СЕПТЕМВРИйските деца полудяват в снега!

• 15 696
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Честит Рожден Ден, Люси!

Желая ти много здраве, добър късмет, любов и успехи! А твоите три съкровища вкъщи са те радват, обичат и ужаважават винаги! Hug Hug Hug

Честита Баба Марта на всички дечица и техните всеотдайни майки! Да сте бели и червени, румени, засмени, весели и здрави!

Ние бяхме с гости тия дни и се поизгубих. Деси направи куп бели, за баницата ми отидоха 8 яйца, защото тя ми "помогна"... ooooh! Голям смях падна снощи при въртенето на халвата, но нямам снимки  Embarassed И сега е моментът да поискам и аз прошка от вас и да кажа - Простено да ви е  Hug От няколко дни Деси започна да повтаря много нови думички. Онзи ден ми каза дори 'чаки мауко' (чакай малко) и изобщо много й се радвам на сладкото бърборене - да ми е жива и здрава! Иначе не сме от децата, които се бият, напротив, все ние сме потърпевши и даже последния път при подобен инцидент с нападащо ни дете, си казах, че ще я науча да се бие  Joy Ами така де, тя си стои едно такова мирно, кротно или ги прегръща и гали дечицата, а те я бутат, блъскат, ритат и т.н. и тя само стои и гледа с недоумение какво става, къщо като Криси  Crossing Arms С лъжицата имаме известен напредък, да не се хваля много, че пак изсипва още и навън от устата, но онзи път, когато Ани беше писала, че Влади ядал сам на закуска, аз реших и я оставих да си изяде супата сама вечерта. Супата беше с една филия хляб в нея и Деси с едно малко капване на лигавнига, си я изяде цялата самичка. НО! трябва да е нещо по-гъстичко, че редките яденета още не ги е усвоила как се ядат  Blush Тормозят ни два зъба - долният кучешки е почти пробил, а горният кътник е подут като огромна бабунка и по тази причина имаше големи ревове тия дни, но... крайно време е вече да избиват тия зъбки, че сме само с 9  Naughty

Добре дошла, мама на Емма  Hug За яденето да кажа, че и на мен ми се струва, че ядете много малко. Но пък килограмите ви са си в норма. А колко и какво яде за 'основно'? Ние ядем като Пепи на Кали Wink

мейче, благодаря за сменената снимка!  Hug Hug Hug Дано не се разболее Тони покрай татко си, че и ти!  Praynig

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 12:17 от Escarina

# 286
Честит рожден ден, Люси   bouquet Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и послушни деца Wink
Кали Мей, дано бързичко да му избиват зъбите на Тони и дано не закачи някой бацил от татко си  Praynig
Еск, наистина са много сладки малките бърборковци  Heart Eyes

# 287

Люси,Честит Рожден ден
Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

При нас времето е супер.Досега бяхме на разходка и разбира се прибрахме се с рев.
Браво на Влади и Деска ,че похапват сами!Ние сме много дълеч от тези неща.Каката я хранихме до първи клас,дано Добромир да има повече желание да се храни сам.
Кали,дано се размините с грипа.

# 288
Люска, честит празник мила  bouquet
Пожелавам ти много сбъднати мечти и здраве   Hug

Ески, браво на Десита  Heart Eyes много добре се справя. И аз като теб правя всичко достатъчно гъсто, че да я оставям да яде сама  Wink То аз трудно й давам нещо рядко, с нейната малка лъжичка  Crossing Arms

И тук времето е супер, нямаме слънце, ама е едно топлооо. До сега се потих на улицата след дребната  ooooh!

Ние вчера изкарахме супер, гостите бяха очаровани от трапезата ,но не успях да я снимам цялата, само част от нея.
Снимки тук  Hug

# 289
Аз да попитам-понеже моя син почти все с лявата посяга да прави нещо-дали ще е левичар?Някъде четох,че след 2-год.възраст се рабирало.Има ли и други такива деца? Embarassed

# 290
Илиянка,браво!Много добре си го докарала! Peace
Ками,ние сме така.Прави ми впечетление,че дори и да вземи нещо с дясната ръка ,го прехвърля в лявата.Наблюдавам го ,да не би да има проблем с дясната и затова да използва лявата или да не би да ги използва равностойно,но всеки път се убеждавам,че лявата ръка ни е водеща.Сега се сещам,че трябва да видя с кой крак рита топката.

# 291
  • София

Честит рожден ден, Люси! Бъди здрава и много обичана жена!

Ками, при Пепи не съм обръщала внимание, но баткото до ден днешен използва и двете ръце равностойно и когато се храни, и когато държи нещо за писане например.

# 292
Люси честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

И Честита Баба Марта на всички!

За малко съм че моят нападна кафето.

Илиянка страхотен е крокодилът, и аз си мечтая да го направя някой ден  Laughing

# 293

Общи условия

Активация на акаунт