Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря онлайн курс по гръцки език?
Как мога да се науча да пиша и чета на гръцки език?
Как мога да се запиша за гръцкия онлайн курс на kypros.org?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря онлайн курс по гръцки език?
-
Как мога да се науча да пиша и чета на гръцки език?
-
Как мога да се запиша за гръцкия онлайн курс на kypros.org?
-
Как да инсталирам гръцки букви на клавиатурата на моя компютър?
-
Как се казва "добро утро" на гръцки?

Аз сега уча гръцки в университет, но съм още начинаеща и бих искала да попитам дали някой може да ми преведе следното стихотворение на български, защото при мен не се получава много добре преводът.
Много ви благодаря!!!
Следя темата още от самото начало и ми е много интересна, но чак сега се регистрирах. Като започнах да си превеждам стихотворението дума по дума, и като стигнах до думата ''μυρμήγκια'' в речника пише, че означава ''мравуняк'' и нататък не продължих кой знае колко, защото му изгубих смисъла. Затова реших да го напиша във форума.
. Благодаря ти, че поддържаш темата. И аз имам страшно много програми, линкове и какво ли не, но за жалост нямам никакво време да ги организирам и споделя на този етап. Понякога не влизам с месеци във форума. Но ще се опитам