Отговори
# 105
До като пишех точно си мислех как Андреа не се е появила още,защото знам,че тя идва по това време...И аз докато напиша...и хоп...тя ме изпревари  Grinning

# 106
Е, иначе ще остане ли за мен закуска Simple Smile

# 107
Опит за тирамису..... и Борд - това е втория сладкиш, който направих за чрд на мъж ми....От днес официално спа с 40-годишен......Почерпете се, благодаря предварително за поздравите, които ще има, бягам да готвя и да се шашкам!

# 108
Е, иначе ще остане ли за мен закуска Simple Smile

О ти ако се беше забавила още 1 минутка и гладна щеше да си ходиш цял ден Simple Smile

Айде Мама Цоци пак започна кулинарните изкушения-"Опит за Тирамису..." - да бее,само опит...Все едно...  Grinning
Мамче,да се благодариш,че събота почиваш,иначе наминах тази събота и щях да ги пробвам тези твойте "опити",ама все късмет си нямам... Grinning Не зная кога ще почивам,иначе наистина трябва да намина за една консултация(не,че и тук не може да те питам де,ама ето  повод да се запознаем Simple Smile От едно село сме,не се познаваме-срамота!

# 109
  • благоевград
Мамо Цоци колко струва кулинарен курс при теб ??? Laughing
Искам да ме нау4иш да правя такива неща ,това тирамису е ...............страхотно особенно аранжировката с разтопен шоколад по края  Peace
И да ти е жив и здрав мъжа и нали знаеш 40 годишните са просто мъже два пъти по 20години.

# 110
Извинявам се...аз толко се захласнах по Тирамисуто,че забрахив...
Мамо Цоци,честит ви празник! Да е жив и здрав рожденника,много да слушка,много да те радва и от все сърце ти пожелавам да го навиеш за още една рожбичка...  Laughing

Весел празник!!! Hug

# 111
Ле ле Инче,сега ти погледнах линийката...Кога пишеше в 5 седмица,кога си влязла в 8-ма... Hug Как бързо минава времето само! Докато се усетим и ще имаме по едно ревливо бебче... (аз мойто съм сигурна,че ще е много ревливо,като знам и майка му и баща му какви инати са...особено баща му Simple Smile )

# 112
Честит рожденник на мама Цоци...носят се легенди за потентността на 40-годишните...така че няма само да спиш !  Шегувам се, дано имаш чувство за хумор.  Пожелавам ти много свободно време, за да подлсаждваш семейния ви живот с такива вкуснотии!

# 113
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
много сте ранобудни всички. Wink
Мама Цоци, честит ви празник! Да е жив и здрав рожденника, много, много да ви слуша, глези и радва.  bouquet
bobi_i и на Виктория като я ухапе бълха става нещо страшно, така че и товаможе да е причината за пъпките.  Забелязала съм че като и давам фенистил, пъпките не стават голкова големи и по бързо минават. Confused

# 114
Мамо Цоци, честит рожденик! Много да те слуша, много да те радва, много да те подкрепя...както всъщност прави Simple Smile
Четиридесет години е прекрасна възраст Simple Smile

# 115
Такааа . . .

Първо  - добро утро!

Второ - Мамо Ц, да ти е жив и здрав мъжа и още дълги години да се радва на куленарните ти умения, които очевидно са неограничени  Simple Smile

Трето - питахте дали съм купила гащи /трикотаж де/ от Трявна, купих на Ивана и на свеки. Наистина е хубаво там, аз бях ходила като дете, но не обикаляхме много, само 2 тигела дръпнахме, защото стигнахме до една механа с жива бира и там си останахме  Mr. Green Но колкото и да ми хареса, за пореден път се убедих, че за моето сърце си трябва Мелник, по незнайни причини там се чувствам като у дома си. Още с влизането в градчето, все едно си обувам чехлите и сядам на дивана ...

Четвърто - Дани, значи нямаме проблеми с почивките на внуците и честно да ти кажа, зимата не ме брой иначе в останалите 3 сезона нямаш ядове.

Пето - как я мислите тази работа с яденето! Само закуски и снимки на сладкиши и теста се хвърлят, а че идва пролет и ще махнем якетата и ще ни лъснат задниците, а? Никаква дисциплина значи, зимното ни оливане ще пожъне своите негативни резултати, да знаете   Naughty Това естествено е шега, някой да не вземе да се върже  Laughing

П.П. Явно днес ми се брои.

# 116
П.П. Явно днес ми се брои.

А дано броиш пари, които ще ти дадат.......И после да ги споделиш с нас, хайде от нас да мине, може и част от тях......

Ина, ти не си ли на изпит?

Анелия, ние само в събота почиваме, другите ни дни са работни!

# 117

Анелия, ние само в събота почиваме, другите ни дни са работни!

Да,вече разбрах,ама чак след като пристигнах до книжарницата и видях табелата... Simple Smile

# 118
Мамо Ц, дано си права!

Забравих си:
Шесто - като заговорихме за мъжете на 40, тези от вас, които имат мъже на 35-40, биха ли споделили нещо за тази прословута криза. Моят все още е на 28, но съм сигурна, че ако стигне тази възраст ще го тресне кризата на 40-те. Та, ако някои има наблюдения нека каже наистина ли протича с купуване на коли и гонене на млади женки /може и ученички/ или някакво друго смахване.

# 119
wildgirl   ,аз затова гледам да омета всичко.Грижа се за вашата фигура.А на нас бременните сега ни е простено Wink
После ще му мислим как да  ги сваляме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт