Отговори
# 225
Здравейте,мацки!
Да ви кажа вчера правих един кекс, ама като го отрязах излезе тиклав. EmbarassedКакво съм сбъркала?Днес детето иска пак да направя.То не можа да си хапне, милото.Тук сте все видни кулинарки-кажете от какво може да е.Ето рецептата:
4 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, 1 бакпулер, 1 ванилия, 3 ч.ч. брашно, 1/2 ч.ч. олио, 1/2 л. какао.Помагайте, моля!

# 226
Нели, честит ви рожденик. Да е жив и здрав, и леко да мине тинейджърската възраст.

Славе, кажи и как го прави, че да кажем къде бъркаш. По принцип от киселото мляко понякога става тиклав, яйцата и захарта с миксер ли ги разбива, в студена или топла фурна го сложи, и такива подробности от които зависи как ще ти стане кекса Simple Smile

# 227
Всичко разбих с миксера, сложих кекса в студена фурна.Една позната ми каза да пека първо отдолу за 15 минути и после да включа отгоре докато се опече.Тя моята фурна е стара - Раховец-и има само степени 1,2,3,4.И аз включих на 3.Много се надявах да стане.

# 228
Нели, Честит ти рожденник! Пожелавам ти да ви е жив и здрав, ученолюбив ученик и послушен младеж!

Влизаме в тинейджърска възраст ............какво ли ме очаква???
Ми к'во ще те очаква.......... четири, пет мацки зад някой ъгъл с мерак да ти станат снахи и да ти изкарат нервите.  Whistling

За сряда съм ОК.  Peace

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 17:02 от puzzle

# 229
  • Сливен
     Здравейте,момичета. Абе какво стана със срещата?Ще има ли?
     Весел и усмихнат ден  Hug

# 230
Neli да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва, Миленче аз довечера взимам малката и отиваме в апартамента, до края на седмицата ще бъдем там, така че ще излизаме на разходки Hug,сега почнах да стягам багажа, всичко ще остане толкова разхвърлено , че като се върна не ми се мисли как ще вкарам ред, малката само църка и като ме загуби от фокус църкането се превръща в рев #Crazy
Славена аз скоро правих кекс , не помня обаче рецептата , сложих го на 180 градуса , това при тебе трябва да отговаря на степен 3,и пак както твърдиш 15 мин само отдолу,  много хубав стана, но за съжаление нямах този успех със едни соленки, които станаха жълто оранжеви от вътре и докарваха на сода , направо се изложих, ще пробвам друга рецепта ooooh!
  Абе какво стана със срещата?Ще има ли?

# 231
  • София/Сливен
Привет от мен
Ние досега нямахме интернет, затова не съм влизала. Утре ще прочета какво съм пропуснала.

# 232
  • Под Сините камъни
Нелиии честит ти рожденик!Да ти жив и здрав и много да те радва.Добре дошла в отбора на тинейджърите  Whistling

# 233
Оооо...Меги  Grinning

Нели, честит ти пораснал, хубавец  Hug
Много да те радва, все така ученолюбив да е като мама и късмет в живота Peace

Как е малкия? Дано всичко е наред Praynig

Аз от утре съм в болнични за това ако някой ме види някъде по улиците - да свирка  Grinning

СРЕЩАТА - сряда, 11 март, 18.30ч. в пицария Палермо.Намира се в пресечката като се тръгне от Старото детско зъболечение към Д.Желязков и на първата пряка се завие на ляво.Пицарията се пада от страната на "Преоценени, маркови дрехи", срещу офиса на DHL. Дано съм обяснила правилно Wink Аз може и да не мога да дойда, но масата е запазена на мое име  Sunglasses

# 234
Нели, да ти е жив и здрав рожденника!

Миленче аз довечера взимам малката и отиваме в апартамента, до края на седмицата ще бъдем там, така че ще излизаме на разходки Hug
newsm44  newsm44  newsm44

Руме, разминали сме се  Rolling Eyes , дай един скайп на ЛС

# 235
Милена ще ти го пратя ама и ние се позабавихме на социалните ходих да подавам декларацията за детските!Утре по свреме само времето да го бива!Лека вечер на всички! Simple Smile

# 236
  • София/Сливен
Добро утро, момичета
Ако знаете какъв сняг вали тук  cold

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 08:58 от М_е_г_и

# 237

Ако знаете какъв сняг вали тук  cold

...пак ли  ooooh! Дано не дойде до тук, че не ми се гази вече сняг Crossing Arms
Ние сме си в къщи - ако някой иска -да заповяда "на кафе"  Heart Eyes

# 238
А тук е вятър и дъжд  Crossing Arms Вчера бяхме по къс ръкав на разходка, а днес ...  ooooh!

# 239
  • София/Сливен
Вече спря, проясни се, не е много студено, до довечера ще се е разтопил. И тук имаше вятър. Дано при вас да спре дъжда, че с дъжд е по-зле отколкото сняг.

Четох назад, доста сте поболедували... дано да минава бързо и да не ви хваща вече.

Сега ми изпратиха един линк - за Сливен го дават сняг за довечера http://www.gismeteo.ru/city/daily/3434/

Общи условия

Активация на акаунт