Това е тема за БУРГАС!

• 26 802
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
  Мегита  Hug Нареви се хубаво. От опит да ти кажа по-добре ужасен край от колкото ужас без край.  Ти ще заминаваш ли пак или оставаш?

За сега съм тук, ще търся работа и живот и здраве пак ще заминавам.

# 181
Петя, познавам те. Лично не, но визуално си те зная от КМ. Хъ, това звучи като Красиви Майки Mr. Green

# 182
  • България
Забравих да пиша на ben 78 , че имам доста бебешки дрешки и за момиченце и за момченце, защото много са ми давали за Мая. Най-добре е обаче да се видим и да си избереш, които ти харесват. И изобщо да не чувам глупости за плащане  Laughing Ти къде живееш?

# 183
 За срещата ние сме двама, без значение е датата/от петък децата ще са в командировка Laughing/. Мислете и заведение.

# 184
  • Бургас
И аз съм била в КиМ от 1 до 6 клас, ама съм 80 набор, после 7 клас в математическата. А на уличката на д-р Шик се учих да карам кънки. Май Яна Лъскова беше тогава. Живеехме на Гурко  Grinning

# 185
  • На морето!
айде и аз в групата на бившите ученици от КиМ от 1ви до 7ми клас  Laughing Ама аз съм още по-малка  Flutter, така че надали ще сме се засекли.
Аз колет от Редут все още нямам- звънях и нямаааа. Потресена съм вече.

# 186
# 187
В този ред на изказвания-набор 76 съм, учила съм в =славейковото=училище,после в английската,а след това и в София,живея в центъра newsm78 друго не знам какво да споделя

# 188
  • у нас
Мегита  Hug

Рени, не казвам вече, и аз като Венета Райкова  Mr. Green Heart Eyes

За срещата като се реши точно на коя дата и в колко часа ще е ще кажа дали ще дойда, защото от 5-ти на банкети - дневни и нощни  Blush Та ще видим какво ще се реши  Peace

Menina, а днес има ли нови  колети? Не съм звъняла, че не ми остана време.

# 189
  Мегита  Hug Нареви се хубаво. От опит да ти кажа по-добре ужасен край от колкото ужас без край. 
абсолютно подкрепям Hug ако ще ти олекне нареви се  Peace вярвам, че ще дойде време когато ще съжаляваш, че си го правила и си си строшила толкова нерви. Прегръщам те  Hug Бъди силна, наслаждавай се на хубавите мигове с детето  Hug

ЕЕЕ ама как се надушихме, а ? така като чета сред отскоро присъединилите се мами си имам една съименичка, една наборка и една комшийка   Laughing

Sinara, днес към 16ч ми се обади една дружка. Отишла да си вземе ибейска пратка и ми докладва, че били заринати с редутски кашончета и пликове... Утре ще сме заринати с известия и следобед предлагам среща в пощата.  Peace
Пък ако искате, за да не нервим служителката да си направим списък и един кат' звънне да изреди всички ни  Mr. Green

# 190

ЕЕЕ ама как се надушихме, а ? така като чета сред отскоро присъединилите се мами си имам една съименичка, една наборка и една комшийка   Laughing
Joy Joy Joy Ками, то аз освен адашка,съм ти и наборка май   bouquet
Мегита  Hug бъди силна.

# 191
  • На морето!
Пък ако искате, за да не нервим служителката да си направим списък и един кат' звънне да изреди всички ни  Mr. Green
Ти се смееш ама ми мина прз ума да питам днес. Ама мога ли да питам "За Синара има ли колет? От форума, бе, от Бургаската тема! Mr. Green Ако утре ме удостоят с извстие ще питам за който се сетя като си получавам колета. Ако все пак Чудото се случи ще пиша да посъбера малко данни за Старата поща  Peace
За срещата няма да дойда. Ще излизаме по женски с приятелки, но това не означава че няма да се засечем пак както предния път Laughing

# 192
И ние сме голяма агитка за 8-ми,на 7-ми тодоровден,та ще пропусна срещата.

Амелия,дано утре вече ни угрее  Crossing Arms

В КиМ учих 1-4 клас.Набор 82 съм  Wink

Мегита  Hug

# 193
  • у нас
Ти се смееш ама ми мина прз ума да питам днес. Ама мога ли да питам "За Синара има ли колет? От форума, бе, от Бургаската тема! Mr. Green

Joy То хубаво да ги изреждаме, ама сигурно вече като ни чуят по телефона и ще затварят на момента.  Joy Тия хора дали сънуват колети вечер ? Wink

Дано да сме заринати от известия  Praynig, ама като знам нашата пощальонка колко е чевръста ...  ooooh!

# 194
що? ми тъкмо на един дъх ще проверят, и ще си спестят десетина нови позвънявания.... и те са на далавера и ние  Hug пък и ще се изреждаме, за да не ни познават по гласовете още за Добър ден  Mr. Green

Kamence още по- ме заинтригува сега , не бях обърнала и на това внимание Laughing издай се  Wink

enevitable , къде живеш, че май ти си ми комшийката

Фокс мама, извинявай, но моля те изтрий тази и пусни нова с трите отговора и вариант за корекции на гласуването, докато са още малко гласувалите .... че сега с анкета какво става newsm78 който е и за двете дати не гласува за нито една ли или само за една? как ще се преброим накрая, че да знаем колко места ще пазим... няма и опция за корекция .... Благодаря предварително   bouquet
Всъщност, нека и другите дадат мнение, но понеже е проблем с местата, особено около такива дати.... да не запасим 10места, а да се окажем 15-20, ще се получи кофти

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 22:13 от Amelia

Общи условия

Активация на акаунт