотоапарата! ooooh!
Наша е грешката,че не погледнахме на място,касова бележка също няма,днес ще видя как да се измъкна от работа и да отида да си поговоря с тях,но не съм много оптимистично настроена.

Та така-не си носете нещата на поправка там или в някакви други измислени "сервизи".

# 261
Честит Рожден Ден на Катерина! Честит празник на цялото и семейство! Да е жива и здрава малката госпожица, да расте умно, красиво, и щастливо дете.

# 262
Честит рожден ден на Катерина! Да расте здрава, умна и красива  Tada

# 263
                       Бумеранг,да ти е жива и здрава малката рожденичка!Много здраве,късмет и весело детство й желая!

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕРИНА. ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕ И МНОГО ПОСЛУШНО И УМНО ДА РАСТЕ.

Благодаря на EASpirit за полезната информация.  bouquet

# 265
  • Пловдив
Привет от една пловдивска майка  Grinning
Момичета, очертава се майските празници да пътуваме до Русе и да останем там 3-4 дни с туристическа цел. Бихте ли препоръчали места за настаняване на 8-10 души в Русе или околността? Не е необходимо мястото да е луксозно, а приятно, защото целта е туризъм и само ще спим там.

# 266
А можете ли да ме упътите къде е корабния техникум и басейна на "Авко"? Казаха ми, че има плувен басейн и в "Спарки".  newsm78

# 267
Честит Рожден Ден на Катерина и от нас Heart Eyes

# 268
  • Русе
А можете ли да ме упътите къде е корабния техникум и басейна на "Авко"? Казаха ми, че има плувен басейн и в "Спарки".  newsm78
Корабният техникум е по "Николаевска",а сградата на "Авко" е срещу печатница "Дунав" на кръстовището преди КАТ Simple Smile

# 269
Буми , честит рожден ден на малката ти следуранка , мн здраве и безгрижно детство   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт