Споделете 96

• 22 921
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Ако искате да пукнете от скука - идете на "Ромео и Жулиета" във Варненския театър.

# 556
  • Русе
Ако искате да пукнете от скука - елате у дома, пък аз ще отида на театър. Или където и да е.

# 557
Понякога и на индианските жени, заразени от суетата на белите такива, им се приисква да бъдат красиви... Дотук добре, в случай, че си използват първобитните разкрасителни методи... Когато обаче дива жена се опита да мери сили с естетите и лаборантите от КМ и да използва техните бойни средства, резултатът може да бъде покъртителен... Понеже последното ми се случва рядко, все забравям да препрочитам указанията на чудесата, до които е достигнала днешната химична наука. Следствието е като при прекаран слънчев уикенд по ски пистите без слънцезащитен крем. Добре очертани кръгове около очите, а извън тях n-та степен на изгаряния. Утре ми е важен ден и нямам идея, дали някой ще повярва, че съм прекалила със зимните спортове през почивните дни...
След като вече прописах и в ДиС, мисля, че е крайно наложително поне да започна да чета в КМ, а също и да се кандидатирам за почетен член в клуб "Идиоти без граници"... А може и просто да се впиша като опровержение на теориите както за еволюцията така и за интелигентния създател... 
И да, искам да ми е скучно.

# 558
Катюша, даваш ми нова идея за професионална реализация. Между другото една от най грозните ми съученички влезе в Морското и я изключиха на втората година заради ..хм, неморално поведение.

# 559
  • о`майна лунна нощ е
Важното е да не са садени от Рамзес, Зефсе! Ако не са сушени, купувай смело!

Имелда - рИспект!
С глас съм се смяла!  Mr. Green

Добро утро, народе!

# 560
  • Варна
Катюша, даваш ми нова идея за професионална реализация. Между другото една от най грозните ми съученички влезе в Морското и я изключиха на втората година заради ..хм, неморално поведение.

Много ясно, на кучето му поднесли кокали и му се скарали, че яде.
На кораба капитана е Господ. Станало им кофти на мъжлетата.

# 561
  • София
Споделям, че тази мания да няма емотикони в "споделете" ме вкарва във велико недоумение.
Това ми звучи по същия начин, както би ми прозвучало да ме накарат да говоря без никаква интонация и без да изразявам никаква емоция. Усмивки? Повдигане на вежди? Абсутр, забранено.
А това, че ако не можеш да се изразиш без емотикон, значи по същество не можеш да се изразиш е просто смешно. Някакси не разбирам общуването тук, като писане на мемоар, а като разговор.
Простете лиричното отклонение, но предвид, че няма да употребя емотикон, вярвам, че ще ме помилвате.
Амин.

# 562
Клемс, споделям мнението ти Simple Smile
 Hug

# 563
Споделям, че ми е нервно и криво, но поста на Ниара ме разсмя.
Ниара, извинявай Blush

# 564
Вчера ми се наложи да търся в гугъл информация за Густав Климт, австрийски художник. Разцъках да видя изображенията - насреща ми аватарът на Клеми, "Портрет на Аделе". Всичко на този свят е навързано като свински черва.

# 565
  • София
Клеми скоро ще сложи пак своя снимка, само да стане време за мохито.
Или...да взема да си сложа някоя с чаша червено вино, да подхожда на сезона, пардон, на пиенето?

# 566
добро утро на всички и усмихнат ден, въпреки студа.
Не съм вярвала, че ще е толкова трудно с пубертет в къщи.
Едно безсилие ме е обзело...

# 567
Ако искате да пукнете от скука - идете на "Ромео и Жулиета" във Варненския театър.

Последно във Варна гледах "Медея" с Илияна Даскалова / благоверна на Добрин Митев /. Развали ми вкуса от варненския театрален живот.

Ако си във Варна задълго - завиждам ти, пъклено, черно, зловещо.....

# 568
Аман от тези аватари.

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Ти за това ли си ни обърнал гръб?

Обичам си емотиконите и няма да спра да ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт