Малък Сечко вънка вее, Януарчето вкъщи с мама дивее

• 21 099
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.

Една лека закуска с кафенце /докато се мотам и Сиси ме изпреварила  Wink/

Много хубави бебеченца   Hug. Аз се опитах да сложа снимка на Марти, ама не успявам  newsm78.
Снощи много много плака, накрая вече се видях в чудо как да го успокоя. Но капки не давам Naughty. Не знам дали са колики или се мъчи да изака нещо  Sad. Както и да е. Успяхме да удържим фронта, даже половината нощ спа сам, а не върху мен. Искам да ви питам ако сега взема Био Гайа дали е късно и ще има ли ефект? Опитвам да намеря какви са тези капки в нета, но виждам разни форумски мнения и нищо за капките.

Сега се мъча с една активиа да ям /мнооого ми е гадно това мляко/. А вчера едно пиле разфасовах /за пръв път в живота/ и това ми отне горе долу час, пък да не ви казвам какъв беше резултата  Laughing. До сега все се намираше някой да свърши тая работа, но като ми се наложи на мен бая се поозорих. Пък в един момент ми стана толкова жал /чак ми се дощя да съм вегетарианка/.

На Марти, освен златен и бебе, избягвам да го наричам с разни други имена. А дрисльо и пикльо са ми направо обидни.

Лек и хубав ден. Днес може и да изляза за 30 минути, нищо че има малко снежец навън.

# 121
Здравейте милички нямам време да пиша а и не съм се научила още с една ръка.Но ви чета редовно докато го кърмя.Ние сме 6.000 кг от изходни 4.300 и 60 см.Да ви попитам по колко гр ядат вашите бебета на хранене?Вчера моят юнак изцока 120мл. и не спря да мрънка до следващото хранене а като му дадох 150млспа 5 часа.А иначе не отказва и цица и шише.Т.е храним се смесено.Целувки на всички бебета  love001                                                                                       

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 09:55 от oceola

# 122
Елена, ето листовка на капките.  Не мисля, че веднага ще могат да подействат, не съм сигурна, но май са с натрупване  newsm78

Между другото, установих, че на Калоян течното ако е било точно от БиоГайата... Като я махнах (махнах само нея, нищо друго) и почна пак нормално да си ака.. от друга страна пак почна да се мъчи с коликите.. Ама и аз вече съм склонна нищо да не давам.. то като няма кой знае какъв ефект... а и неговите колики като че ли не са чак толкова жестоки (да не ме чуе дяволът)..

Мисля, че Лорини беше слагала линк към една полезна тема, но аз пак ще сложа - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0 Тук можете да се научите да слагате снимки, линкове и прочие..  Peace

# 123
Здравейте, аз на Преслава не давам капки от две седмици и май все тая с капки и без капки, определено е по-спокойна,стомаха й не къркори, но пък попръцкването е яко  Laughing
най-доброто лечение- не ям нищо, цял ден карам на солети, вода, от време на време сок  Mr. Green
не че съм отслабнала де, ама май като няма ядене- няма проблеми
вчера ядох малко бирен фъстък, дано не й се отрази, до сега щях да съм разбрала май  newsm78

цикъл със Стефания нямах до 11 месец, точно се върнах на работа и за да ми е достатъчно гадно ми дойде на следващия ден, тя е кърмена 1 г и 15 дни

много са ви хубави бебетата, мързи ме да качвам снимки, иначе и аз бих се изфукала с кюфтето и цъкелчо  hahaha както наричаме Стефания и Преслава, иначе галено Стефания е Тети /тя така казва, че се казва/, а Преслава е Песийо /пак каката го измисли/

аа, и мерси за кафенцето, моето е до мен, децата спят, начело с най-голямото 30 годишно и аз релаксирам
хубав ден   bouquet

# 124
  • София
Хайде и аз с една ръка, докато Голяма уста ме източва...че и с ръка си придържа тариката. Другите му прякори са Пупи и Шоши, както и най-малкото шефче. Големия шеф е тате, малкия бате...пък аз съм подчинена на тримата ooooh!
Мини, много са ми сладки, като почнат сами да си измислят имена - Хриси си вика Яне(Християне) и Иши(ш-то е между ш и с), но на бебето засега вика само Бебе Simple Smile
Преди малко без да искаме практикувахме ЕБХ-просто се изака докато го преобличах...Ама излизаше едно пенесто....
Натали, то това с колажа аз го мисля отдавна, събрала съм бая снимки, но доста не са актуални вече...Та ако сложим един срок от 2 седмици, в които да ми пращате снимки или пускате тук, пък аз ще ги сваля и ще се пробвам...Само дето съм без апарат в момента Cry
оцеола, 6 кг...добре го храниш твоя мъж. То и аз спирам с писането, че доста ми тежи - до после

# 125
айде и аз тука. на нашата принцеса и казваме зайче, мече - щото ръмжи много като тати в гората, хаха, леопардче ...

много са ви хубави бебетата бееее. какви сладурчета, иде ми да ги нагушкам всичките. мале, как ще мине времето и само снимки ще останат от като са били толкоз малки....

я да пробвам
малкото леопардче с тати

лек ден и стойте на топло.

п.с. стискам палци да не прескачаме от лохии в цикъли, хаха. а кекса, наболява, ама е по добре от без, хаха

# 126
само на бързо да се похваля...УСПЕХ СЪС СЛИНГА...после ще покажа и снимков материал...даже и заспа докато я носех насам натам...и така и двете ръце са ми свободни...и си е с мен...и още неще...от вчера няма наакан памперс...изчаква да я съблека и всичко става на повивалника...

айде стига толкова...утре ще правим погача и имам малко работа, но после ще ви навестя с дълъг пост...

# 127
Натали, тя идеята ти е много хубава, ама кой ще има време и ще му се занимава... то си е времеемка работа... Ако някой се навие аз съм "за"  Mr. Green. Аз, честно казано, отдавна не съм ползвала фотошоп и съм позабравила доста от нещата..  Blush  Rolling Eyes А и е време вече да завърша тая статистика  Laughing

Ох,знам ,че е времеемко и  е голяма играчка, но  поне може да си слагаме снимките в албумче,за което  не се иска много знания и време. А аз все ще се уча на фотошопа и  така си и останах само с желанието Sad.

...
Натали, то това с колажа аз го мисля отдавна, събрала съм бая снимки, но доста не са актуални вече...Та ако сложим един срок от 2 седмици, в които да ми пращате снимки или пускате тук, пък аз ще ги сваля и ще се пробвам...Само дето съм без апарат в момента Cry

Hug Hug Hug

Може ли някой да напише паролата на нашият албум за да качвамв снимки  Praynig

# 128
здравейтее,
ако може някой на лични да ми обясни как става номера със снимката.
и моята тази сутрин тъкмо и измих дупето и докато взимах памперса, тя в ръката ми, направи и малката и голямата си нужда и то като протече направо на земята... Joy

# 129
Доника, само да кажеш къде ти е най-удобно да ти пращаме снимките. То това с коложа си е доста трудоемка работа, особено за такива като мен, които са позабравили Photoshop-а.

Сиси, ще взема и аз да пробвам да спра капките, че както казваш може би от тях ака толкова течно. То пък вече ми писна да пера  #Cussing out. Като се изака повечко и всички памперси пропускат. А преди не беше чак така.

Здравейте милички нямам време да пиша а и не съм се научила още с една ръка.Но ви чета редовно докато го кърмя.Ние сме 6.000 кг от изходни 4.300 и 60 см.Да ви попитам по колко гр ядат вашите бебета на хранене?Вчера моят юнак изцока 120мл. и не спря да мрънка до следващото хранене а като му дадох 150млспа 5 часа.А иначе не отказва и цица и шише.Т.е храним се смесено.Целувки на всички бебета  love001                                                                                       
Малееее, 6 кг  Shocked, браво бе! И ние сме толкова вече, но разликата ни е 1 месец все пак. Доколкото ми казаха на вашата възраст трябва да хапва по 110-120мл. на ядене. Ама с тия килограми може би не му стигат и си иска повече човека. Моят яде всеки път различно, но средно около 120-130 гр.

Незнам дали сте пробвали да покажете на бебетата образа им в огледалото. Вчера умрях от смях  Joy Joy Joy. Като се гледа в огледалото и аха, да си каже нещо. Не му се получава, де, ама то са едни усмивки на бебето, то е едно ръкомахане  hahaha.  

# 130
Имам един спешен въпрос- къде да заведа Петя на кожен лекар?
Вече бяхме пр д-р Ангелова от 29та п-ка, но тези проклети обриви продължават вече един месец! Ако някой има изпитан кожен лекар, моля за координати?

# 131
Здрасти и от мен!
За умалителните - много ми е сладко как Андрей се обръща към малкия - Гогенце Heart Eyes. Баткото го наричах преди костенурчо или "дърт дядо с паркинсон" hahaha защото много му се клатеше главичката...
Идеята за колаж е хубава, ама как да пратя снимка - с тия кръгове под очите от недоспиването и +10кг - не съм за пред хора Wink
А ето как събудихме една сутрин батко, че му е много трудно ставането, ама като му дадох Гого веднага стана.. Hug
Все се каня да кажа, и все забравям ooooh!, че пъпчиците ни изчезнаха от около 10дни - сигурно ги надраснахме...Такаче, момичета - има светлина в тунела....
И понеже вчера не успях  - честити месечинки на Анна и Делян! А също и на Катерина, нищо че Лорини беше казала,че  не иска да я отбелязва Hug!

# 132
  • Бургас
Здравейте!
lorini - голям кеф с две свободни ръце, нали  Wink
Аз днес също изпитах това удоволствие, но го сложих в кенгуру с твърд гръб - хареса му и си заспа. Даже и каката нахраних  Laughing
Имам и слинг, но е тип шал и май е раничко за такъв.
mini_79 - а ти нарочно ли ядеш само солети? Не се ли чувстваш отпаднала така?
Аз също кърмих 1 г. и 20 дни и ми дойде към годината някъде, надявам се и сега да не ме споходи твърде рано. Иначе лохиите ми свършиха към 14 ден.
Доника - и аз ще се постарая да ти пратя някоя снимчица, но имам проблем с Bluetooth- та на компа. Не ще да получава снимки и ще трябва да се допитам с някой, по-разбиращ от мен.
И да питам накрая - моят шишко се подсича на гънките , въпреки старанието ми да ги подсушавам и да ги мажа със зехтин.  Дайте някакви съвети  newsm78  Аз на каката гънка не видях, все на долната граница беше, че и сега  Simple Smile

# 133
Здравейте и от нас
Аз бях писала преди на 30 ден получих кървене и ходих на док оказа се че и аз нищо че кърмя имам цикъл, но не съм забелязала кърмата дали е намаляла  newsm78
Ние от няколко дни акаме по веднъж на ден, нямаме запек кърмим се, а преди беше по няколко пъти, при вас има ли такова намаляване?  newsm78
Мини  Hug мерси за координатите на ортопеда ходихме всичко си ни е наред
А ето и снимка от нас

# 134

Общи условия

Активация на акаунт