Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
Никито,не се притеснявай-понякога става така(и Борко беше така,по-горе писах)-обвивката на зъбчето(тя не се вижда,защото е в костта)понякога трудно се резорбира,образуват се миникръвоизливчета,които изглеждат точно синкави PeaceУтре например ще видиш,че има промяна-може да е вече избледняло или пък да е по-червено-доста бързо търпи развитие Peace

# 226
Малеее голяма зима при нас !  Nature Snowman
Току що дадох на Ива сок със сламка  Hug След голямо въртене на шишета с най различни накрайници и като взе да ми дърпа блузата да суче се сетих как научих другите да пият със сламка! Имах един сок ябълка тетрапак , и и изтисках малко в устата през сламката, хареса и и сам взе да иска!!!  newsm44 Май ще се отбием без шишета!!!

# 227
Здравейте момичета! Hug
Имаме си зъб!!! newsm47 newsm47 Умирам от кеф направо! За вас сигурно вече е нещо обичайно,но за мен е чудо! Естествено мойта емоц натура ревна като малко дете,но просто е очарователно да виждаш тези неща,които се случват с детенцето ти! Hug Heart Eyes
Нанче,мерси за отговора-явно се разминахме с подобни процедури! Hug
Акварелче,аз мисля златно,защото и обичките са такива,пък и е по-добре за малко дете-не може да направи някаква реакция!
Емма,мога да кажа,че съм имала доста прекрасни и романтични жестове,но този,който ми се откроява най-силно е как ми откъснаха лилия от езерото в Борисовата градина,в цялата мръсотия и смрад! любимият влезе целия-до кръста и ми подали лилията! Heart Eyes
Миленче,ама вие Милена и Милен ли сте? Heart Eyes
Хелънче,честито! Hug

# 228
Нана, благодаря ти Simple Smile

# 229
За почитателите /малки и големи/ на баба КоЙка дръпнете си я от тук Mr. Green ЦЪКИАз сериозно ще го направя Grinning

# 230
Честито зъбче на Миленка!

Най-сетне и майка и да се успокои, че няма да останат беззъби Laughing Laughing
Реянка, то тоз жест е дребнохулигански, бе душа,ама на теб ти се е сторил романтичен hahaha

# 231
Мерси Ласинка! Определено се успокоих Peace
Имаше малко кръв на венеца,но предполагам е нормално! newsm78
Ласи,ай стига пък ти,виж като по филмите си е жестът Heart Eyes Mr. Green
Нещо може ли да стане на Милена ако е изяла полови5н страница от книжката си с приказки? newsm78 hahaha

# 232
Сиска, не я бях гледала тази раклама, трепач е! Мерси много!   bouquet  bouquet  bouquet

Реянка, честито ви първо зъбче!

# 233

Нещо може ли да стане на Милена ако е изяла полови5н страница от книжката си с приказки? newsm78 hahaha

Да, 2 неща:
1. ще стане много учена
2. захранена е с целулоза

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 234
  • Русе
Здравейте момичета  Hug

Преди малко ме налегна носталгията по времето когато бяхме бременни.Сетих се и за нашите майчици на ангелчета  Cry .Поразрових се малко и открих,че Жабче е в очакване на 2 принцески и то отново през април,pinit също очаква девойчица и то другия месец,Ася също се отчита при априлки 2009 . Много ми стана драго и се възхитих за пореден път на силата на тези майчета. Моля се  Praynig  Praynig  Praynig в най-скоро време  и другите ни ангелски майки да ни зарадват с хубави новини.

Извинете,че ви занимавам с това,но мисля,че много от вас ще се зарадват   bouquet

# 235
Vanyivan, nikitto, AquarielHug Heart Eyes
Реяна, честито ви зъбче! Hug  bouquet
Вени, как така със сламка??? newsm78 Може ли снимка? Praynig
Сисе, това ли било рекламата? Mr. Green

Мамчета, мойто пък сега не иска нищо друго освен мляко! ooooh! Отказва ми генерално пюрета, попари. Аз вече заменям Хуманата с нормален Аптамил - добавям по 1-2 лъжички и така мисля да направя прехода. Обаче кога ще прояде наново? newsm78 Вие какви храни давате след като са повръщали дечицата? В смисъл - по-щадящи!?!?

Съни, ооо, това са стари новини за нас! Simple Smile Hug Вече знаем и стискаме палци на бъдещите мами! Praynig

Какво стана с Ася20? Някой има ли й координатите? newsm78

# 236
  • Русе
Аз не съм казала,че незнаете  Wink

Просто исках  да го спомена.Не като новина,а като емоция,която много ме разчувства и дори си поплаках (от радост разбира се ).

# 237
  • Добрич
Реиана, а честито!Може да има кръв,как да не може,то си е раничка Peace

# 238
Аз не съм казала,че незнаете  Wink

Просто исках  да го спомена.Не като новина,а като емоция,която много ме разчувства и дори си поплаках (от радост разбира се ).

Hug  bouquet

# 239

Да, 2 неща:
1. ще стане много учена
2. захранена е с целулоза

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт