На море в Турция - all inclusive, тема 4

• 71 043
  • 457
  •   1
Отговори
# 240
Ааааа, разочарована съм! Такава надежда имах в Тез тур. Дали ще пуснат оферти за 6 нощувки, как мислите?
Видях, че превозвача е Bulgaria Air, а не както друга година Atlas jet. Може би това също оказва влияние върху свръх високата цена. Аз очаквах най-изгодните оферти да са при тях, а те май са дали едни от най-високите цени за тази година. Знаете ли другите агенции кой превозвач ще ползват?

И да ви попитам имате ли отзиви за Club Asteria Belek? В темите намерих мнение само на една мама, ходила там, а в линка за отзиви даден на първа страница прочетох толкова негативи от англичаните за братята руснаци и климатичната инсталация в хотела, че ме достраша... Никога не сме ходили на почивка в чужбина и искам първия път да е нещо незабравимо, а разполагаме с 2 000лв за хотел... От толкова варианти в Анталия направо се обърках. Искам някой да избере вместо мен... Rolling Eyes

Аз съм тази, дето е почивала в Астерия Белек. Много съм доволна от почивката там, имам страхотни спомени, но климатика, или по-скоро липсата му наистина ми лазеше по нервите. В ресторанта също няма климатик и е доста гадно. Всичко останало беше супер, даже мъжът ми се опитва да ме убеди пак да отидем, но с малко дете в никакъв случай не бих отишла някъде, където климатика работи само в определени часове. Въпреки това неудобство, смятам, че за тази цена, Астерия предлага доста добри условия. Както ти е написала Татяна, оценката му е доста добра.
Сред гостите имаше и много немци, и много руснаци, а и англичани се мяркаха. Нямам неприятни спомени от нито една от народностите.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 23:44 от Марги*

# 241
  • София
Аз май се отказвам от Амара долче вита и се насочвам към Делфин-нещо-си в Алания. Тия от Тезтур направо ми отрезАха главата от кръста с цени #Crazy На Акватур цените съвсем прилични ми се видяха Thinking Ама ще гледам пак утре на свежа глава...Ей, много му се бях наточила на тоя долче вита, да му се не знае Tired

# 242
 #Cussing out Българска му работа! Криза, срив на икономика, ниски заплати, а цените скачат #Cussing outСравнявах и аз два-три хотела от миналата година и равносметката е -този с 3 звезди е с 60 евро по- скъп, а двата(4*)- с по-10-80 евро по- високи цени. И това са цените за ранно запосване, с отстъпка.
Може ли някой да ми обясни защо са по-високи тазгодишните цени, че русата ми главица не намира обяснение  newsm78

# 243
Руснаците бойкотират почивките в Турция за това лято, предполагам че и за това за нас предлагат по високи цени може да прочетете в сайта на http://www.ontravel.ru/rus/index/about/o_nas  :Дорогие друзья!

Вы, наверное, на себе ощутили тяжесть турецкого сезона 2008: высокие цены, низкий спрос, постоянные переселения, что, несомненно, отразилось на вашей прибыли.........

# 244
Руснаците бойкотират почивките в Турция за това лято, предполагам че и за това за нас предлагат по високи цени може да прочетете в сайта на http://www.ontravel.ru/rus/index/about/o_nas  :Дорогие друзья!

Вы, наверное, на себе ощутили тяжесть турецкого сезона 2008: высокие цены, низкий спрос, постоянные переселения, что, несомненно, отразилось на вашей прибыли.........

ха ха за мен това е хубава новина  Joy

# 245
Днес във вестника 4етох, 4е zаписванията при ТУИ zа лятото са с 11% по малко спрямо други години (не само zа Турция, а иzобЩо) и са намалили капацитетите с 14%. Дори съкраЩават работното време zа да zапаzват работните места.

# 246
  • София, България
Аз май се отказвам от Амара долче вита и се насочвам към Делфин-нещо-си в Алания. Тия от Тезтур направо ми отрезАха главата от кръста с цени #Crazy На Акватур цените съвсем прилични ми се видяха Thinking Ама ще гледам пак утре на свежа глава...Ей, много му се бях наточила на тоя долче вита, да му се не знае Tired
Belinda,
Делфин делукс в Алания е един от най-хубавите хотели, в които съм била в Турция  Peace
За деца / ако сте с децата / е просто рай! Има си и лунапарк за тях. Захарен памук, пуканки ...
Храната е отлична. Много мога да ти разказвам  Mr. Green Ако резервирате там, ще ти опиша с пълни подробности.
...може би най-хубавото нещо е вечерно време - как превръщат кея на бар с фенери по масите - усмихвам се само като се сетя  Blush Снимки за съжаление не мога да ти покажа, защото като пълен идиот ги извадих и изтрих картата без да ги кача в компютъра.

# 247
  • тук-там
аз пак с въпрос - къде ще си прекара най-добре щерката - на 10 г. бюджетът е около 800 евро за двете. има ли много разходи извън ол инклузива. честно казано не смятам да я водя по екскурзии - но все за някакви глезотии ще се харчи...офф ....и аз не знам вече, а времето си минава - до юни не остана- пък още буксувам и само чета...

# 248
  • София
Що така, влизам в сайта на Тезтур и таблиците на цените за Анталия лято 2009 ги няма  Rolling Eyes

http://www.teztour.bg/program.php?pid=28

Е къде отидоха  newsm78

# 249
  • София
Опс,Честит празник момичета, пожелавам ви една незабравима лятна почивка  Heart Eyes

# 250
Честит празник момичета, пожелавам ви една незабравима лятна почивка  Heart Eyes

И от меннн  Hug

# 251
#Cussing out Българска му работа! Криза, срив на икономика, ниски заплати, а цените скачат #Cussing outСравнявах и аз два-три хотела от миналата година и равносметката е -този с 3 звезди е с 60 евро по- скъп, а двата(4*)- с по-10-80 евро по- високи цени. И това са цените за ранно запосване, с отстъпка.
Може ли някой да ми обясни защо са по-високи тазгодишните цени, че русата ми главица не намира обяснение  newsm78

И аз се опитвам да си отговоря на този въпрос и немога и незнам,моля някой компетентен да се изкаже,много ми е странно това увеличение, не виждам логика  Thinking

# 252
  • тук-там
Що така, влизам в сайта на Тезтур и таблиците на цените за Анталия лято 2009 ги няма  Rolling Eyes

Е къде отидоха  newsm78

усетили са се че са много раздути цените и сега ще ги намалят Mr. Green

# 253
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! И аз ви желая прекрасна лятна почивка "На море в Турция " тази година!

Е къде отидоха  newsm78

усетили са се че са много раздути цените и сега ще ги намалят Mr. Green

Е, дано  Mr. Green

# 254
  • София
Мона Лиза, прочетох коментара ти за хотела още като избирах и ми повлия, признавам си Simple Smile Като имаш време пиши подробности, може и на лични, но вероятно по-добре тук в темата, защото ще е полезно за повече хора Hug Ние имаме още малко време да решим, искам да хвана намаленията да края на март, така че до 2-3 седмици ще резервираме.

Общи условия

Активация на акаунт