Желая ти много здраве, добър късмет, любов и успехи! А твоите три съкровища вкъщи са те радват, обичат и ужаважават винаги!

Ние бяхме с гости тия дни и се поизгубих. Деси направи куп бели, за баницата ми отидоха 8 яйца, защото тя ми "помогна"...
Голям смях падна снощи при въртенето на халвата, но нямам снимки
От няколко дни Деси започна да повтаря много нови думички. Онзи ден ми каза дори 'чаки мауко' (чакай малко) и изобщо много й се радвам на сладкото бърборене - да ми е жива и здрава! Иначе не сме от децата, които се бият, напротив, все ние сме потърпевши и даже последния път при подобен инцидент с нападащо ни дете, си казах, че ще я науча да се бие
Ами така де, тя си стои едно такова мирно, кротно или ги прегръща и гали дечицата, а те я бутат, блъскат, ритат и т.н. и тя само стои и гледа с недоумение какво става, къщо като Криси
С лъжицата имаме известен напредък, да не се хваля много, че пак изсипва още и навън от устата, но онзи път, когато Ани беше писала, че Влади ядал сам на закуска, аз реших и я оставих да си изяде супата сама вечерта. Супата беше с една филия хляб в нея и Деси с едно малко капване на лигавнига, си я изяде цялата самичка. НО! трябва да е нещо по-гъстичко, че редките яденета още не ги е усвоила как се ядат
Тормозят ни два зъба - долният кучешки е почти пробил, а горният кътник е подут като огромна бабунка и по тази причина имаше големи ревове тия дни, но... крайно време е вече да избиват тия зъбки, че сме само с 9 
Добре дошла, мама на Емма
За яденето да кажа, че и на мен ми се струва, че ядете много малко. Но пък килограмите ви са си в норма. А колко и какво яде за 'основно'? Ние ядем като Пепи на Кали 
мейче, благодаря за сменената снимка!
Дано не се разболее Тони покрай татко си, че и ти!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и послушни деца