За брюнетките във форума - 2

• 61 491
  • 378
  •   1
Отговори
# 225
  • Italia
Идвам да се похваля - тъкмо пробвах новата боя на Шварцкопф - Perfect Mousse. По принцип се боядисвам сама (нямам доверие на местните фризьорки, а като се прибера в Бг не ми остава много време). Боята се нанася изключително лесно - по-лесно дори и от Кастинг! Цветът е наситен, с много хубав блясък и нюанс. Боядисвам се в тъмно лилаво (патладжан, боровинка), но в каталога няма такъв цвят. Взех си тъмно червено-кафяв (388). Покри много добре белите косми (е, и такива имам за съжаление). Боята е безамонячна, но се води 3-та степен - трайно боядисване. Ще пиша по-нататък дали и колко трае Simple Smile

# 226
Изглежда наистина добре, пък и е лесна за нанасяне. В България има ли я вече по магазините, не съм я срещала? Thinking

# 227
  • Italia
Ми аз съм в Словакия... Но видях в някакъв Бг сайт реклама, че скоро ще я пускат, а статията беше от началото на ноември.

# 228
Ми аз съм в Словакия... Но видях в някакъв Бг сайт реклама, че скоро ще я пускат, а статията беше от началото на ноември.

Благодаря!  bouquet

Като я пуснат, задължително ще я пробвам! Simple Smile

# 229
Аз си взех тази. Не съм ползвала марката до сега, но нещо ми омръзна все една и съща, та да видим какво ще излезе.  Simple Smile

# 230
Аз си взех тази. Не съм ползвала марката до сега, но нещо ми омръзна все една и съща, та да видим какво ще излезе.  Simple Smile

Цветът е страхотен! Ще чакам да споделиш за резултата. Simple Smile

# 231
  • Italia
Syoss ползвах преди два месеца - трайна е и дава много хубави резултати на тъмните цветове. Става и малко по-тъмно от очакваното, но лилавия блясък при мен издържа почти месец. Тук съм чела и други похвали за тъмните цветове и оплаквания от светлите Simple Smile

# 232
Здравейте, брюнетки. И аз се зачислявам във вашите редици, светло кестенява съм и докато не побелея осезателно няма да се боядисвам, много си харесвам цвета. Имам един въпрос - майка ми от години се боядисва интензивно червена, обикновено ползва Палете, но сега я убедих да й направим шоколадов цвят, което е близо до естествената й коса. Някой минавал ли е такава трансформация и коя боя успешно ще покрие червеното, без да се отмива?

# 233

Цветът е страхотен! Ще чакам да споделиш за резултата. Simple Smile
много тъмен ми стана на мен този цвят но иначе добре изглежда6е почти 2 месеца се задържа и дори като се отмиваше не изглеждаше зле жалко че наскоро се напражих с велатон косата ми стана почти черна но пък забелязвам че се отмива

# 234
аз доскоро се боядисвах в салон, но сега си мисля дали да не почна да се боядисвам вкъщи. Дилемата е по-скоро с каква боя? Естественият ми цвят е светло кестеняв с червеникави оттенъци. Боядисвам се в тъмно кафяво шоколадо, 3-4 нюанса по-светло от черното. сега се чудя между Лореал Кастинг, Шварцокф и Палет. От кои сте най-доволни? Колко време трае боята?

# 235
аз доскоро се боядисвах в салон, но сега си мисля дали да не почна да се боядисвам вкъщи. Дилемата е по-скоро с каква боя? Естественият ми цвят е светло кестеняв с червеникави оттенъци. Боядисвам се в тъмно кафяво шоколадо, 3-4 нюанса по-светло от черното. сега се чудя между Лореал Кастинг, Шварцокф и Палет. От кои сте най-доволни? Колко време трае боята?
и от трите не съм доволна лореала пада много бързо на мен за 3 измивания и боята я няма, шварцкофа има големи разминавания в цветовете и  придава много странни отенъци които след 2 седмици ми стават червени а после и оранжеви , палетето много изгаря косата  ooooh!  ooooh!  ooooh! от саиоса съм доволна долу горе и аз се боядисвам тъмно кафяво шоколадово и съм пробвала доста бои

# 236
На мен и трите ми падат много бързо. Чувам все повече жени да казват, че скъпите бий са страхотно боклуци и цената не отговаря на качеството. Лореал се е правела в Турция......
Аз този път ще пробвам с Вела пък да видим.......

# 237
От Велатон хич не съм доволна. Купих я заради една промоция, вървеше със серум за запазване на цветя, ама и две седмици не издържа. На всичкото отгоре цвят шоколад така ми червенее, че думи нямам. 

# 238
Привет, момичета Simple Smile Ми то май не остана марка, от която да има доволни Sad Сега съвсем се обърках и не знам какво да ползвам. Мисля си, че в днешно време всичко се прави с цел да се купува повече и повече. и затова много марки ги развалиха, тръгват като качествени продукти, за да вдъхнат доверие на потребителите и после ги развалят, да не говорим, че ги правят в различни точки по света, където работната ръка е евтина - като Турция, Китай, България ... В крайна сметка аз пак си оставам с дилемата каква боя да си купя?

# 239
Момичета аз се правя с тази боя http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/recital-pref … hiti-chatain.aspx и да ви кажа честно много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт