За детската градина- родени 2006г. през 10м,11м и 12 м

• 825
  • 1
  •   1
Отговори
  • SOFIA
Мили мами, чуйте това или може би вече го знаете. Децата родени през последните 3м. от годината( в случая 2006г) се включват в класирането за детска градина когато навършат 3г, т.е. когато вече децата от същия набор са приети и записани, та дори и вече ще посещават ДГ.Бясна съм Mr. Green.Значи въпреки, че по-големият ми син посещава същата ДГ, (т.е щерката е с предимство) на практика няма как да го ползваме, защото местата през ноември ще са вече заети и ние ще чакаме евентуално ако някой се откаже да ни приемат Mr. Green Mr. Green Mr. Green. А кой ще я гледа от навършване на 3г.(когато ще я изпишат от яслата) докато ни приемат в ДГ, неясно точно кога??? Мислех си, че когато умуват над новия регламен това би трябвало да го имат в предвид и затова им писах с формата за обратна връзка и отговора е(копирам от мейла ): Съжаляваме, но такъв е регламента. Детето ще ползва предимството си и при активиране на кандидатурата ще бъде много по-напред в списъка на чакащите. Вероятността да бъде прието е много по-голяма.
Не знам защо това се е променили, но когато синът ми тръгна на ДГ в неговата група имаше деца , които нямаха пълни 3г, т.е родени след септември.
Извинявам се ако темата не е за тук, но не знаех къде точно да я пусна, а и мисля че това касае и интересува много от вас. Не мога да си намеря място, иде ми да ги #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1
Първо тук не е мястото на подобна тема!
Второ тема за кандидатстването тази година има, там където и е мястото!
Трето преди да пускате теми и да плашите и стреляте поинтересувайте се дали инфото ви е вярно! Защото то не е !

За сега изобщо не е ясно как ще се активират кандидатурите, но при всеки случай това ще стане след приемането на новия регламент от СОС и децата родени в края на годината няма да са ощетени.

Ето така тръгват неверните слухове  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт