МАЙче, миличко, игриво,Ах, защо си толкоз диво (28)

• 11 678
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
TANITA ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА,МНОГО ДА ТЕ РАДВА.

МАЛКА СЛАДКА ЕЛИ,

ПОЗДРАВИ И ЦЕЛИВКИ ОТ бебе ИВЕТ
и ние да сме здрави и ние ще черпиме за рожден ден скоро,след около месец и малко,направо 2  Grinning

# 31
  • Луната ни пази

Алабала   bouquet

# 32

TANITA    

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!
                                               С МНОГО ЛЮБОВ ДА Я ДАРЯВАШ!
                                               И ВСЯКА НЕЙНА СТЪПКА С УСМИВКА
                                               ДА ПОСРЕЩАШ!!!

# 33
Алабала smile3525 !

Честито на малката Ели!

Да почерпим, днес Ивка става на 10 месеца!

# 34
Здравей Tanita,аз съм нова тук ,но искам да ти честитя имате найстина голям повод да празнувате.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЯТА МАЛКА ЕЛИ  МНОГО ДА ТЕ РАДВА И НАЙ - ВЕЧЕ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ! bdbaloni ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА И ГОЛЯМ КУПОН ДА СТАНЕ .

# 35
Мами, да ви питам, след ваксина подува ли се ръчичката на бебчовците. На Хрисито оня ден и биха ваксина и сега и е зачервена ръката и малко подута.
Каква ваксина са й били? Защо в ръката?
На Алекс не са му били ваксина от няколко месеца вече. Случвало се е да се зачерви леко, но не се е подувало. Прави се компрес с риванол, но аз не съм му правила до сега.

Ами само една са и били в крачето, другите в ръчичката и една ни остана, нея не я знам кога ще е. Е то не е кой знае колко надуто ама пак има, аз си мисля , че може да е от предната и да е станало натрупване  newsm78

# 36
  • ул. "Мечтание"
Аз минавам само да почерпя за моята кумичка! Днес е родила синчето си Валентин, който е с шампионски мерки - 4800 см, 57 см.
Да им е живо и здраво и много да ги радва!  Heart Eyes

# 37
Момичета, благодаря ви много за прекрасните поздрави и пожелания.  Heart Eyes Страхотни сте, трогнахте ме.  Hug
Днес отбелязахме рождения ден съвсем скромно. Големият купон ще е в неделя - поканили сме роднини и приятели. Още ни "държи влага" рожденият ден на Слави, който беше в събота, но какво да правим като са родени през 5 дни? 

Гери, честита месечинка на Ивето. Честито и на всички сладурчета, които днес са пораснали с още един месец.

Аз минавам само да почерпя за моята кумичка! Днес е родила синчето си Валентин, който е с шампионски мерки - 4800 см, 57 см.

Да е живо и здраво малкото юначе.

# 38

Малеееееееее,какво голямо бебе  Shocked Как го е износила толкова голям юнак? 57 см и без малко 5 кг,ако кажеш ,че е родила и нормално ,а не секцио,ще припадна.

Да им е жив и здрав,много да ги радва,да имат сили да го носят и гушкат,дано да е кротичък.   bouquet

Мен Господ ме е пожалил с по-дребно дете,че не мога да нося едри,то с нея откапвам,а да не говориме за децата на приятелките ,които са с по 1 месец по-малки от нас а са по 11,500 и 12 кг

# 39
  • ул. "Мечтание"

Малеееееееее,какво голямо бебе  Shocked Как го е износила толкова голям юнак? 57 см и без малко 5 кг,ако кажеш ,че е родила и нормално ,а не секцио,ще припадна.

Секцио го е родило, но само защото не е искал да излиза, а вече сериозно преносваше. Но пък когато раждах аз имаше една мацка в болницата дето роди нормално без шевове и разкъсвания бебче с почти същите мерки, даже май беше по-едричко. А тя самата никак не беше дребничка. Та няма невъзможни неща!  Wink

# 40
  • у нас
Лейди, честито ви бебенце! Да е живо и здраво и много послушно! Наистина завидни мерки! Браво на мамчето!   preggo  ylinfant  bouquet

# 41
Честит Рожден Ден

ura newsm38

# 42
  • ВАРНА
                  ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА МАЛКАТА-ГОЛЯМА ЕЛИ!                                                                     
            Танита пожелавам ти да расте здрава и щастлива за радост на мама и тати!
        Лейди честито!   newsm07             
         ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! smile3525

# 43
  • Перник
tanita, нека малката принцеса да е винаги здрава и да ви дарява с много поводи за гордост и щастие! Всичко най-хубаво пожелавам на мъничката Ели!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 44
  • панагюрище
честит първи рожден ден на ели!  newsm59  Да е здрава, усмихната, весела и много послушна!

Lady Frost  честито бебче на кумицата ти. Да им е жив и здрав юнака!

Gery_s  честити 10 месеца на Ивка!

Общи условия

Активация на акаунт