Кухни - 19та тема

• 54 017
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
КРИССИ да ти е честита много е хубава кухнята

# 136
КРИССИ да ти е честита много е хубава кухнята

smile3501 newsm44
супер е станало

# 137
  • София
Много хубаво е станало, Крисси, свежо като фреш от портокали и зелен лимон.

# 138
  • ВАРНА
и да са релефни кво от тва, понякога ако нещо много ти харесва го взимаш
и да е по трудно да поддръжка-голяма работа важното е да е красиво дори и не чак толкова практично

не съм съгласна с теб Peace . аз съм на мнение да не се превръщам в роб на дома си.

# 139
Крисси, честита кухня  Hug Със здраве да си я ползваш. Забелязвам в целия ви дом страхотни свежи цветове, направо лъха на пролет. Поздравявам те!

ПП Не си сменяй аватара. Сто пъти си по-хубава от девойката, която беше сложила преди това  Hug

# 140
   Момичета много се радвам че ви хареса!Благодаря за отзивите. Hug

Jvd, за хладилника да, до мивката ще е.Миялната е в левия шкаф точно под отцедника на мивката се пада.Пералнята е в банята.Вижда се, ако разгледаш албума от линковете които съм дала.Поръчка е да от фирма Класик в Пловдив, но правят и в София до колкото знам и другаде също..Без уреди е 2100 кухнята.Там отляво на фурната където е чупката ми е механизма за бутилки и буркани Laughing

Много хубаво е станало, Крисси, свежо като фреш от портокали и зелен лимон.

Ей тва беше целта Joy Много точно си го казала HugСамо цвета на кухнята се води зелена ябълка, ама май е от най-зелените Joy

mama_nat
Blush оки няма да го сменям.Благодаря!Ами да наистина обичам свежите цветове и понеже жилището не е от най-големите искам да изглежда просторно..Спалнята също е доста свежа/ за детската се отнася същото/, но още не е готова.Единствено хола ще  е в един доста мек цвят като капучино..много приятен, защото дивана е доста ..незнам как да кажа може би ефектен и искам да изпъква.Още го чакаме затова снимки по нататък ще дам.

# 141
  • Русе
Kpuccuмного е свежа и цветна Hug харесва ми ....и моята кухня е много цветна  Grinning

# 142
Крисси, кухнята наистина е много свежа. И на мен ми се приисква да пийна фреш лимон и портокал  Crazy Със здраве да си я ползваш, само вкусотии да твориш и много лимоново-портокалови фрешове да забъркаш  Mr. Green
Гуш, взимай плочките и не му мисли  Wink

# 143
  • Абсурдистан
Kpuccu, страхотна кухна.
Свежа и уютна.
Със здраве да си я ползваш и само положителни емоции в нея.

# 144
Крисси,много е уютна и аз съм се спряла на зелено-сивата комбинация,дано се получи подобен свеж вариант  Heart Eyes !
И сега имам въпрос-някой може ли да ми помогне със съвет как да отлепя лепенките от новия хладилник-онези за икономичен клас и ала бала.Взехме хладилника от сега,макар да има доста време докато го инсталираме на мястото му,защото беше на прИмоция,но не искам изобщо да го държа с всичките му лепенки,защото по-натам още по-трудно ще ги махна.Та моля за съвет!   bouquet 

# 145
Пробвай да изчистиш лепенките с олио.

# 146
аз ги отлепих нямаше проблем но след това остана очертано там където са били от начало чистих с какво ли не и не можах да махна следите но сега  след     няколко месеца  само изчезва

# 147
  • Бургас
Гуш плочките са много красиви и ефектни. Ще чакам с нетърпение да видя и твоята кухня и като цветове и с плочките според мен ще се получи много добре  Peace А за чистенето какво да кажа има хора с кухни за милиони и не ги чистят, а има хора със семпли кухни и винаги са им чисти и подредени всеки сам си решава за чистенето и дали ще го прави и как.

Плочките наистина са красиви и ефектни.  Peace
Ирен го е казала, човек или добре почиства, или не. Peace Но, ми струва, че проблемът при тези плочки няма да е в нормалното почистване. Вероятно на места ще се наслои мръсотия дори и след почистване. Възможно е да не съм права, но опитът ми с нашите плочки в банята Mr. Green, ме кара да се замисля.

Гуш, бих те посъветвала да пробваш да ги импрегнираш или нещо подобно, ако е възможно, което да не позволи да се натрупва мръсотия в структурата на плочката. Малко объркано звучи, защото не знам има ли такава техника, която да позволява третиране на плочки, но си мисля, че може да поразпиташ и да се разровиш, предполагам, ако пуснеш отделна тема, ще се намери някой да помогне Peace. Разбирам те, че много ти харесват плочките и щом ще бъдат част от цялостната концепция, трябва да направиш всичко възможно, за да я осъществиш. Успех! Hug

Крисси, честита кухня! Hug

# 148
Kpuccu добра игра на цветове сее получило.......браво.....
кухнята ми се прави в момента, купихме и уредите а да  те попитам Kpuccu батерията на мивката удобна ли ти е и аз съм се спряла на такъв вариант но да те питам и тебе.......... и колко струва това моделче........

# 149
  • Варна
Крисси, честито нова кухня, много е хубава.Пиша ти с едно предложение, обезателно си сложи осветление под шкафчета.Като сложиш хладилника ще стане още по-тъмно.
Моята кухня е оранжева и я ползвам от 1 месец и под всеки шкаф имам лампа.

Гуш, мисля че тези плочки са не подходящи.Ще се напълнят с мазнина.Аспиратора ще поглъща само парата, пръските от мазнина от пържене и печене на скара хвърчат навсякъде. Като се напълнят фугите на шарките и като залепне отгоре и домашен прах и като засъхне, познай как се чисти.Трябва да измислиш някакъв гладък гръб.
За някои работи трябва да се мисли практично и да не си усложняваме живота.

Общи условия

Активация на акаунт