Дистанционна форма на обучение

• 161 528
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Моите наблюдения също са от УНСС. Имахме дати за консултация(събота и/или неделя), но присъствието не е било задължително. Някои преподаватели диктуваха теми, задачи и т.н., други казваха по 2-3 думи и си тръгваха. Изпитите-тест или курсова работа.

# 706
  • Тра-ла-ла
Изпитите в УНСС също ли са събота и неделя?!

# 707
Както дойде. Не са само събота и неделя.

# 708
Аз изкарах магистратурата във филиала в Хасково и там изпитите бяха в събота или неделя.

# 709
Изпитите в УНСС също ли са събота и неделя?!

Аз бях дистанционно магистратура в УНСС София и изпитите и през 3те семестъра бяха събота и неделя Peace

# 710
С пък моите не са, нито този семестър, нито предишните и трябва да се моля да ме пускат от работа за поне 3-4 изпита.  Peace

# 711
Как стоят нещата с дистанционно обучение за бакалавър в Свищов и УНСС ,няма значени коя специалност лекции ,изпити и други ?

# 712
Бихте ли ми казали какви са цените на семестрите в унсс и свищов  в бакалавър ,че не можах да ги намеря в сайтове те  и ?

# 713
Унсс - 231 лв.

# 714
  • В един копнеж!
Бихте ли ми казали какви са цените на семестрите в унсс и свищов  в бакалавър ,че не можах да ги намеря в сайтове те  и ?
По-скоро не си ги търсил. https://www.uni-svishtov.bg/?page=page&id=50

# 715
По-скоро не си ги търсил. https://www.uni-svishtov.bg/?page=page&id=50
Здравей, това и аз го видях но никъде не пише колко е на дистанционна форма,пише само  редовно и задочна .

# 716
Здравейте! Имам въпрос към завършилите Академията в Свищов. Как минават изпитите? Дистанционно съм и ми предстоят изпити през юни. Благодаря предварително.

# 717
Здравейте! Имам въпрос към завършилите Академията в Свищов. Как минават изпитите? Дистанционно съм и ми предстоят изпити през юни. Благодаря предварително.

Изпитите минават лесно. Понякога и с учебник в ръка...

# 718
Да ви питам за унсс за бакалавър как протича една сесия ,Кога се ходи в вуза само събота и неделя или и през седмицата ?

# 719
Защо не се обадиш на разните му там канцеларии(телефоните ще ги има на началните страници) и да си зададеш въпросите, нещо във форума не могат да те насочат явно, а и да не изпуснеш сроковете от много чудене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт