Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 259
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • София
теди радвам се че отново си сред нас
Стискам палци до края!

# 181
Сватя, добре завърнала се сред нас....  Hug
Стискайте с Мопси всичко, което може да се стиска, за да издържите до края...
Ние всички пък ще стискаме палци...  Peace
Моя син тази сутрин закусва кроасан с батко си, и си изпи сока със сламката...
Голям човек е вече, няма това онова...  Laughing

П.С. Теди, влез в темата за срещата, и ако искаш повече от две нощувки, казвай...  Peace

П.С. 2 Слънчи, какво стана с изследванията ?  Thinking
Може и да си казала, ама съм пропуснала...
  Embarassed

# 182
Теди, добре дошла отново. Много мина, малко остана, скоро ще бъдеш възнаградена за всичките си лишения, а наградата определено си заслужава.

Ей, Шон Пен е с Оскар. Много съм доволна. И за останалите филми ми се покриха очакванията.

За заспиването - Гого заспива сам в леглото.

За подвигането и уголемяването не ми се подхваща темата, че вечно като вляза и взема, че разбуня духовете.

Дама, честит ти пешеходец и да оздравявате.

Патенце, голяма трагедия. Дано намерят сили да продължат хората. От постовете на майката лъха невероятно философски подход към ситуацията, дано мъката не ги съсипе и занапред да е така.

# 183
  • Пловдив
Теди, радвам се, че се появи и то с добри новини и отново с ведро настроение  Hug
Пипи, браво на пешеходеца. Как го управляваш да върви в една посока?  Crazy Или вие затова 55 мин. сте се движили  Simple Smile При нас за да върви само напред я карам да се хваща за количката и така да бутаме. Пак не издържа много в права линия, ама .. така ще е занапред Simple Smile

# 184
На Билка ползвам интимния гел и съм много доволна Peace

# 185
определено е доста трудно ходенето в права линия, Емо обикновено си има собсвена цел и мнение как да стигне до нея Simple Smile особено, има един магазин за домашни любимци на пазара, като стигнем на пазара и веднага хуква към него, много ми е странно, че е запомнил къде е.
но забелязвам, че напоследък има напредък в това да ходи след мен (днес за пръв път ме хвана за ръка, щото го е страх да ходи сам по снега) и да ме слуша, т.е. след доста викане "Емо, Емо, айде" като му кажа "чао" да идва след мен... стига да няма някое куче наоколо, тогава "оглушава" (а до преди седмица "оглушаваше" веднага щом излезе навън).
та така, мисля, че колкото повече порастват, толкова повече им се отпушват ушите Laughing Миша е почти месец по-малка, нищо че ходи от по-рано, и тя ще почне да слуша, като му дойде времето Grinning

# 186
Я да ви се оплача малко.
Вчера се подух, като мишлинче. Незнам от какво, пръстите ми са издути, глезените, като преди като бях бременна. Странна работа. Възможно ли е да е от храна?

А пък Васи, в четвъртък докато имали физическо в салона, се включила противопожарната аларма и ги изкарари навън, ама тези от салона по шорти и тениски, навън беше минус 22, и са стояли 10 мин. И сега пишка през 10 мин и много се притесняваше днес като отиде на училище, дали ще я пускат толкова често до тоалетна. Ще я водя на лекар май.

# 187
  • София
Здравейте Simple Smile
Абе Гад, тия хора нормални ли са там?!?!  ooooh! По шорти и тениска децата!!! #2gunfire А за теб, да не би да си задържала нещо вода??? Вземи нещо за..отпишкване. Майка ми така се подува.  Rolling Eyes
Теди, нямаше ме и съм изпуснала....важното е че сте добре, наистина малко остана.  Hug
Ханна, Миша е невероятна на снимката дето си я сложила.  Peace
Пипи, аз все още така подвиквам на...баткото.  Mr. Green
А моя синковец ходи като пиян морков.  Mr. Green Много е смешен, обаче тъп и упорит...не се дава и крачи смело. Laughing И кашля лошо.  Whistling Алекс е вече сравнително добре, говори носово ама е добре. Косето похърква ама и не ми дава да му чистя тоя нос бееее, вие как се справяте в такава ситуация???? newsm78

# 188
Е, Дама, по-добре понастинали и живички, отколкото изгорели живи, нали? И да те питам, какво отпишква?
Според мен това ПМС. Трябва да обсъдя с лекарката да ми даде нещо за облекчаването му. Много е сериозен при мен, да не говорим нервата как ме друса ....

# 189
  • София
Вале аз така се бях подула когато направих алергия към Мак доналдс
Но все пак отиди на лекар те ще ти направят нужните изследвания.
А Васи май на цистит прилича.Да стои а топличко и чай от Мечо грозде помага(но незна при вас дали има)

Дано се оправяте скоро!

Дама честит пешеходец!

# 190
Теди, добре завърнала се Hug! Стискай, още малко остана до срещата с още едно малко съкровище Heart Eyes
Сутринта ходихме до Кауфланд на пазар, Хъджиса не беше този, който исках. Размер 4-ка - 2 пакета по 52 бр. и мокри кърпи за 37,99лв. и идва 37ст./бр. Ами аз си ги взимам на 38ст. Молфикса е 72 бр. за 22.49лв. Peace
Моите гърди си останаха без промяна преди и след забременяване, а се кърмихме 9 месеца Simple Smile
Но това ме заинтригува, не че имам нужда, ама си ми е малка мания Wink http://www.alomag.com/index.php?main_page=product_info&cPath … amp;products_id=3
За слизането и качването по спални и дивани сме факири, и много внимателни Simple Smile
Козметика - Бюбхен Peace
Пипи, и аз пробвам номера с " чао Боби" навън, но не става. Маха ми с ръчичка и си продължава в неговата посока Laughing
Вале, незнам душа, дано се оправиш бързо Praynig Hug

# 191
Здравейте

Теди,добре се завърнала. HugПожелавам ти Мопси2 да си стои още малко в коремчето на топло.

Вале,оправяйте се бързо с Васи.
Нямам думи как могат да водят болни дечица да си играят със здравите.Ама и безотговорни родители. #2gunfire

И аз имам нужда от стягане на бюста,така че Пипи ако си вземеш този гел пиши дали има резултат.

Честити ходещи крачета на Косето.

# 192
Гаде - да, подуването според мен е задържане на вода. В повечето случаи се дължи на бъбреците. Отиди на лекар да ти ги видят newsm78

# 193
  • Пловдив
Гаде  Shocked То вярно, че у канадско много ги закаляват децата, ама по шорти и тениски!?!  Shocked Нямало е пожар, нали?
А за твоето подуване - вземи направи някой тест  Laughing
dama , мерси Simple Smile Е, поиграх си с фотошопа, исках да я издокарам като "Хлапето" с Чарли Чаплин, защото изражението на лицето и ми напомни на него Simple Smile

Капки за нос капя по метода на Микки  Rolling Eyes Сколене затискам ръцете, с едната ръка държа главата, а с другата капя. Гадно звучи, но пък става бързо  Simple Smile

# 194
  • София
Гаде, абсолютно може да е от ПМС.

Теди, радвам се че всичко вече е наред!  Hug

Ханна, браво на Миша, че се държи като момиченце. И аз очаквах да е диване. Mr. Green

Пипи, не мога да вкарам Крис в една посока, все опираме до носене. Браво на Емо, че е започнал да те чува, ние сме още с тапи в ушите или по скоро с голям инат.  Mr. Green

Днес 1 час се въргаляхме в снега - буквално. Не ще шейна, дай му преспи и ровене в снега. Като му падне ръкавичката, ми я носи да му я сложа. И много добре се справя с ходенето по лед. Е, падна 2 пъти, ама поне в градинката е чист снегът и ще носим космонавта поне още веднъж.  Mr. Green

Капки много лесно слагам - казвам му "Ела да сложиме капки в носленцето или оченцето" и той идва и ляга и търпи. За наград получава целувка, похвала и шишенцето с капки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт