За прословутия секс.Можем ли без него?

• 6 112
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
Е добре не е удобно на жената да прави секс скоро след раждането, ама на мъжа и ако му се прави, трябва  ли да го остави, поне малко помощ да му окаже.  Whistling

# 46
Друг е въпроса дали правиш  Laughing а желанието си е съвсем отделно. В смисъл, тогава може и без секс и няма да му се усети толкова липсата, но по принцип...Не

# 47
  • София
Как без секс,абсурд!!!
А това за 59-тия ден...споко,сега ти се възстановява хормоналния дисбаланс...имаш други грижи на главата...някои се връщат към предишния си живот по-трудно!

# 48
Как мислите?Дали е възможно.Моят отговор е-НЕ.Това е даденост и необходимост.Но ............в някои случаие напълно възможно.Така смята моят съпруг-откакто родих не сме правили секс,а минаха вече 59 дена.Странно.Мнения?
 newsm78
ooooh!Че ние не правихме близо 2 години след като родих.Така ме бяха зашили, че ...беше невъзможно.Добре, че моя  не е много по тая част, търпеливо изчака да се оправя.Ние  издържаме дълго , просто се налага.Не ни пречи.Мен ако питаш  това са си чисти хормони.Ако има някакви нарушения, няма  и на ум да ти дойде за секс.Така   мисля, не , че съм  експерт.Преди бях в другата крайност, но откакто имам проблеми с щитовидната жлеза ми минаха всякакви мераци Mr. Green.
  И друго мисля.Тая работа със секса си е чиста промивка на мозъци.Защото накъдето и да се обърнеш те заливат със сееееекс- реклами, филми, музика, книги, дрехи- всичко.Някак си е  наложено, започваш  да  се самонавиваш, че е  тоооолкова важен , та чак се пускат тема след тема да го нищим тука.Всъщност важен е, но мястото му не е  в разгоовори с непознати и колеги.Просто е банално- всичко да се върти само около тоя секс.

# 49
  • ул. "Мечтание"
Може и да може!  Thinking Де да знам!  newsm78
По-важното е, че аз не искам без секс!  Mr. Green Въпреки, че мога без секс.

Като родих започнахме да правихм секс на втората седмица. Макар че малко по-късно имах известен период от около месец, когато нямах желание. Но това го отдавам, на проблемите, които ме бяха сполетели и на побърканите ми хормони, които дълго време не искаха да влязат в нормалните граници.

# 50
# 51
.Мен ако питаш  това са си чисти хормони.Ако има някакви нарушения, няма  и на ум да ти дойде за секс.

Правилно! Нарушение е да не ти се иска секс толкова дълго време.

# 52
Изобщо не е промивка на мозъци,въпреки ,че се злоупотребява с рекламата.Сексът е необходимост,като дишането,като храненето.Той си е заложен  в гените.Иначе нямаше да се говори за такива неосъзнати докосвания при 3-4 годишни деца,айде да не навлизам в научни подробности.Липсата на секс дълго време определено е проблем-физически, психически, хормонален...но е знак,че нещо не е наред.

# 53
  • Варна
Ние не можем, не говоря за мъжа си , а за еквивалента на долната глава  Mr. Green

# 54
Първо,защо сексът да е прословут  newsm78 Не мисля,че можем без него,не че ще умрем без него,амааа си е необходимост,удоволствие,потребност и т.н.

# 55
ако имаш желание за секс е най хубаво да си го удовлетвориш
.Мен ако питаш  това са си чисти хормони.Ако има някакви нарушения, няма  и на ум да ти дойде за секс.

Правилно! Нарушение е да не ти се иска секс толкова дълго време.

# 56
  • Бургас
Без секс не ми се вярва да може Laughing
Аз не се чуствам добре без него-изнервям се и ставам зла Laughing
Но и аз след като родих не бяхме правили секс поне 2месеца.
Но беше защото нямах никакво желание-либидото ми беше под нулата ooooh!
Сега нещата се нормализират ,от което аз естествено съм мила и добронамерена Laughing

# 57
ми я кажете как да си вдигнем хорманите защото и аз нямам желание за секс

# 58
  • Пловдив
ми я кажете как да си вдигнем хорманите защото и аз нямам желание за секс

Ами ако пием тестостерон, което обаче ще ни направи мъжествени жени с мустаци  Mr. Green Майтап.

И мен ме вълнува тоз проблем - прочетох хиляда начина за загубване на желание (неграмотно следродилно зашиване, проблеми със щитовидната жлеза, антидепресанти и т.н.), но нито един СИГУРЕН за възвръщането му.  Thinking

Но нямам предвид една нощ да се напием и да побеснеем сексуално, а после да е същото. Има ли начин да ти се върне желанието за постоянно ?

# 59
. Има ли начин да ти се върне желанието за постоянно ?

Нов обект на желанието.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт