Баба Марта бърза,на АВГУСТовите мами мартеница върза!№18

• 15 935
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета аз се завърнах .Виждам че сте изписали много докато ме е нямало. После ще ви чета.Аз приключих с работата по лекарско предписание но шефката ми е бясна и мисли че всичко е инсценировка и отдавна съм го обмисляла .Въпреки че миналата година направих спонтанен а с дъщерями след 5 месец само лежах.Просто неочаквах такова нечовешко отношение.а като си помисля че предната седмица ходих с болки на работа.Направо съм се притеснила че от толкова злоба може да ми се случи нещо лошо.Извинявайте за глупостите ама няма с кого друг да споделя

# 151
  • На плажа
Иф,да не ти пука.На такива злобни хора им се връща тройно.Важното е ти да си добре.Моята шефка реагира много добре и даже един ден си говореха с колежката,че и на нея и е време за второ,и се помайтапихме с нея,че ако и двете сме в майчинство,няма кой да работи,а тя каза ,че винаги ще се намерят желаещи за работа,казах и Браво,не всеки шеф ще реагира тъка,а тя се учуди защо.

# 152
Добро утро, момичета! Hug Желая на всички ни една прекрасна, усмихната и спокойна седмица! Бъдете здрави! Heart Eyes

Благодаря на всички за предложенията за количка.

Точно това Чиполино не бях го виждала, интересен модел е. Принципно харесвам триколки, но пък при тях мястото на широчина е ограничено. Не пише и дали има пълно легнало положение. Rolling Eyes
Трейси, тази изглежда доста добре, но тук ще ми трябва преводач Grinning
Всички останали коментирани марки и  модели съм ги виждала и изобщо не ми харесват. Tired

Вики29, незабавно потърси второ мнение. Стискам палци това да не е проблем! Praynig

# 153
  • Пловдив
Хей,здравейте и от мен.Много време не съм писала,но се наложи да полежа малко в болницата,но сега е важно че всичко е наред и моите бебоци са добре GrinningВече няма да ходя на работа и ще пиша по често. Grinning

# 154
  • София
Буболечемече, пиши, където ти е по-приятно. Какво значение има кога точно е термина.

Вики, стискам палци дори и да е варицела да мине леко без последствия. Мисля че само рубеолата е много опасна за бебето.
Дано намериш само успокоително инфо в мрежата и най-вече ти да си добре.

if-73, много тъпо да си мисли твоята шефка, че е инсценировка, но не виждам какво може да направиш. Гледай си здравето и пупата и не и се връзвай много много. Може би е разбираемо, явно е била доволна от теб и сега я е яд, че ще трябва да търси нов човек, да го обучава и т.н.

Ние пак се очертаваме групичка бременни в службата. За сега сме четири плюс двама татковци. Когато родих Ивайла 2 родихме юни, 2 юли месец.
Сега май 2 са юли, аз август, четвъртата октомври, пупу.

Лека седмица на всички ви.и

# 155
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз миналата седмица бях на БХС и се оказа, както и предполагах, че лекарят ми не ми беше неписал в заявката една от няколкото нужни информации, но за щастие се оказа съвсем слуячайно, че един добър мой съсед работи ТОЧНО в генетичната лаборатория и ми помогна страшно много Simple Smile Не че нямаше да ми вземат кръв, но друго си е с 'думата на шефа'  Laughing колко е малък света!
Резултатие ще отида да си взрема утре, даже той каза, че подробно ще ми обясни кое какво значи Simple Smile

Момичета как знаете къде да търсите колички, легълца и т.н. ПРосто  в гугъл или някой ви препоръчва някакви сайтове/магазини. На мен нали ми е първа бременност и до сега нито от магаини съм се интересувала нито от нищо бебеяко та сега ми е много трудно с избора. Примерно кошакра ли е по-добре или дървено легълце??? Харесах една кошакрка в СОМО, която хем има приспособление отгоре за спане, хем отдолу за игра, хем приспособление за повиване, много практично наистина. Има и 2 колела, та не е нужно съвсем да я вдигаш, а може и да се дърпа, ако искаш да я местиш! Но дали не е паянтово? Какви са предимствата на този тип кошарки и дървените легла???

Много съжлаявам за Шайн и за боледуването на Вики - желая всичко да се оправи в най-скоро време...   bouquet

# 156
Здравейте момичета аз се завърнах .Виждам че сте изписали много докато ме е нямало. После ще ви чета.Аз приключих с работата по лекарско предписание но шефката ми е бясна и мисли че всичко е инсценировка и отдавна съм го обмисляла .Въпреки че миналата година направих спонтанен а с дъщерями след 5 месец само лежах.Просто неочаквах такова нечовешко отношение.а като си помисля че предната седмица ходих с болки на работа.Направо съм се притеснила че от толкова злоба може да ми се случи нещо лошо.Извинявайте за глупостите ама няма с кого друг да споделя

Да НЕ ТИ ПУКА ти и бебето сте най-важни.Тая е или голяма злоба както казват другите момичета или е като моите свекър и свекърва няква тъпа ограничена жена.Има и една друга приказка не питай старило питай патило......та и твойта работа.....оная не е имала проблеми и явно не може да го усмисли че не при всички нещата минават гладко....свиркай си,шапка на тояга и си гледай живота детенцето и август месец ще гледаш и бебчето  Hug

# 157
  • Пловдив
Вики задължително направи изследвания и потърси 2ро мнение.Как така няма да знаят .......Дано всичко да е наред  Hug

Иф-73 тегли и на тая твоя гадна шефка една голяяяяяма майна и си гледай здравето.Радвам се че всичко е минало добре  Grinning

Невче пиши по често че ни липсваш  Hug

yana-sladurana аз гледам в чичко  google  или от линковете които се пускат тук . За кошарка или дървено легло говорихме в една от предните теми естествено много ЗА и Против

Да ви кажа че вчера се бях захванала с неделно  newsm75 wash clean и после кръста ме болеше мноооогоо  Sad
Сега да отправя запитване към знаещите реших да се цапотя със свинска мас за стриите.Четох ,че се преварява и мие ама нещо пак не ми е ясно как става  newsm78 някои ако е ползвал да казва

# 158
Вики
Сега да отправя запитване към знаещите реших да се цапотя със свинска мас за стриите.Четох ,че се преварява и мие ама нещо пак не ми е ясно как става  newsm78 някои ако е ползвал да казва
Вчера леля ми ми беше на гости(третото и детенце е на 6г) и ми обясняваше че последната бременност се е мазала със зехтин, а предишните 2 с мас, но домашна(такава е имала), преварява се за да се отдели солта...аз се мажа с крема против стрии на Дева

# 159
Стрелче, тази количка Домино на Чиполино има легнало положение.
Аз понеже точно сега превеждам упътвания за колички от БГ на Чешки и тази количка съм я превела вече, а упътването и още го имам в мен, мога да цитирам.
Има възможност за установяване на гръбчето на всяко дете самостоятелно и независимо в три позиции - седнало, полулегнало и легнало положение на детето. Всяка позиция се регулира посредством колан и пластмасови токи, намиращи се на гърба на облегалката... Седнало положение да не се използва до 6 месеца.
Количката е предназначена за деца от 0+, с тегло на всяко дете не по-голямо от 15 кг.

Колкото до другата, спокойно мога да ти опиша какво има, положения и т.н.
Ще потърся и дали няма такъв модел на БГ.

Аз да се оплача, през уикенда имах болки в корема, незнам от какво. Сега вече не ме боли, но се чудя дали да ида на доктор или не. Много странни, досега такива съм нямала, сякаш някой те боцка в корема.  #Crazy

# 160
Добро утро и от мен Hug!
Яна, аз съм си наред Wink, С Шери се случиха лошите неща Cry.
Вики, консултирай се с още някой лекар, но мисля, че си минала най-опасния период.После е опасно в последните месеци.Стискам пали да няма проблеми Praynig.
Иф, не се ядосвай Hug.Следващия път май е най-добре да сте двамата с мъжа ти или с някоя приятелка.

# 161
Момичета как знаете къде да търсите колички, легълца и т.н. ПРосто  в гугъл или някой ви препоръчва някакви сайтове/магазини. На мен нали ми е първа бременност и до сега нито от магаини съм се интересувала нито от нищо бебеяко та сега ми е много трудно с избора. Примерно кошакра ли е по-добре или дървено легълце??? Харесах една кошакрка в СОМО, която хем има приспособление отгоре за спане, хем отдолу за игра, хем приспособление за повиване, много практично наистина. Има и 2 колела, та не е нужно съвсем да я вдигаш, а може и да се дърпа, ако искаш да я местиш! Но дали не е паянтово? Какви са предимствата на този тип кошарки и дървените легла???
Предишния път, коато гледах бебе(сина на брат ми), роднини и приятели ми подариха всичко- от шишетата до креватчето. та все още нямам идея как се избират такива неща. Имахме кошара за игра и дървено креватче с място за повиване(което така и не използвах, защото ми беше високо). Креватчето е супер, защото матрака е с 2 нива и подвижна решетка. Кошарата така и не я хареса и я подарихме. За количките, мога да кажа , само, че голям зор виждах със зимната, понеже беше с малки колела и в снега трудно се кара.

# 162
Тренирах носене на бебе, количка и покупки до петия етаж + кърмене на всеки 3 часа, като не съм спирала да ходя на работа. Отслабването става лесно и естествено, стига да се настроите положително и да не се глезите. Не знам до колко това изигра роля, но в болницата само на мене ми бяха сложили торба с пясък на корема. Всъщност се оказа, че точно тя е основната причина за страданията ми по време на излизане от упойката, но аз я забелязах чак късно следобяд, а секциото ми беше сутринта към 10. Този път, ако забравят да ми сложат такава торба, сама ще си я поискам, въпреки, че ще ме боли. Освен това, на една от лекциите на училището на 9 - месеца беше дошла една треньорка, която се занимава само с бременни и жени, които се възстановяват след раждане. Мисля че тя беше казала, че коланите и специалното пристягащо бельо за след раждане само ще накарат мускулатурата ви да мързелува и ще се стегне много по-бавно. Галина Толкингтън или нещо подобно - залата е в София за информация на по- суетните.
Колкото до количките, нашата е пег-перего http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/bestbuybaby_2039_51323732 . Много съм доволна - не е мръднала, даже не знам как да мрънкам за нова. Сенникът е много голям и се обръща изцяло при нужда, широка е а и багажникът е направо огромен. Ползваме я и зимата и лятото. Комфортна е за бебето. Всичко се пере в пералнята, включително и сенника. Не бих си купила триколка. Пробвала съм на една приятелка и ми се видя супер нестабилна. Особено когато се качва от улицата на тротоара.

# 163
 ooooh! ШАЙН: много съжалявам за объркването, правилно си се сетила че става дума за Шери...  ooooh!   bouquet

ккалина: мерси за отговора. Аз мисля, че като тръгна да взимам, ще взема нещо мултифункционално, примерно като това, което видях в СОМО - кушарка+легълце+за повиване 3 в 1. Харесва ми идеяата тъй като така се пести хем на място хем на средства... не знам дали това ще е най-добрият вариант, та за това искам мнението на вече минали по този път Simple Smile

Мамите, минали вече по този път да продължават да пишат Simple Smile

Вени Вет: къде се продават тези колички???

# 164
if-73 , въобще не знам какъв й е проблема на твоята работодателка, но те съветвам да не й обръщаш грам внимание... Радвам се, че с бебче сте добре... сега си живей животеца и се радвай на бременността си! Не позволявай на никого да ти развали вълшебния момент  Hug
marianka, добре завърнала се! Хайде сега си стойте мирни и стига болници вече... Да няма караници  smile3534 Поздрави бебоците от мен   bouquet
yana-sladurana, аз гледам както от линковете, които се пускат тук така и от списанията, които купувам от време навреме.. Пълни са с реклами на колички, креватчета, шишета, храни.... Пък и в гугъл често пиша "бебешки дрешки/креватчета/колички" и се получава Simple Smile Колкото до кошарка vs дървено креватче съм за дървените креватчета  Peace
tracy_t , можеш да споделиш с лекаря си... няма да навреди да звъннеш и да питаш нормално ли е ... Но аз такива боцкания... всъщност нещо между боцкане и гърдел усещам доста често. Не мога да кажа, че боли или ми е неприятно... но определено е по-различно Simple Smile
Мен кръста ме боли.. ама зверски... Днес е повече в ляво.. одеве клекнах да взема нещо от по-долен раф и направо извиках от болка... Опитах да полегна ама кучето се катери върху мен и едва се спасявам и от нея  Mr. Green Ще се търпи какво да правя...
Сетих се, че бяхте коментирали ражданията... винаги съм искала да родя нормално.. да усетя колко всъшност боли... как боли... какво е чувството и съм мислела, че няма да има проблем да се осъществи, но винаги изскача едно НО!  #Cussing out Нося очила... всъщност по-често лещи де... с диоптър -4 и -3,75 ... не знам до колко е позволено нормалното раждане и дали диоптъра точно има значение или нещо друго... Някоя от вас има ли подобни терзания. Иначе не ме е страх от нито едното... раждане. Стига да може евентуалното секцио да не е с пълно упойка ще съм по-доволна.
Пак стана много дълго.. извинете ме  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт