За всяко порастнало МАРТенско дете , подаръци ще има от сърце!

• 18 891
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • хасково
Здравейте,момичета!
Илиянче,Деситка страхотни са ви малките госпожици!Много целувки! Heart EyesИ тортите ви са невероятни.
Нефертити,много е сладък малкия мъж.Покажи ни още снимки. Hug
Лори,радвам се че си успяла да се сдобиеш с билет,преживяването със сигурност си заслужава.
Ради,успех.Всичко ще бъде наред. Hug
Диди,Лори записах си рецептите на питките,като му дойде и нашия ред живот и здраве и аз ще правя.
Браво  на малката Али,тя си ни е нашата пъргавелка.
Тодор е много крив тези дни по цял ден плаче,иска да го нося не яде,не спи,просто ужас.Гледах му зъбките,но не виждам да има такива дето ще пробиват,като му дам панадол се успокоява и във връзка с това искам да ви попитам дали мога да давам всеки ден панадол(веднъж на ден) или не е препоръчително.От вторник му давам всеки  ден по веднъж,явно нещо го боли,защото като му дам и се поуспокоява за час,два,но мъжът ми не иска да го водя при педиатъра,защото всяка седмица сме при нея,то и мен ме е срам вече,но какво да направя,нали са затова.

# 46
Запис! Peace
За съжаление, малкият шеф не отпуска време за повече. Mr. Green

# 47
  • около Варна
Здравейте!

Енигмата, пак много отпуска шефа, я какво се моташ из форуми разни Mr. Green

Нефертити, много се радвам за теб мила, а малкия сладур е страхотен! /дай още снимки/

Ради, дано всичко минава бързо и безболезнено и да загърбиш вече тези проблеми Hug

Разгледах всички снимки с най-голямо удоволствие, с риск да стана досадна ще кажа само, че всичките ни деца са страхотни!

Утре до обяд имам краен срок да взема стерилна урина, направо ми се реве като се сетя. Стана една седмица правя неуспешни опити и резултатът е само нерви и недоспиване, не съм очаквала да е толкова трудно. Толкова сме се изморили с Ева от това ставане посред нощите, че днес спахме до 11 часа, за малко да изтърва кухнята.

# 48
  • Sofia
Да отчетем консултацията -
Георги - 78 см, 10,100 кг и Николай - 80 см, 10,200 кг
Преди няколко дни говорехме за преградни решетки. Вижте на мен баща ми какво ми направи с подръчни средства (разбирай без пари), за да преградим тази част на хола където са книгите и компютъра.

# 49
  • София
И ние следобяд бяхме на консултация. На 1 годинка Маги е 8800/73. Не успя да покори стандартите на СЗО за утрояване на рожденото тегло и са увеличаване на рождения ръст с 50%... Не й достигнаха само 2 см и 1, 250 кг. Ма така е...то като не сяда на гъз за 2 секунди дори и като не ще да спи, как да порасне  Rolling Eyes
Благодаря на всички за комплементите за моята Шушка-Веселушка.  Heart Eyes

Аз да ви кажа нищо не съм преграждала и обезопасявала... Но тя ми е все пред очите, не ме пуска да се отдалеча на повече от 1 метър от нея, така че за сега успявам да я контролирам...

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 20:06 от desitka*

# 50
  • София
Рожденичките ни са страхотниии!
Нефертити, браво, добра работа! Красавец! Grinning Heart Eyes

# 51
Здравейте.
Много хубави снимки разгледах на Мимката и Маги. Heart Eyes
Нефертити, разкошен е малкият ти мъж  Hug
станкова, до колкото съм чела, Панадол всеки ден може да се дава в рамките на седмица. Но имам си тук една позната, която цяла зима дава Нурофен на бебето всяка вечер, ей така за всеки случай  ooooh!
Сега като видях тия решетки сее сетих, Тинче в Джъмбо има по 20 лв, и по 80 лв. а в един онлайн магазин familly-bg, също имаше 2 вида, около 100 лв.

Аз тия дни слагам Али да пълзи долу, много се кефи и щом я вдигна започва да плаче и да се тръшка. Стига навсякъде с пълзене и постоянно ходи тука на едни чекмеджета и си пъха пръстите вътре а с другата ръка го затваря ooooh! сещате се какво пищене е след това. Милата ми тя тия дни й се събраха много контузии, ама така е като започна да щъка навсякъде, постоянно нещо й се случва. Sad Ще махнем дръжките на всички достъпни чекмеджета.

ПП wiwi, успех утре, дано се справиш безпроблемно  Hug

# 52
Илиянче,Деситка -страхотни са ви малките рожденни4ки!

Нефертити-много е сладък малкия Димитър.

Лори- и аз тези дни ще ходя за билети.Сега все още уточнявам бройката Simple Smile

Рони - покажи ми този автобус.Интересно ми е да го видя. Ако си го показвала - нещо съм пропуснала

# 53
Здравейте, момичета!

Отдавна не сме писали, но сме на гости при майка ми, а тук няма кирилица. Но си ви чета редовно. Сега пиша в абв-то и после ще се опитам да го преведа.Така че, ако има правописни грешки - да знаете защо е.

Мимка и Маги са разкошни рожденнички! Пу-пу.

Снахичката ни Али също е много хубавка Heart Eyes. В тази връзка - Ради, Алито си е заплюта Mr. Green. А на теб стискам палци всичко да минава бързо и безпроблемно, че до известна степен те разбирам какво ти е.

Нефертити, много хубав малък мъж си имате. Чакаме още снимки. Hug

За храната - ние не му даваме от нашата, обаче кой ни пита? Набира се на масата, застава на пръсти и казва "aм-aм". Как да не му дадеш? И после гледа важно, важно.

Марти е станал много палав. Катери се постоянно навсякъде и пипа всичко. Но в същото време се заиграва вече сам от време на време /пу-пу/. Само дето иска постоянно да ходи. А в момента, в който го поставиш в единия край на стаята и му покажеш банан от другия край, следва един спринт от около 4-5 сек. до заветната цел.

Деситка, тортата от "Неделя" ли е?

Гледам, всички вече се приготвяте за рожденните дни, а нашият ми се струва много далечел

Още много исках да пиша, но май ще е като се приберем.

Hugна всички 

# 54
Ооооо pepe_80- веднага отегляме тогава кандидатурата...... Joy Joy Joy
  и така... ето ме сегаа отново на спокойствие.....
Станкова- моята педи казваше така давай му ама гледай да не му стане навик.....демек имай граница....
  знаете ли днес ми стана още по мъчно- донесоха ни стихотворението  за 8 март после ще ви го напиша ..мен много ме трогна...и аз потънах в мисли че ако вляза по следващата седмица... това значи да пропусна толкова чакания 1 рожден ден на Оги ....и още по чаканото тържество(миналото го пропуснах защото Оги се роди тогава) и естествено ми се плаче....
а ето и  стихотворението:
Добре дошла ,ти майчице любима.
На този ден, единствено на тебе посветен.
И вместо цвете - стих ти аз поднасям,
за твойте грижи
ден и нощ над мен!

Савина и аз се чудя как е успял да излезе и не мога да го асимилирам още...

лека нощ и извинете дългия ми пост  bouquet  bouquet

# 55
  • София
Да, от Неделя е тортата, "селски двор" се казва  Mr. Green

# 56
  • Лондон
Здравейте, бързо и късно включване и от мен.

radi, недей да бъдеш тъжна, детенце има нужда от здрава майка преди всичко! И аз ще пропусна точната дата, но някои неща просто се случват и ние трябва да се справим с тях. Този 4-ти март май ще е и малко тъжен за нас двете:(
Пожелавам ти всичко да мине успешно, а по-късно и много весел купон Hug

Моето детенце също много бързо расте, ходи вече за ръчичка и в момента се мъчи с 4-то зъбче. Започнала е да прилича малко и на мама - само иска да почиства и подрежда. Тази вечер извадила всички чинии, но много важно - след това всичките ги е върнала на мястото им Grinning Също много иска да вземе салфетка и веднага започва да лъска и почиства. Другата новост е привличането на големия ключ за външната врата, иска само да го слага и отключва/заключва.
Много важно, че ми е здравичка засега, почти 10 кг и 78 см.
Този уикенд съм решила твърдо да я снимам и да включа няколко актуални снимки да не ни забравите.

Лека и спокойна нощ

# 57
Едно бързо "дзак" и от нас!
Нефертити, прекрасен е бебо! Чакаме още новини и снимки от вас!
Илиянка, Деситка, страхотна подготовка сте направили. Малките госпожици са много сладки!
Лори, честито ти билетче.
Савина, много добро решение е намерил баща ти! Ха, честита ви врата насред хола! При вас пак културно се е получило, а аз преграждам с диван, кошара и 2 фотьойла! ooooh!
Станкова, при нас е същото - с Панадол спи (т.е. става 1-2 пъти), без него се буди доста, но повече от 4-5 вечери не съм давала.
radiHug
tzvetak, давай снимки на принцесата, да и се порадваме.
Мамчета, кажете за чувалчетата, че се чудя вече как да я слагам да спи - слагате ли ги още и не се ли оплитат в тях като се въртят?
Резултати от консултацията - 8650гр (+150гр) и 74см (+1см). Четох имунизационния календар и видях, че има ваксина на 13 месеца, но забравих да питам педи. Дано да се понася леко. ooooh!
Лека нощ.

# 58
Здравейте и честита тема! Да е пълна с хубави новини и прекрасно изкарани рождени дни!

Нефертити, малкият Митко е прекрасно оформено бебе. Не прилича на новороден - толкова му е хубаво и опънато личицето!
Галинана, аз спрях да я слагам в чувалче, защото много се оплиташе в него, пък и от много ритане повреди ципа. Сега я завивам с поларено одеяло, защото имам чувството, че олекотената завивка, не я обгръща хубаво.
tzvetak, твоята дъщеричка винаги ме изумява, колко много мисъл влага в нещата, с които се забавлява. Браво на детето!
Илиянче, снимката на Мимката с мечето е чудесна!
Деситка, Маги е невероятна чаровница! Радвам се, че сте си изкарали страхотно.
Виви, пожелавам ти успех! Аз две седмици се опитвах да взема каквато и да е урина и не успявах, направо не ми се мисли колко е трудно да е стерилна.
Ради, стискам палци неприятните моменти да минат бързо и да ги забравиш още по-бързо.

Храна давам от нашата, когато е сготвена без консерванти, запръжки и др. подобни вредни. Когато вечер се съберем цялото семейство да вечеряме и седне с нас, направо сияе от щастие и яде с огромен апетит за разлика от всяко друго време, когато ми коства много време и усилия да я нахраня.

Да ви се оплача - Дея ми повреди телефона и за св. Валентин мъжо ми поръча нов. Ние поръчваме обикновено от интернет магазини, защото хем могат да се намерят почти всички модели, хем цените са по-ниски. До сега не е имало проблем, но в телефона, който ми донесоха, имаше запаметени номера, батерията нямаше никакъв заряд и повечето аксесоари бяха разпечатани и поставени в телефона. Даже не са благоволили да ми пратят касова бележка, но аз съм патка и естествено забелязах това, чак след като си тръгна куриера. Обадих им се по телефона и ми казаха, че GSM-а бил седял на витрина и след това го тествали, затова имало запаметени номера. Утре баща ми ще отиде на място в офиса им да се опита да го смени и да вземе касова бележка.
Много мразя да влизам в конфликт, да се разправям с подобни щуротии и за това почти винаги, даже абсолютно винаги всичко остава за моя сметка, за да избегна конфронтации. Напоследък обаче няколко пъти се случва аз да си трая и да ме прецакватс лоша услуга или стока, а мои познати да си търсят правата и да печелят от това. За това, сега реших и аз да съм твърда, ама да видим до кога... А с мъжът ми сме се намерили и двамата едни такива залупени и смотани, все се успокояваме, че колкото и да сме прецакани пак сме си добре. Но аз сменям посоката на мислене, а той само ми повтаря да не се занимавам с телефона и да си карам с този употребявания. Ааааааааа, не така. Не вярвам да имаме някакъв успех, но все пак ще опитаме.

# 59
Ваксина има на 13 месеца,но и аз забравих да питам каква е,а на годинка пак се пускат изследвания кръв и урина.
За теглото ние го учетворихме и какво от това те са ми родени по 2кг. така,че мисля,че е добре сега са 8500гр. и 8000гр.девойката.

Общи условия

Активация на акаунт