Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове подправки се отглеждат в градината?
Какви са предпочитанията за пазаруване на хранителни стоки?
Как да отглеждаме подправки у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове подправки се отглеждат в градината?
-
Какви са предпочитанията за пазаруване на хранителни стоки?
Предпочитанията за пазаруване на хранителни стоки включват редовни посещения в магазини като Trader Joe's, Walmart, Costco и други. Някои от участниците пазаруват веднъж седмично, докато други правят големи пазари веднъж месечно. Организирането на списъци и планирането на менюта за седмицата са популярни подходи за оптимизиране на пазаруването и намаляване на хранителните отпадъци.
-
Как да отглеждаме подправки у дома?
-
Какви са предпочитанията за пиене на вода?
-
Какви са преживяванията на хората с водата в различните региони?

...
...
много хубаво,плуването е супер спорт според мен,тук са много внимателни,ще се кефят деца
Много готино парти се получи! Деси е страхотна! Танцувахме, пяхме, веселихме се - много! Едно нещо само не ми допадна, ама предполагам, че не е само при Деси това. Не пя на живо, а на play-back.

. Не очаквах такова нещо
)...голям смях. Всъщност неделните постове са с хубави торти.
,айде сега да се оплача малко,да си излея мъката
вече втори ден така,върви и търси нещо наръбено да си потърка гърба,защото и сложих ръкавички като на бебетата да не се дере,много ми е мъчно като я гледам такава.Второ,вече ми се ражда
корема тежи,роднините вече се обаждат по всяко време в денонощието,телефона стана 24/7 не ми дават да спя,и трето,мъжът ми няма да дойде преди 3-4 март,по работа,което трябва да значи,че по всяка вероятност ще изпусне раждането
А,и свекъра и свекървата нещо пак почнаха да си се заяждат стил дъртите от Всички обичат Реймънд
, но сега ще го гугълна, дано да има около нас