За всяко порастнало МАРТенско дете , подаръци ще има от сърце!

• 18 891
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
добро утро! Hug

Ето и почерпката за нашият празник: Mr. Green

Честити последни месечинки на Никол на мама Lara1,Благовеста на  мама bori79,Аспарух на мама tanzen,Велин  на мама koalkata,Моника  на мама stela_chadovec!

Mrs. Lovett
,много сладка омазвацийка имаш. Mr. Green Heart Eyes
И аз все се каня да започна да давам на Жори да яде сам,но още не съм го направила,определено е време вече.

# 256
  • Бургас
Добро утро от мен!
Станкова,съжалявам,че се налага да преживееш и ти болката на детето,надявам се да отшуми до ден-два,за да не се мъчи така Тошко.
Ангелче,тортите са много хубави,какво не им харесваш Simple Smile
Mrs. Lovett ,голяма сладурана е твоята мадама.Па и умна е,на снимката е показала крайния резултат. Laughing
Вчера ходих отново да проверявам за детски,защото нямам такива от декември включително и като видях,че отново няма,пратих мъжа ми след работа да ходи до социално подпомагане и да пита защо така ги бавят.След проверка му казали,че съм трябвало да отида да си взема новата карта.А те круши ли имаха в устата да ми кажат,че ще имам нова карта и откъде трябва да отида да си я взема.На служителката като й казах,че имам карта,каза добре и така.
Интернета ще го спираме поради финансова криза.Вече 2 месеца не сме го плащали.Па и малко ток ще спестим от него,надявам се.Живот и здраве след 2-3 месеца отново ще го включим.
За това какво да има на масата за гостите по обед на рождения ден,при нас имаше:сладки/няколко вида/,ядки,солети,макси-микс/солети,рибки,сетихте ли се/,баница/бях я направила/,сандвичи,кафе.Накрая се поднася тортата.
При нас кухнята е по 1.50 на ден и включва супа,основно и десерт.За цял месец е 30 лева.
Хайде,желая ви лек ден!

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРЕТО И ДРУГИТЕ ПРАЗНУВАЩИ БЕБОЦИ (е, те не са бебоци вече, ама...)

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Как бързо измина тази година, наистина вече ви чувствам много близки!

# 258
  • BG

Честито на днешните рожденци-Жори и Ева!Да растат здрави,весели и безгрижни!

# 259
  • София...........
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРИ И ЕВА! ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ВИНАГИ! bdbaloni

а за добрите МАМИ

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

# 260
  • София
ЧРД на порасналите ни дечица. Време е за  партииии   Tada

При нас за РД и на обяд (с роднините) и вечерта (с кумовете и приятели) менюто беше едно и също-2 вида салати (руска и млечна), 6 вида мезета (кашкавал, пушено сирене, луканка, суджук, старец и пил. филе), 2 вида ядки (бадеми и кашу), 4 вида мръвки на скара и грил тиган за основно (свински пържоли-вратни и плешка, кюфтета и мариновани пил. бонфиленца). Десертът беше тортата. За пиене-3 вида алкохол (водка, уиски, бейлис), вино (бяло и червено) и 3 вида безлакохолно (кола, лимонада, сок). Мисля, че беше повече от достатъчно, надявам се и гостите да са били доволни, сити и напити  Laughing Свекървата направи манджите-салатите и основното, и ми ги донесе. Аз си нарязах само мезетата на предишния ден и си наслагах в кутии и на другия ден ми беше супер лесно, не сме губили време за нищо-само подреждаме в чиниите и слагаме на масата. За колегите ни бях взела от големите Мерси, а за съседите-по 1 кутия бисквити на всеки апартамент (добре, че сме в малък блок Laughing, ).

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРИ И ЕВА !!!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ ,И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ. bdbaloni  newsm59
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА Hug
НА ВСИЧКИ ЛЕК ДЕН Grinning

# 262
Честит 1-ви Рожден ден Жори!!!Бъди жив,здрав,щастлив и успял във всичко човек!

А това е за красивата ти майка

# 263
Искаме снимки smile3509 eat

Станкова,пиши как сте че ви мисля?

# 264
Здравейте, мами!
Марти спи вече 3 часа ShockedДосега не е правил такъв маратон.

Честити последни месечинки на празнуващите днес!
Зори, а на вас вечело изкарване на празника Heart Eyes

Станкова, стискаме палци да се оправя бързо малкия. И ние сме с фимоза и направо насртъхвам при мисълта за операция. Cry

Mrs. Lovett , много е сладка малката.

Поли, браво на ходещия сладур Hug

А ето и малко нови снимки от нас, на който му се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234272&pid=10758841

# 265
Честит Рожден Ден на Жори.
За морето и ние мислим да ходим,ние всяка година ходим на Албена идеално е за деца.
За пишето на малкия още от втория месец педито му го оправя и нямаше никакви проблеми даже не е плакал и го мажех с гентамицин след това няколко дни.
Да се похваля ма да не им  уроки вече почти не ревем стоят си самички в стаята имат си кош с играчки вадят си сами и си играят.Дано става все по добре.Иначе разбират всичко само това с едната годинка не искат да покажат на колко ще станат.

# 266
  • Тук и там
Пепе - ще му изям къдриците на твоят сладур  Mr. Green Много любознателно дете е като го гледам от снимките  Hug
Mrs. Lovett - смях се с глас като ви видях на снимката, но пък е хубаво че вече сте самостоятелни в това отношение.
Галя изобщо и не показва интерес сама да се храни - мама ще си я храни сигурно до бала  newsm78
А да не говорим, че от няколко дни се опитвам да я слагам на гърне...леле, то е рев, то е стискане на ръцете в юмруци и треперене - май и с гърнето ще се забавим, а така ми се искаше за моренцето поне да фръцка дупенце без излишни неща  Rolling Eyes

# 267
  • Sofia
Здравейте! Да ви се оплача - счупи ни се бейбифона  Cry Което при нас е трагедия, защото детската стая е на другия край на апартамента. Снощи спахме на отворени врати ама е студено така. Някой да знае къде мога да го занеса на поправка?
Обаче пък си имаме девети зъбчета  Laughing и на двамата им е пробило на едно и също място и сега са едни киселици....  ooooh!
Кажете моля, тези сгъваемите кошари за спане имат ли нужда от матрак?
Ето една актуална снимка

# 268
  • хасково
Момичета,благодаря още веднъж за подкрепата.При нас ситуацията си е същата,плачем до ужас,когато  пишка предполагам,защото както си стои и започва да пищи и да свива кръчета.Просто се моля утре да му е поотминало,защото ще му е трети ден,на всичкото и отгоре нашия тати е дежурен 24 часа и ще се прибере утре в 9.00 часа.Тази нощ беше кошмарна,носихме го почти през цялото време,незнам как ще издържа сама.
Пепе80 не се притеснявай,самата "операция" не е операция, а е едно издърпване надолу на кожичката от лекаря,ще изпищи и ще поплаче малко и това е.Дори и да плаче,няма да те е страх като мен,защото при нас проблема е че му излиза хернията,и тестиса му става като камък и с размер колкото юмрука му,много е страшна гледката.
Честити месечинки на днешниите бебоци!
Поли,браво на малкия Иван за прохождането!
Зори,весело изкарване на рожденния ден и разбира се чакаме снимки!
Mrs. Lovett ,добре се е поизцапала малката сладурана Grinning.
За морето и мен ми се ходи,ама трябва първо да се оправи Тошко и тогава,педиатърката не ни разреши миналото лято,за това  живот и здраве ще видим.
Iva-1977  и нашия момък не проявява никакъв интерес да се храни сам,дори и бисквитите и солетите и крокито му ги подавам аз,той дори и шишето с вода не иска да си държи.
savina_33 ,и ние сме със сгъваема кошара,но на бертони и сме му взели матраче,мисля,че е много по-удобно за детето.

# 269
  Честит рожден ден,Жори!Честито и на мама,да ти е здрав и весел малкия мъж,Зори  bouquet
   Честит рожден ден и на Ева  bouquet
  Някой давал ли е корнфлейкс за закуска или са малки още? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт