Отговори
# 135
Джуджавчице,какви са тия страшни неща дето пишеш бе душко Shockedя гони тия деца при баби и дядовци и започвай да наваксваш със секса 1dating luvbed  loveuuu  Kissing Heart luvbedтая така няма да я бъде,то направи си за ореваване Naughtyда не чувам вече такива работи вземай се в ръце Naughty
Ало,булката къде по анцукхукна на годеж това тука да не ти е махленска сбирка Naughtyя се стегни и се издокарай по-шик,после какво ще ни показваш,такива снимки по анцузи не щем Naughty

# 136
Ало,булката къде по анцукхукна на годеж това тука да не ти е махленска сбирка Naughtyя се стегни и се издокарай по-шик,после какво ще ни показваш,такива снимки по анцузи не щем Naughty
Дани, как да не го е страх човек какви снимки ще покаже  Laughing

# 137
Андреа ми изглежда сериозно наплашена  Mr. Green

# 138
 Wink Дума да няма...подбор извръшвам на новите, че да няма строева подготовка от Дани  newsm78

# 139
Вие се шегувате,ама аз верно нямам рокля.А ще почивам чак сряда(3 дни преди събитието)...ми ако не си намеря...

# 140
Леле, Анелия, то това наистина си е сватба! В такъв случай, самата сватба колко човека ще е? То аз много да не разправям, че нашата беше 250, ама единствено дете жени свекито и по тукашните представи за живота беше решила да викне целия град  #Crazy Сега, ако съм булка други правила щяха да играят, но ... карай, важното е, че беше весело.

Какви са тези работи без секс бе хора! Аз така не мога да живея, а и Любомир много добре знае и е предупреден, че ако не си ги върши съпружеските задължения, друг ще ги изпълнява  Naughty И да видиш колко е прилежен! Дето има един лаф - мъжо, прибрал се, не прибрал, в 21ч. секса започва  hahaha

За кризата на 40-те, по-са притеснителни захожданията по тинейджърки, но ще видим в нашето семейство как ще се отрази този период. Мен главата много не ме слуша и ще видим какви ще ги надробя, когато мъжо се развихри /щото си мисля аз, че няма как да се разминем без подобни изпълнения, дано само не ни пишат по в."Струма"/.

Дани, успех!!! Hug

# 141
мале колко сте изписали днес  Shocked
вие друга работа нямате ли си

диде честит рожден ден на половинката да е жив здрав и да се обичате цял живот и ако решите да си подновявате брачните клетви пак за ни викнете и нас да се радваме на щастието ви   bouquet

# 142
Дето има един лаф - мъжо, прибрал се, не прибрал, в 21ч. секса започва  hahaha

hahaha Mr. Green hahaha

# 143
  • Благоевград
Кумичке,не се оплаквай!Както изглежда булката и младоженеца ще са по анцузи,така че спокойно-всичко е под контрол Simple Smile
Аз нещо май не разбрах връзката ви.  newsm78
Ако Дани кумува на теб  - то тогава ти си кумичка , а тя кума.
Но по твоето изказване излиза , че е обратно. Thinking
Може и да не ми обясняваш - просто размишлявам на всеослушание . Peace

# 144
А бе Деска,мазни се момичето та иска нещо по-така мило да се изкаже с обръщение към кумата,та затова казва*кумичка*не за друго hahaha Joy Mr. Green
Anelia20 шегувам се дано не се разсърдиш Hug Wink
Ели,това за секса започва го бях забравила но така ми повдигна тонуса че постоянно се смея,то и предизпитната треска има влияние ама все пак newsm10

# 145
А бе Деска,мазни се момичето та иска нещо по-така мило да се изкаже с обръщение към кумата,та затова казва*кумичка*не за друго hahaha Joy Mr. Green

Ей Дани,не издавай фронта Simple Smile

# 146
  • Благоевград

Ей Дани,не издавай фронта Simple Smile
Айде сега - то се знае ,само трябваше да си пизнаеш ! Laughing  bouquet

# 147
Публикувам обещаните линкове..Дани да не се кара, нямам постоянно присъствие на всички снимки
За албума на Симеон - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10744636
За албумчето от Хисаря - http://www.adriyana.snimka.bg/album.php?album_id=346020

# 148
Андреа,гърдите ти са тооочно за кърмене на едно сладко малко бебче... Grinning

# 149
селесте  прекрасен е малкия

Общи условия

Активация на акаунт