За нас, за състоянието на планетата и какво можем да направим! - 3

• 29 227
  • 597
  •   1
Отговори
# 510
mamm1129 Ако знаеш само как навреме постна тази информация.Страшно ти Благодаря  Hug
Аз пък прочетох това сутринта и незнам ,защо ми се прииска да ви го пусна

Граници няма. Всичко онова, в което сте убедени, са ограничения, произтичащи от начина, по който сте се научили да мислите. Сигурно са ви учили, че логиката и научните доказателства определят какво е възможно и какво - не. Преди да бъде открит микроскопът повечето хора не са вярвали в съществуването на микроскопични форми на живот. Който вярва само в това, което може да види или да докаже научно, е ог¬раничен от нивото на съвършенство на измервателни¬те уреди.
Знаете, че някога в бъдещето ще летим от едно до друго място на тази планета за секунди, вместо за часове, а космическите пътувания ще бъдат нещо обичайно. Вече съществува способността за това, т.е. има я вечната всеобхватна сила, липсва само техноло¬гията. Вярвате ли в тази възможност сега, или тряб¬ва да чакате, докато бъде открита технологията, за да повярвате? Само преди двадесет години идеята за дистанционно управление, позволяващо ви да сменяте каналите на телевизора, беше невъзможна. Немислимо беше да си вземете филми под наем. Загряването на храната в микровълнова фурна за няколко секунди е било непознато на съзнанието ни. Но потенциалната възможност за тези чудеса е съществувала още по вре¬мето на Анибал, а на практика те са се осъществили със свое индивидуално темпо. Бъдете от хората, кои¬то не признават ограниченията на ума. Никакви ограничения!

# 511
Момчета, почерпете се за мое здраве.
Днес имам имен ден.

# 512
mamm1129 , за 11:11 вече бях чела, но на 12:12 попадам за първи път! И аз ти благодаря!  Hug

Вече повече от месец по десетина пъти на ден попадам на така кръстените от мен "затворени" числа. Например 1331, 4224, 7117... Щом толкова често ми се дават, значи ми се подсказва нещо, но никаква инфо не намирам... /А напоследък, всичко затворено асоциирам с Цветето, а кръгът е енергия... newsm78/

Вярвате ли в тази възможност сега, или тряб¬ва да чакате, докато бъде открита технологията, за да повярвате?

dennis , много точно!  Peace Ах, тия ограничения на ума!

sladkish4e, честито!  Hug

Снощи си мислех пак за личната драма и мисията, която идва от родителите ни. Дълги години с майка ми сме се карали в опит едната да промени другата. Оказа се, че след като осмислих и разбрах нещата, описани в Селестинското пророчество, аз съм благодарна на майка ми за всички тия наши спорове и кавги! Тя нямаше как да ме промени, но по този начин ми е дала насоката без самата тя да го осъзнава още по-малко пък аз! Иска ми се да и благодаря, дори и тя да не разбере за какво точно и говоря!...

# 513
Tonimar,радвам се,че спомена Селестинското пророчество.В момента чета книгата,почти съм я прочела и ми е невероятно интересна,но честно казано и идея си нямам какво е трябвало да науча от родителите си,а още по-малко какво синът ми трябва да научи от нас.Още нещо- когато в един брак има няколко деца това означава ли,че всички деца трябва да научат едно и също нещо от родителите си?
И последно- има ли някой от вас,който умее да чувства енергията така,както е описано в книгата?Повярвайте ми,искам да го постигна,но нещо явно не ми достига Cry

# 514
kambanka, ти чувстваш енергията, но не осъзнаваш. Няма човек, който да не може да почувства енергията. Това е все едно да не можеш да почувстваш дали ти е студено или топло, дали си гладен или нахранен...
Просто хората не осъзнават. Ще ти дам пример, за да ме разбереш: когато отидеш в красива местност, примерно планина и като се прибереш в града се чувстваш заредена и в настроение, нали? На какво мислиш, че се дължи това -  на енергията, на цялата тази хармонизирана местност. Не се дължи на едно дърво или на едно цвете, а на хармонията между всички дървета, цветя, тревички, животни... Ставаш част от тази хармония. За това и хората строят на такива места, мъчат се да вземат нещо от там, но не разбират, че нарушават това съвършенство.
За това е много важно да бъдат опазени такива местности.

МомичетаHeart Eyes !

# 515
Цитат

Марица, благодаря ти за изчерпателната информация!  Hug Може би тези данни за планетите и Сириус са дадени в Африка, за да бъдат съхранени по-дълго време и да се стигне до тях, когато настъпи момента.

Марица ,Благодаря за огромният труд да напишеш всичко това.Много хубава информация.Има резон в това което казваш tonimar ,че е било оставено това послание имено в Африка.За мен Африка е едно невероятно красиво и пълно с особен вид енергия място на нашата планета.

Благодаря моми4ета!  Hug Знаете ли,от доста време се интересувам от посланията,оставени на древните народи,някак си предадени и на нас.В Африка,Азия,Южна Америка е имало много народи,които днес се осмиват като"примитивни",но аз 4етейки за тях съм убедена,4е те са знаели много пове4е,отколкото ние в момента за Вселената,душата и огромните възможности,с които сме надарени ние хората.
Ксилометазолин е прав,4е определени хора знаят много как функционира вси4ко и това се крие от векове.Питам се защо_не сме стигнали до пределният момент ли,за тяхно ли4но облагодетелстване или какво?Каква е при4ината да бъдат държани хората в изкуствен мрак?

Искам да ви споделя,4е преди два дни ми се слу4и нещо прекрасно. HugСъс силата на мисълта и любовтта успях да се освободя от нещо,което ми пре4еше от известно време.Разбира се,не стана от първият път,а бавно и постепенно,но то4но тогава усетих,4е ве4е съм освободена.
Намерих пътя да прегърна и разтопя нещо,което трябваше отдавна да из4езне.

# 516
когато отидеш в красива местност, примерно планина и като се прибереш в града се чувстваш заредена и в настроение, нали? На какво мислиш, че се дължи това -  на енергията, на цялата тази хармонизирана местност. Не се дължи на едно дърво или на едно цвете, а на хармонията между всички дървета, цветя, тревички, животни... Ставаш част от тази хармония. За това и хората строят на такива места, мъчат се да вземат нещо от там, но не разбират, че нарушават това съвършенство.
За това е много важно да бъдат опазени такива местности.

Passiflora ,много хубаво си го написала и колко е вярно!
Знаеш ли колко добре се 4увствам прибирайки се в България именно поради от теб изброените при4ини. Heart Eyes Още като влезнем вдишвам дълбоко и си кавам "Това е моя си въздух,това е моята земя,това е моята трева,ето ги и моите дървета"....4увството е невероятно. Hug
Просто се 4увстваш то4но на мястото си,там се сливаш с вси4ко що е сътворила природата,оттам 4ерпиш енергия.
Не 4е няма природа другаде,но не я 4увствам моя и близка.Не мога да й дам нищо,затова и тя не ме зарежда.

# 517
kambanka 2304, много се радвам за теб!  Hug Аз енергията я чувствам, понякога в слънчевия сплит, а по-често с третото ока или в двата центъра. Не се сещам в момента за кое описание на енергията от книгата питаш.
Иначе, да виждам енергията, аурата, все още не мога, а много ми се иска. И правя опити. Не съм готова все още може би...

Цитат
Още нещо- когато в един брак има няколко деца това означава ли,че всички деца трябва да научат едно и също нещо от родителите си?

Не, kambanka 2304. Всяко дете си избира своятя драма, с която да успее от своя страна да черпи енергия от родителите си тъй както те черпят от него. Може едното дете да възприеме затворения тип, а другото примерно взискателния тип.

И на мен ми отне време, за да определя нещата, родителите ми, себе си, както и мисията. Мисля, че тук има други, които биха ти помогнали повече от мен. Отговори си първо на въпросите на какво са те учили. Ще ти дам пример за мен и майка ми. Тя искаше аз винаги да съм първа. В училище, в къщната работа, навсякъде. Не я интересуваха хобитата ми, защото нейната цел за мен беше друга - това, с което аз мога да се докажа пред света. Примерно не я интересуваше, че пиша поезия, казвайки "книга къща не храни". Там не трябваше да ме влече според нея. Трябваше да се насоча към общопризнатите от хората професии, вдъхващи уважение: лекар, адвокат..... Най-високите етажи. Това на мен ми е дало стимула и желанието през живота ми да продължавам напред, да се боря, да се стремя към съвършенството. Казах ти го в съкратен вариант, но поне бегло, смятам получи представа

# 518

Иначе, да виждам енергията, аурата, все още не мога, а много ми се иска. И правя опити. Не съм готова все още може би...

Но може би я 4увстваш?  Peace
Аз също не ги виждам,но за сметка на това 4увствам.Виждайки даден 4овек,го усещам,като звук.Злите хора ми оставят след това...,дори не мога да го опиша с думи какво 4увство.След това се 4увствам зле.

# 519
Passiflora, чудесно казано!  Hug  Heart Eyes

Марица , поздравления за стъпката, която си успяла да направиш!  Heart Eyes

Мисля си, че през годините и дори вековете сме държани в "изкуствен мрак", както ти се изрази, защото не сме били готови да ни се даде още тогава! Ако тогава беше дадено на всички, досега щеше да е унищожено по един или друг начин. А се е давало на определени места, където е можело да бъде съхранено до днес от племе, народ, мисионери....

А и нали през изминалите стотици години сме насочили вниманието си към променянето на нашия начин на живот, оставяйки настрана духовното /както пише в Селестинското пророчество/

Passiflora ,много хубаво си го написала и колко е вярно!
Знаеш ли колко добре се 4увствам прибирайки се в България именно поради от теб изброените при4ини. Heart Eyes Още като влезнем вдишвам дълбоко и си кавам "Това е моя си въздух,това е моята земя,това е моята трева,ето ги и моите дървета"....4увството е невероятно. Hug
Просто се 4увстваш то4но на мястото си,там се сливаш с вси4ко що е сътворила природата,оттам 4ерпиш енергия.
Не 4е няма природа другаде,но не я 4увствам моя и близка.Не мога да й дам нищо,затова и тя не ме зарежда.

Същото в пълна сила важи и за мен!  Hug И мислите ми са същите - това е моят въздух, моите полета, моите планини, езера.... Корените ни са в България, където и да сме телесно!

# 520
Tonimar,Passiflora, Hug

Pasifflora,енергията в планината определено я чувствам,всъщност ако поне единият от двата почивни дни не отидем сред природата после съм като болна.Аз имах предвид това,което Тони е писала - да виждам аурата,енергията на околните и природата.

Определено има върху какво да помисля по отношение на родителите си.
Още веднъж благодаря,момичета!  bouquet

# 521

Но може би я 4увстваш?  Peace
Аз също не ги виждам,но за сметка на това 4увствам.Виждайки даден 4овек,го усещам,като звук.Злите хора ми оставят след това...,дори не мога да го опиша с думи какво 4увство.След това се 4увствам зле.

Grinning Дааа, чувствам ги и то как!.... Whistling Но ми се иска и да ги видя. Мисля, че е много красиво и пленяващо...

# 522
Момичета ,колко сте прави за виждането и усещането на енергиите.С всички ви съм абсолютно съгласна.Аурата и аз искам да я видя един ден ,знам че ще стане.От приятелка,която я вижда знам че е нещо напълно различно от представите ни.Някой от цветовете каза,че са такива който не познаваме в нашето ежедневие,а за съжаление из улиците ни масово се разхождат сиви аури.А някой пробвал ли е упражнението описано в книгата  Wink
Марица ,браво за крачката напред  Peace
kambanka 2304 както е написала tonimar ако искаш дори на лист си направи кратко описание на майка ти.Какво е изисквала от теб,какви са били взаимоотношенията ви,кое в нейното поведение към теб те е радвало и кое засягало по някакъв начин.Същото направи и за баща си.Ти как си реагирала на техните желания към теб и благодарение на тяхното отношение към теб като каква личност се изгради ти.На кое оказваше голяма съпротива и кое качество взе от тях?Така ще си отговориш каква е била властната драма на всеки един от тях и ще видиш ти кое от тези неща си осъвместила у себе си.И чак след това може да се разсъждава за мисията ти  Grinning Ако и тогава не я откриеш сподели с нас до къде си стигнала отговаряйки си на тези въпроси и ще помислим заедно за мисията ти.Понякога повече глави мислят и виждат по-добре от една  Hug
А иначе всеки човек живее в своя действителност.Едно и също събитие оказва различно въздействие върху отделните хора според неговите възприятия към себе си и Света.Затова и с едни и същи родители,децата могат да имат различни властни драми.

# 523
Dennis,много ти благодаря за насоката и идеята,ще го направя!
А тази твоя приятелка,която вижда аурите,разкажи малко повече за нея,как е станало,дали изведнъж или това става с целенасочени упражнения?Много ми е интересно.На мен също много ми се иска да овладея това умение.

# 524
Камбанка тази моя приятелка като всички нас я вълнуват същите неща за които тук си пишем.При нея интереса към духовното дойде с търсенето на решения за здравословното и състояние и в личен план с мъжа до себе си.В началото започна да ходи по гледачки,врачки,хороскопи,нумеролози.Докато един ден не и попадна една книжка и така започна усилено да чете книги...след това се записа на курсовете на Норбеков,където разбра че здравето и проблема с мъжа са взаимносвързани.Междувременно изкара и Рейки,започна да учи по малко за хомеопатията и да се интерисува от психология,индиговите деца и валдорфската психология/понеже е детска учителка/Така един ден ми каза,че отива при един човек билкар да и даде някакви билки.Този човек се оказа,че хората са го нарочили да е билкар ,защото така явно го приемат по-добре.Той съвсем не е това.Той е един много духовен човек разбиращ природата и много други неща освен нея.Бяха си допаднали двамата и тя започна да ходи всеки ден при него,да учи за билките...който се оказаха че трябва да се подбират според енергията която носят,така той и разказа за енергиите и започна да я учи да вижда аурата.Знам че прави много упражнения и ходеше рано към 4.30-5ч сутрин при него и понеже тя самата живее далеч.Тръгваше още в 2ч през ноща.И един ден каза че е успяла,но може да задържи фокуса си за много кратко време.Сега вече я вижда когато пожелае и лесно постига онова състояние на хармония и любов описано в книгата.За всяко нещо се иска работа,желание,увереност и чисти чувства  Heart Eyes,всичко това се постига с работа стъпка по стъпка в случая при нея след изчистване на миналото,след изчистване на болестта си,отношенията с мъжа до себе си,родителите... и т.н и т.н
Затова смятам,че тази наша темичка е страхотно място да си помагаме,да учим,да споделяме,за да можем всички да разберем че сме част от едно цяло и заедно да се променяме към по-добро за да сме готови за Новото начало  Heart Eyes Всеки един от нас споделяйки и давайки информация която го е впечатлила допринася за общото ни Учене  Hug

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 16:46 от dennis

Общи условия

Активация на акаунт