Отговори
# 150
Здравейте банда Hug и честит празник bg Нека поне днес намерим нещо в сърцата си българско с което да се гордеем

# 151
Честит празник, момичета! bg

# 152
Честит национален празник и от мен! bg     Жалко че времето е мрачно и не можем да излезем да усетим празника, затова днес ще се отдадем май на гледане на филми. Чао от мен и ви пожелавам  весело настроение  Hug
Е какво му е на времето? аз излизах за 2-3 часа.
Малкия беше уникално крив ... аз също  Tired

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 09:11 от Milena_vk82

# 153
  • Под Сините камъни
Честит празник! bg

# 154
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!!:2bg2:

# 155
Добро утро слънца балкански Hug Hug Hug Hug Hug
Черпя ви по едно кафе за разсъняване и бягам за работа

Желая ви спорен и ползотворен ден на всички  love001

# 156
Доро утро, Дяволица благодаря за кафето, само дето  няма как   да се пресегна и да си го взема, а трябва да бягам към кухнята да си направя едно Grinning
Лек и успешен ден на всички , аз днес съм решила да почистя в къщи newsm75 wash

# 157
А от мен Добър ден!
Като ви гледам, който е на работа- на работа, който е вкъщи- работи си вкъщи. Да знаете, ако има такава анкета, няма да знам къде да се впиша с моето плаващо работно време! Rolling Eyes
След обяд имам излизане по работа, но времето навън хич не е примамливо. Дали пък няма да се усмихне, като изляза?!  Wink

# 158
                Добър ден на всички!  Hug

И по едно кафенце за разсъняване!

# 159
Здравейте, къде сте че ви няма newsm78,
ЛЕК и усмихнат ден на всички  bouquet

# 160
  • Сливен
     Добро утро.Тук сме, Еми Wink
     Весел и усмихнат ден на всички  Hug

# 161
Добро утро момичета Coffee!Къде се губите тази сутрин? След обед в яслата ще има тържество по случай 8-ми март, та да попитам мамите които са минали през такива тържества какво носите като почерпка за децата?Много ще съм благодарна ако ме посъветвате, че по късно ще излизам за някакви подаръчета и цветя, ако имате и идея за подаръци моля ви кажете приемам идеи  Hug

# 162
 lidi81 едно време си спомням нямаше такова голямо разнообразие от сладки и тн, по магазините , аз когато ходех на ясла, всичките майки носеха домашно приготвени сладки, бухти и тн, вкусотийки, преснички и ухаещи мммммммммм, много ми се услаждаха,сега не знам как стоят нещата.

# 163
Еми права си мила ,така беше и аз си спомням как в детската градина всеки носеше нещо домашно, ама сега като е в ясла какво да им занеса на толкова мънички деца се чудя!

# 164
...лиди, аз съм носила солетки, соленки, бисквитена торта или бисквити - каквото му даваш на малкия  в къщи това може и да занесеш  Peace

Имам МОЛБА - някой може ли да ме ОПРАВИ да запиша юни месец децата си при Шишкова или да предложи някой ПЕДИАТЪР, който НЕ ИЗПИСВА АБ на всеки преглед!
Мишето ми е отново болен - за 1 месец, два АБ, сега може би ще се наложи и трети  Cry

БЛАГОДАРЯ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт