Бели и червени, весели, засмени- 92-ра Американска Бабомартенска тема

• 14 934
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Ирка, нали? И на мен много стари и грозни ми се видяха всички снощи...  newsm78
Сигурно е от кризата... то не че успях да гледам всичко, де...
Най- добре остаряват мъжете за съжаление Whistling  Joy... 
Абе, както казваше една дама след средната възраст "агнешкото си е агнешко", пък много агънца не видях нещо Mr. Green Stop...
Млъквам, че коментарите са ми безумни  Laughing...
Със здраве!!!

# 106
  • Boston, MA
Не гледах Оскарите, търкулнах се с Дани. Записала съм ги де... но като гледам кой е спИчелил, само за Шон Пен не бях познала (мислех, че на Мики Рурк ще дадат носталгично). Сега остава и да гледам филмите, че само Слъмдог съм гледала.

# 107
  • Чикаго / София
Аз да се похваля, че след много бързо щракане по клавиатурата, все пак успях да запиша децата на плуване току що! Невероятно но факт, но записването започна он-лайн в 9.00.00ч. и в 9.02 всичко беше заето! Shocked Неуспях да ги запиша в парка който първоначално бях избрала, защото там още в 9.00.30 всичко беше заето, но и този в който ги записах също не е лош. Малко по-далечко, ама за един път в седмицата става.  Оооохххххх! Отдъхнах си. Сега ще са много доволни като им кажа довечера. Как ще изтраят до края на март, за да тръгнат не знам! Simple Smile

# 108
Аз май няма да се справя онлайн...мисля да отида на място. Избрах едно подходящо плуване, де да видим. А и Джоджо нещо страхлив го раздава... каква ще е тая?  Rolling Eyes

# 109
irка,бравос!! добре дошла в света на състезателното родителстване Sunglasses много хубаво,плуването е супер спорт според мен,тук са много внимателни,ще се кефят деца
*
на какво попаднах,за даващите пс на офспрингите
http://www.parents-choice.org/product.cfm?product_id=25690&S … um=1&award=aw

# 110
С мъжа ми гледахме Оскарите от-до. Даже ме развълнува Кейт Уинслет, много готина. София Лорен, не знам какво е правила, но изглеждаше като някаква версия на Майкъл Джексън. Най-красива ми се стори Тилда Суинтън, направо зяпнах.

# 111
  • Добрич
Привет!
Оскарите ги пропуснах както вече споменах, но концерта на Деси Добрева, Кларет, си заслужаваше отвсякъде!  newsm44 Много готино парти се получи! Деси е страхотна! Танцувахме, пяхме, веселихме се - много! Едно нещо само не ми допадна, ама предполагам, че не е само при Деси това. Не пя на живо, а на play-back.  Rolling Eyes Само една песен на Уитни Хюстън изкара на живо. 
Иначе съм много приятно изненадана от близостта и контакта, който имахме с Десито. Аз нали само в БГ съм ходила на концерти и тази физическа близост ми е непозната, та от това се впечатлих.  Party
Още не е сигурно за Теодоси Спасов. Нещо се моткат с визите. Дано дойде!  Peace

# 112
Как на плейбек бе Къдри  Crossing Arms . Не очаквах такова нещо  Confused

# 113
  • Добрич
И аз не очаквах и нямаше и хич да забележа, ако познати не обърнаха внимание. После се загледах и установих това в действителност. Ами...сигурно е доста изморителен такив близък контакт с публиката и постоянното танцуване, говорене, та с това я "оправдавам". После разпитах и казаха, че и другите наши гостуващи изпълнители така пеели.  Confused
Деси и Любо /от "Те", е той вече не е с тях, де/ имат някаква много лека и сладурска песничка - нова. Много ми хареса.  Grinning

# 114
Оскарите гледах до някъде, но записах останалата част. Имаше много интересни роклета и прически.
Филмите така и не намерих време да ги гледам, та не мога да коментирам кой е заслужил или не наградата си. Аз се разтопих по моя "вампир", всичко другото бледнееше в сравнение с него Laughing Хареса ми и декора.

Атланта, браво на хубавите новини!

Кларет, в НЕВ има raw ядки, при органичните храни на булк. Онзи ден видях и все забравям да ти пиша.

За тортоправещите и не само Simple Smile:
http://cakewrecks.blogspot.com/

блога е за прецакани, грозни, тъпи и не правилно изписани торти(по-голяма част са снимани на щандове в магазини и са за продажба Crazy)...голям смях. Всъщност неделните постове са с хубави торти.

# 115
ох,здравейте Hug,айде сега да се оплача малко,да си излея мъката
Малката има някакъв ужасен обрив по цялото тяло от ягоди #Crazyвече втори ден така,върви и търси нещо наръбено да си потърка гърба,защото и сложих ръкавички  като на бебетата да не се дере,много ми е мъчно като я гледам такава.Второ,вече ми се ражда Tiredкорема тежи,роднините вече се обаждат по всяко време в денонощието,телефона стана 24/7 не ми дават да спя,и трето,мъжът ми няма да дойде преди 3-4 март,по работа,което трябва да значи,че по всяка вероятност ще изпусне раждането CryА,и свекъра и свекървата нещо пак почнаха да си се заяждат стил дъртите от Всички обичат Реймънд #Crazy
Ох,излях си мъката и тук,взех да се поуспокоявам.
Ей,да не забравя,Тибетки,да не забравите за гимнастиката Hug Peace

# 116
Бенси видяхме го твоя вампир снощи, даже и теб те споменахме покрай него ( в темата за Оскарите  Grinning )
Благодаря за подсказката с НЕВ само дето не знам какво е това  Blush , но сега ще го гугълна, дано да има около нас  Peace
Скоро и аз гледах едни сгрешени/грозни/смешни торти, но бяха други.

Тифани, пожелавам ти леко и скорошно раждане, дано все пак дочакаш мъжа си  Peace

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 06:03 от Clairette

# 117
Кларет, моя грешка Embarassed Това е верига хр. магазини, в Остин и Хюстън са навсякъде, та мислех, че ги има и при вас, сега видях, че ги нямате.
Отивам да чета темата за Оскарите Wink

Тифани, много кофти. Според мен е добре да заведеш детето на лекар с тази алергия.

# 118
Клаирет ...мерси че питаш  Hug
Бях на гости, изчетох само последните 2 стр. дано не съм изпуснала нещо важно.

Оскарите много ми харесаха на мен,много повече от други години,харесаха ми много презентациите на категориите за актьори,много прочувствено
.Анджелина на мен ми се видя най хубава .
Страшно се зарадвах за К.Уинслет,обожавам я!
Шон Пен е страхотен и за него също се радвам ,само не разбрах дали се събрал пак с жена си ,нали развод...пък и като гледам в благодарствената реч за нея и дума не обели а тя рева от щастие!
Индийския филм не съм го гледала и сега ми е  must .

къдри...аз тази певица не знам коя е (за съжаление) явно доста изпускам вече от БГ но съм ходила на поп-фолк "диви" Rolling Eyes и те не пеят на плейбек,поне повечето ,а контакта с публиката е същия. То много тъпо така ,да дойде да пее и да си пусне касетофона. Confused

# 119
За тортоправещите и не само Simple Smile:
http://cakewrecks.blogspot.com/

блога е за прецакани, грозни, тъпи и не правилно изписани торти(по-голяма част са снимани на щандове в магазини и са за продажба Crazy)...голям смях. Всъщност неделните постове са с хубави торти.

Бенс, направо седя и се хиля, като пача в гащи дет' се вика hahaha
особено ето тази много ми се понрави http://1.bp.blogspot.com/_wGr8njEWjtI/SZIziMf8X4I/AAAAAAAAB6c/xE … H+-+ow+-+vday.png
както и тази http://1.bp.blogspot.com/_wGr8njEWjtI/SYycP4zHHrI/AAAAAAAAB2E/Fm … essica+M+foot.jpg
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт