Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
коалката аз давам краве сирене на Роса и Сердика (на Фама), козе на Маджаров. Давах й Пършевица, но от известно време не го намирам.

# 121
От 7.00 сутринта ви шпионирам и едва сега ми остана време да седна да напиша нещо.

Честита месечинка на Ема-Мария, да е все така умна, хубава и здрава палавница  Mr. Green

Верчо, много съжалявам за тези здравословни проблеми, които имаш. Разбирам те напълно, колко си шокирана и притеснена от лошите новини, но мисля, че трябва трезво да помислиш, как е най-добре да постъпиш  Hug твоето здраве е не по-малко важно от това на Ава. Ти успя да кърмиш толкова благополучно до този момент и даде всичко от себе, направи много за Ава, не се тревожи сега за нея - тя е едно хубаво и здравичко момиченце  Peace

Криси, аз бих опитала за месец-два сама да оправя работата, преди да подложа детенце на тази процедура, но ти сама си решаваш, а и майчиният ти инстинкт ти подсказва, как да постъпиш. От друга страна лекарите са доста обиграни и понякога с едно движение и хоп, готово, така, че каквото и да предприемете ви желая да е успешно и без болка за Ники.

Роска, поздравления за първите крачки на Жики  Hug

Вода, давам розов девин от 2-3 месеца, не преварявам. Чешмяната при нас не става за директна консумация - преди я преварявах, но само така в суов вид, не е добре за Бобата.

Количествата на твърдата храна варират между 130- 200 мл, в зависимост от менюта, ако е нещо любимо, повечко  Peace

При хранене си помагам с малко играчки, защото Бобката не може да се концентрира толкова дълго време само върху храненето. Почва да хапе стола от страни, да си бърка в устата и да си маже по косата и да си пъха храна в ушите  ooooh! Иначе не го насилвам, а то и да искам не мога - нахрани ли се, не отваря устата  Peace Много често се сърди и иска да държи сам лъжицата, или още по-лошо хваща купата и бърка с две ръце в нея, едвам се оправям  Simple Smile

# 122
  • София

Сирене купувам само едно единствено - на Elbi, ние хапваме само такова и на Ема изкисвам от него. Узряло е добре и има същия вкус като от едно време

Lassi, ние днес с теб сме си плюли в устите.  Joy

И аз вече давам само ЕлБи и само такова купувам и за нас.  Peace Но до него стигнах по метода на пробите и грешките - през какви ли марки не минах (все опаковани, с ясен производител и срок на годност). Смело мога да кажа, че "Културата" няма нищо общо със сиренето. Никога няма да повторя с тази марка. Маджаров също ме разочарова.

Косьо докато яде не му давам играчки, защото ги лапа, следователно ги цапа, следователно аз трябва да ги мия...Телевизорът у нас работи постоянно, така че - да, храни се зяпайки ТВ (както и всички останали вкъщи). Спре ли да отваря уста доброволно, аз дояждам...не го карам на сила Peace

От известно време на сам му давам Данонино. Вие давали ли сте? Пише, че е за над 1 година, ама... Crazy

Да си призная - въпреки 37-те ми години, за първи път цитонамазка ми направиха Март месец миналата година  Embarassed. Сега преди 2 седмици си правих втора.
Но на мамолог и аз трябва да отида...и мен ме боли лявата гърда. Доколкото знам прегледът е на 2 фази - 1. мануален (демек опипване) и 2. ехограф. Ако не дай Боже има съмнения - мамограф.

Абе, я пак да ви питам - останаха ли незациклили от вас ? или аз вече съм в климакс  newsm78

# 123
Цитат
При хранене си помагам с малко играчки, защото Бобката не може да се концентрира толкова дълго време само върху храненето. Почва да хапе стола от страни, да си бърка в устата и да си маже по косата и да си пъха храна в ушите   Иначе не го насилвам, а то и да искам не мога - нахрани ли се, не отваря устата   Много често се сърди и иска да държи сам лъжицата, или още по-лошо хваща купата и бърка с две ръце в нея, едвам се оправям 
Vanyivan   разсмяме много  и ние сме по същия начин  Joy Joy Joy особенно с това хапане на стола ,ние имаме и още един номер ако не съм я вързала се обръща на стола и започва да се опитва да хапе или ближе картинките по стола  Mr. Green

# 124
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите, ама да ми кажете какво точно представляват прегледите при мамолог - как точно ти ги гледа гърдите и т.н.
Мерси много!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Стефинка, преглед при мамолог се прави в първите чисти дни на цикъла и преди овулация. Като цяло, опипва ти гърдите Laughing, ако нещо го усъмни може да те прегледа на ултразвук /някои пропускат опипването и направо карат на уз/. Ако при узи-то забележи нещо, което го притеснява, може и да поиска мамография, но по принцип тя не се препоръчва преди 35-годишна възраст и на нераждали жени. Въпреки всичко, което написах, аз съм правила мамография преди 4 години, за щастие всичко беше ок и се надявам този път да не стигам чак до мамограф Confused Изследването на мамограф е най-точно, но облъчването е голямо и затова се препоръчва, когато са се изчерпали другите варианти.

# 125
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЕМАТА Simple Smile Да е жива и здрава и скоро ще и честитим първият розден ден. Леле честно - кога порастнаха тез деца? Shocked Flutter

Верчо миличка естественно че сме с теб. Опитай се да мислиш позитивно и да бъдеш спокойна до колкото можеш. Стискам палци за резултатите  Praynig Не се притеснявай за кърменето- 10 месеца си е геройство за теб и идеално за Ава. Дала си и много и ще продължиш да и даваш.Няма начин да не ти е трудно и не се разтроиш като я отбиеш, но наистина е важно ти да си здрава.Момичетата са те посъветвали идеално. Пиши ни и ни дръж в течение. Пращам ти много прегръдки и целувки от нас  Hug

Сисе и аз следя отбиването на Дани, както и следя и Хриси. Само че аз съм несериозна и все говоря за отбиване а нищо не правя  Embarassed Rolling Eyes

Голди къде се губиш, липсваше ни. Пак даде много хубава рецепта Wink

Честито прохождане на Жики  Heart Eyes Mr. Green

Ние изяждаме по 200-250 грама на всяко ядене. Сега кухнята е 3x200 гр, като добавям в супичките сухарче или в десерта пресни плодове. Педи каза че е много, аз затова питах колко ядат вашите бебчовци Simple Smile Много благодаря за точните отговори.

За яденето с играчка - ние винаги сме така, и не иска нейните играчки а винаги нещо забранено като дистанционно. Ако няма нищо пред нея и омръзва и иска да става от стола Sad Незнам до колко е правилно това  newsm78 Иначе ТВ-то само на рекламите или на детско го заглежда. В събота особенно дават Мики Маус- леле колко му се кефи на тоз мишок  Mr. Green

Абе какъв е тоя сняг-вънка е като приказка Simple Smile Дават го до събота да не спира да вали  Mr. Green
cold Nature Snowman

Ванче много се смях с Бобката Simple Smile
ВанчеМ аз зациклих миналия месец на 4ти за първи път-кофти тръпка си е  Rolling Eyes

# 126
  • Някъде на път....
Goldie, благодаря!
Само дето Габи още не е захранена с никакво мляко, освен с АМ!
Ще търся вариант да и спретна нишесте с бисквитки някак, дано похапне.
Bibobibo, радвам се, че рецептата с грис ви е допаднала - Габи доста го похапва, напоследък натрошавам и 1 обикновена бисквитка вътре докато е горещо - придава страхотен аромат.
Верчо,   Hug

# 127
Ох, как се притесних за Верчето  Sad  Чухме се сега, тя е ок, ще ходи по изледвания, гледа да не го мисли и се държи мъжки Peace Hug

Ванче (М), аз още съм без цикъл.

# 128
Само дето Габи още не е захранена с никакво мляко, освен с АМ!
Ще търся вариант да и спретна нишесте с бисквитки някак, дано похапне.
Bibobibo, радвам се, че рецептата с грис ви е допаднала - Габи доста го похапва, напоследък натрошавам и 1 обикновена бисквитка вътре докато е горещо - придава страхотен аромат.

Ммм, вкусно, ще пробвам и така. А нишестето за бисквитената торта не може ли да се направи с вода newsm78 Малко тъп въпрос сигурно, ама като не съм правила  Embarassed

Забравих да кажа, че Дари яде винаги в столчето си, без играчки и всякакви други занимавки, и с гръб към телевизора ако работи.

Vanyivan, голям смях с Боби като си го представих да прави всичките тези неща.

# 129
Vanyivan ,аууу и Даниел прави така-иска да бърка в купата или си запушва устата с ръцете,бърка си в гърлото,повдига му се...после с омазаните ръце пипе къде ли не ooooh!Голяма мъка с това хранене,разбира се има и изключения в които лапа като пуйче и даже няма нужда от лигавник Grinning
КРИСИ,аз не бих дала Naughty тя не ,че педи се натиска да му я забелва!Все ми вика...бавно и полека да се занимавам с пишката..на Дани Peace
Заблязали ли сте минерализацията на розовия Девин /минералната/?Обърнете внимание и я сравнете с една Банкя например Peace Аз Девин вече не давам! Даниел е на чешмянка  Peace

Любимото предаване на Дани е в събота сутрин по БТВ "Кое е по по най" много се кефи като гледа други деца Grinningдори и да е с гръб към тв-то винаги познава детските гласове!Да ви кажа ли коя му е любимата реклама ..една на стийм моп /така ли се пише?/ с баба Кой/с/ка в църкавата GrinningКато я зяпне тази баба Joy

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 12:31 от *Сиска*

# 130
Здравейте!
Верчо, с риск да повторя, но и аз мисля като останалите момичета. Най-важното за Ава, а и за всички деца е да имат до себе си здрави майки. Така че не се притеснявай - ти си и дала толкова много, а и ти предстои да и даваш.
Дано резултатите от следващите изследвания да са отрицателни и ти да си добре Praynig.

# 131
Я и аз да се изкажа за нишестето. Правя го с вода и захар и прибавям лъжичка или две АМ (последно взех едно с вкус на банан и ванилия). И за по-голяма плътност му натрошавам и една обикновена бисквита.

Верчо, имаш и моите стиснати палци за най-благоприятното развитие на ситуацията.  Hug

Роска, честито прохождане на Жики!

Ева_мери Hug

Да ви кажа ли коя му е любимата реклама ..една на стийм моп /така ли се пише?/ с баба Койка в църкавата GrinningКато я зяпне тази баба Joy[/color]

Да, бе, и на моя ooooh!Какво им толкова интересно на тези бабички не зная... Rolling Eyes Grinning Но и всички реклами се харчат при нас с голям успех. Може да се върне от там за където е тръгнал, само и само да не пропусне някоя... Grinning

# 132
Хи хи, Сиска, и Дари гледа Кой е по по най. Само че любима реклама и за Космодиск  hahaha, и тази за баница Фамилия където пеят едни бабки. Не че и по другите реклами не се заглежда.

Айде и аз днес на всяка манджа мерудия  Embarassed

# 133
  • Варна
уф, и аз вече имам цикъл от 2.01. Sad Засега е на 40 дни, което ме устройва идеално, но явно не са се нормализирали нещата още.

ВаняМ ти пък какъв климакс те гони, защо не си помисли за 4-то?

това сирене Елби не съм го срещала тъдява. На коя фирма е?

Кулутра и Бор-Чвор купувахме, че го харесваха децата. Ама откакто видях фирмата в списъка на тези, дето слагат растителни масла спрях да го купувам.  Naughty

# 134
Сис и ние имаме любима реклама,  на Мтел с ей таз песничка - http://www.vbox7.com/play:95c26dad, катто я чуе (сега дръпнах само песничката) почва да маха с ръчички и да танцува. Ама тя си е и много готина музичката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт