Аденом на хипофиzата - тема 3

• 66 860
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Момичета а контраста какво е как минава процедурата извинявайте ,че досадих ,но тр да знам ,че нещо съм се ошашкала !
Да не ми стане нещо от контраста има ли опасност ?
Ох миналата седмица въобще не го мислех а тая съм се сдухала нещо!

# 256
  • Бургас
Момичета, запознати ли сте, дали може да се пие редуктил при момичета с аденом на хипофизата?
Моя е 5мм. Пия бромокрептин.

# 257
viviq,контраста е вещество, което по кръвен път ти оцветява съдовете за да може да направи по-добра снимка с резонанса
бият го във вената, не е нещо опасно-аз нищо не усетих нито по време на ямр-то нито след това

спокойно всичко ще мине

# 258
  • Пловдив
viviq,и на двата ЯМР нищо ми нямаше от контраста,не се плаши,няма нищо страшно,минава и заминава дано резултатът е добър Peace
kpematopka,съжалявам за невежеството,но за какво е редуктила.Чувала съм го това лекарство,но за какво беше съм забравила Embarassed

# 259
  • Бургас
За отслабване Simple Smile

# 260
  • Пловдив
 Embarassedблагодаря за огрмотяването HugЗа жалост обаче не зная дали влияе по някакъв начин на аденома и дали е разрешена употребата му едновременно с Бромокриптина newsm78

# 261
Редуктил не може да се приема при тумори на хипоталамуса и хипофизата, защото действа директно на центъра на глада в хипоталамуса Peace

# 262
  • Бургас
Редуктил не може да се приема при тумори на хипоталамуса и хипофизата, защото действа директно на центъра на глада в хипоталамуса Peace

Благодаря много.
Питам защото пия китайските таблетки Лида (четох че съдържат сибутрамин) и се чудех до колко могат да ми навредят.
Хем ме  е страх, хем имат поразителен ефект ....

# 263
Здравейте , момичета !За жалост и тази ми бременност приключи с мисед ...Вчера ми направиха абразио ....Животът понякога е ужасно гаден ..Преди да ми направят аборта гледах по телевизията за изоставените деца от своите майки - а ние които искаме с такова желание да дарим любов - не можем ....Защо е така ?!

# 264
  • Бургас
Здравейте , момичета !За жалост и тази ми бременност приключи с мисед ...Вчера ми направиха абразио ....Животът понякога е ужасно гаден ..Преди да ми направят аборта гледах по телевизията за изоставените деца от своите майки - а ние които искаме с такова желание да дарим любов - не можем ....Защо е така ?!

много съжалявам мила.
 Hug

# 265
Съжалявам Ади, но не губи надежда, че Господ ще те дари с най-хубавото бебе на света.  Praynig

# 266
  • Пловдив
Ади,много съжалявам,миличка CryПожелавам ти бързо да се възстановиш и да поемеш напред към мечтата си Hug

# 267
Ади, много съжалявам.
Кураж, не се отчайвай  Hug

# 268
Ади съжалявам много, миличка.  Hug Кураж.

# 269
Благодаря ви момичета ! Ще се справя ....Все пак животът продължава ...

Общи условия

Активация на акаунт