Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 258
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Но това ме заинтригува, не че имам нужда, ама си ми е малка мания Wink http://www.alomag.com/index.php?main_page=product_info&cPath … amp;products_id=3

Маца, ще изчезнеш Rolling Eyes

я чакайте да чукам на дърво и пу пу пу, че отскоро слуша, може и да е период Mr. Green

лелеее, а Крис как се извъди такъв послушен? Laughing не съм виждала досега дете дето доброволно да дава да му слагат капки.

Вале, и аз знам за бъбреци...

ние излизаме пак за малко докато има още слънчице. Магани, тръгвайте Simple Smile

# 196
Ханна, някаква крушка гръмнала и се запалили някакви хартии отдолу, нищо сериозно, но огън е имало. Незнам дали те питах, ама няма ли да мръднете за един ден до Търново на срещата?

А моите симптоми засега ги слагам в графа ПМС, защото не ми се случва често, това е инцидентно, особено снощи след като ядох някаква китайска храна ... както Слънчи предположи, може от това да е.  Имаше един дребни гъбки вътре, съмнителни. Ще ми мине като на кученце  Blush

Габи, браво на Крис, все така да слуша.

Маца, няма такъв филм като "обличате и отслабвате". Иглеждаш прекрасно, всичко оттук нататък е въпрос на поддръжка.

# 197
  • София
Габи а ти май нещо се оплакваше от твоя син, а?!? Mr. Green А той така послушен станал.  Wink
А какви капки слагате? Моя има доста заден секрет и се стича надолу, че до усещам чак в гърдичките да хъркори. За сега само промивам ама.....
Ханна, сетих се наскоро...ти кога щеше да заминаваш? Rolling Eyes

# 198
Маца, тоз клин ми хвана окото, но много абстрактна ми се вижда таз работа.  Thinking Дет казва Гадинката "те такова животно нема"  Crossing Arms А ти на какво ще си го слагаш?  Blush СПоред мен си си перфектна

Мерсаж, за пожеланията момичета

На Яни капки не се е налагало да се слагат, но иначе действам по начина на Микки или с таткото се коалираме. При всички положения малката е с особено мнение по въпроса  Mr. Green

# 199
  • Пловдив
Дама, аз капя сребърна вода и пръскам със Стеримар или Низита. Друго все още не съм слагала.
Иначе живот и здраве пътуваме на 6 май и се връщаме на 9 юни, имаме резервирани билети. Има вероятност да пропадне пътуването .. но .. не ми се мисли за този вариант, защото ще е много тъжно Sad
Обаче на общата среща няма да идвам  Rolling Eyes

# 200
  • София
Ханна, знам, че сме го обсъждали ама...не може ли поне ти с Миша да измислите нещо? Поне за една нощувка само. Rolling Eyes Не знам...все ми се иска да има начин....Да се комбинирате с Усмивка...знам ли.  newsm78 Определено ще ни липсваш и не само на мен. Hug
А за клина...аз имам един подобен, който го използвах като ходих едно време да тренирам за да се потя повече в тая част на тялото иначе само от носене...никакъв ефект. Simple Smile

# 201
За сополите - Любов имаше течни и прозрачни сополи преди 3 месеца и й капех сребърна вода и хомеопатични капки Euphorbium - Еуфорбиум композитум. Продават се в аптеките. Много са добри Peace

# 202
  • Троян
Добре дошла на Тед,като видях първата публикация първо погледнах линийките отдолу,да не се е повила нова Mr. Green
За козметиката и аз си позвам още Бюбхен,много съм доволна от душ гела за баня и коса,два дни след това косичката й мирише на малинка Crazy
И днес се порадвахме на снега ,че той взе да се топи и няма да има къде да си караме шейната.Нослето й още тече,а зъби няма newsm78

# 203
Здравейте ,

и аз сядам сега за малко да отдъхна.Два дена не съм писала но успях да наваксам да ви изчета .

Честит рожден ден на Дега ! (на патерица) Да си жива здрава и много обичана !

.

Татуировка  не съм искала и нямам намерение да слагам за в бъдеще .

Много болни дечица пак  Sad И ние май се опитваме да кашляме и сополи имаме .Пръскам стеримар и давам стодал . Предния път пробвах клеевата тинктура ,но не ни помогна .Оправихме се с коларголовите капки .

И аз съм се навила да гледам "Бенджамин Бътън " и чакам с нетърпение майка ми да дойде за 1 седмица .Планувала съм да ходя на солариум , на СПА искам да отидем също  , на фризьор и по магазините да пообиколя . Ама да видим какво ще стане .Друго си е да има баба гледач  Laughing

# 204
  • В сънния Люлин, прибулен...
Патенце, едва ли има по-голяма мъка за една майка, ние, щастливките, не можем и да си представим как е твоята приятелка... Дано Господ е милостив и да й даде сили да осъмва и замръква и СМИСЪЛ да продължава напред  Hug
Пипи, това, че оглушава не е най-голямото зло, ще видиш и като почне да те заглушава (ако не е реалност все още)!
Tedsan, липсваше ни, добре заварила отново!  welcome Дано всичко е съвсем наред при вас до щастливата дата... и перфектно - след нея!
matza83, за малко не си видяла, аз към 10 сутринта пуснах, че на истинска промоция е размер 5 - по 26 ст./бр. Ние сме над 10 кг, така че ще му взема от тях, дано да ни паснат... А аз да те попитам - с това клинче кое точно ще си отслабваш? Така като гледам, единствената смислена причина да си го купиш, е да го подариш на някой истински нуждаещ се. Нали вече те провъзгласихме за мацка на форума?
Гаде,  ПМС, сърце, бъбреци... само лекар може да ти предпише нещо за отпишкване, ако прецени, че е необходимо.
biko, тези хомеопатичните еуфорбиум (звучи като еуфория) кое разреждане са?
Козметика за чудото минавам на комбинация от Себа мед, Бюбхен и Павлодерм, доскоро ползвах шампоана на Чико, май е единственото, което ми се види свястно тяхно. Себа мед е супер, но ми е неудобна разфасовката на олиото, а когато се съпротивлява, т.е. винаги, става невъзможно. Сега взех една тестерна разфасовка на Бюбхен олио и по се получава. Шампоан за косичка и тяло пак техен, ама от най-бебешкия, но пък това малинковото много вкусно звучи.
Павлодерм е македонски крем за под памперс без цинков окис, с екстракт от невен и лайка, не мога да кажа кой знае какво, не сме проблемни, та го "ядем". Крем в туба от 200 мл на Себа мед бях взимала, става за цялото тяло (както и за проблемна, атопична, така и за нормална не е вреден), с него му мажа личицето преди разходка, вратлето, ръчичките, също и след баня.
А сега и да се оплача - пробива му зъб - най-вероятно долу втори резец. Невъзможен. Не яде, плюе, хапе, крещи. Аз днес нямам сили за нищо. И сме без баба от обяд. И ядем или по-точно отказваме детска кухня. Направо съм #Crazy Twisted Evil

# 205
  • тук и сега
Е, браво на Теди, стискаме палци. Hug

Пипи, и аз пробвам номера с " чао Боби" навън, но не става. Маха ми с ръчичка и си продължава в неговата посока Laughing

Joy Същата работа - Тони изобщо не се впечатлява.

# 206
запис, ще чета утре!

# 207
Вейхайвейче Hug
Агентче, отново страхотна снимка на малката Heart Eyes
Вале, съгласна съм, истината за красивото тяло е в спорта Peace
Ох, как ми се иска да отидем с мъжлето на кино на "Бенджамин Бътън" и "Беднякът-милионер", но ще видим кога ще ме огрее някоя баба Wink

# 208
  • София
Добър вечер!
Теди  Hug

Гад и аз се подувам от ПМС. Ако пожелая да се отводнявам преди да ми е минало, пия 2-3 чаши зелен чай през деня, но след това пишкам цяла нощ.

Подобен клин с отслабващ ефект, дълго ми стоеше на десктопа, като активен линк, но така и не ме огря - затова съм дебела  Mr. Green

Пък моето дете не иска да ходи в снега - иска да го нося и затова си се возим в количка.
Браво, че дечицата ви имат полезни навици  Heart Eyes
Аз днес пържих палачинки и Жоро по познатата схема с придърпването на стола ми пусна няколко колички в сместта  Rolling Eyes

Еуфорбиум композитум аз ползвам за себе си и за Ева. На Жоро до сега не съм му слагала. Аз го харесвам този спрей и е абсолютно недразнещ. Както се шегува мъжът ми, продали са ти физиолигичен р-р за 8.50лв.

Сополиви и кашлящи деца в клубчета и по РД съм срещала много, ама пък с варицела и пъпки...прекалено е  ooooh!

# 209
вейке, не знам еуфорбиум-а кое разреждане е, под формата на спрей е, наистина е много недразнещ, и аз активно го прилагам на себе си и Преси.

тед, добре сте се завърнали с Мопската!Яни не беше ли и тя бързаща и на финала се беше запънала, май Simple Smile

Аз козметика ако ползвам е или на Авен колд крема, или разни кремове на Шпириг с цинк.

Общи условия

Активация на акаунт