КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 035
  • 428
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В маг. Европа в Лозенец  и в БМБ - Дианабад са разделили щанда със сирената и кашкавалите и има надпис - продукти от растителен произход. Отделно при сметаните в хлад. витрина - също.
Не ми се вярва в по-скъпите всичко да е идеално. Нали за проба се дава едно, а после от склада какво изкарват. Не го мисля - и въздуха е вреден, но не става на не дишаме.
Ани се обади - преписвали, подсказвали си. Нали е далекогледа от кувьоза - та преписвала от някаква зубърка през няколко реда. Отделно говорила по тел. с прятелка и тя и търсила отговори в нета. Ядосва се, че не се сетила да ми се обади за ? по история.
Ще чакаме резултати и ако иска да се запише  и на следващия тест - все някъде ще оцели.

# 76
  • София
    Айша,Ани да не е завършила 151СОУПИ ? Тестовете в НБУ са леки,а и има няколко пъти,та все ще изкара някой добър резултат.Важното е да отиде,за да види как става,а и ще добие хъс.

# 77
                  Яжке,в Кауфланд не съм погледнала как са наредени точно сирената ,но винаги е написано кои са с растителен произход.В Овча купел магазина има два щанда и на двата е обозначено кое сирене кое е !
                  И не се ядосвай колко палмово масло сме изяли.Нали го продават за фритюрниците.Пък и сега гледах един филм с различни видове хлебчета по света 90 % използват палмови,орехови и какви ли не други масла.Те живота ни отровиха с доста по-лоши неща та едно палмово. Mr. Green
                  Айша,ще изкара Ани.По важни са при нея картините.Така,че ще черпиш за студентка на есен! Peace

# 78
  • София
     Дидиа,аз си мисля,че и изварата може да съдържа палмово масло.А аз ям извара и съм на диета.Вече свалям много бавно, а ми се иска да сваля още 10-12 кг.
     И аз съм сигурна,че Айша ще черпи за студентка през септември.Нищо,че си мечтае за внуче.И това ще стане,но по-натам...
      Хайде един поздрав от мен за КГБ! http://www.vbox7.com/play:afd93166

# 79
  • в малка спретната къщурка
Яжка,не си мисли за палмовото масло.Колко други неща сме хапвали без да знаем.За де не ядем маргарин,купувам краве масло,а такова нещо не съм виждала-изкарвам от хладилника и мажа без проблем.Купувам краве масло,а ядем какво и аз не знам.
Жабче,менюто е :Руло Стефани и бял сос,свинска пържола,наденичка,пиле печено/всичко домашно/,гарнитурите:картофи с моркови/печени в плик/,ориз,моркови и грах/микса си е мой/.
Утре сутринта ще направя яйца на очи и салата зеле и моркови.Днес им правих пица и тутманик и исках да и сложа за закуска опаковано във фолио,но тя хляб не кусва и отказа.Днес си била изяла полагаемото.Правих и бисквитена торта,но незнам дали ще иска.Тя яде определени неща и ми е много трудно.Има неща,които не е кусвала дори,а казва,че е гадно.
Янче,направо си представих твойта супа от домашна кокошка. #Crazy
Айша, и аз съм убедена,че ще черпиш за студентка

# 80
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мерси Фурийка , като идея ми дойде добре , само да съчиня рецептите с позволени за режима храни. Hug
Но виж , на Янето кокошката ми е в режима.  Laughing

Мислех да забъркам едно режимно реване , ма мързела ме налегна и утре май ще да е.  Blush

Айша , браво на Ани. Справила се е.  Peace

# 81
                Жабче,не ти е в режима кокошката на Янчето!Само бройлерите от магазина  Laughing защото домашните са тлъстички и за това супата става сууупер!Без да прибавяш допълнително масло. Laughing
                Яжка,аз много обичам извара , ама скоро не съм яла защото купих една .....все едно трици .Пълен боклук и още не мога да забравя вкуса и.При това съм фен на всички сирена и кашкавали и почти не ям ястие без да го посипя /в чинията си разбира се/ обилно със сирене.

# 82
Още един ден-година! Или поне на мен ми се стори такъв!
Тя, домашната работа, няма свършване, знаем си го.  Успях да си направя маски на лицето и косата, но това между шетането.
Последно направих като Танчето и  Мимито кюфтета, че Стефан си беше поръчал изрично,  сега го чакам да се върне от работа, та да вечеряме и да се строполя в хоризонтално положение.
Сняг не ринах, но и не съм излизала от вкъщи  два дни.
Дидия, как е майка ти днес, дано не ти създава проблеми.
Римар, синът ти бързо да оздравява, а теб дано не те е мъчил главоболът отново.
Айша, ще се справи Ани, ти се подготвяй за студентка да черпиш!
Яжка, как ги намираш такива хубави музикални поздрави!
Фурийче, много манджи си спретнала за два дни, но нали детенце си е било вкъщи, заслужавал си е всичкият ти труд.
Зиче, подремна ли сле обяд със Здравунчо?
Жабче, спря ли снеговалежа при вас! В Плевен нощес пак беше понатрупало, но пък снегът си стои, децата извадиха шейните и цял ден не спряха да се пързалят.
Отивам да си посрещам мъжа, ще се върна при вас по-късно!

# 83
Дидка , аз точно за кИкошките от магазина имам предвид.  Peace
Домашните са ми  Sick Израснала съм на село от 6 мес. до 7 год. , но не хапвам домашна кокошка и дом. кашкавал.  ooooh! Дядо и баба незнам как са ме хранили , ма тез две неща са ми отврат.  Crazy

Арита , през деня слабо валеше , но сега си вали на парцали и пак ще го натрупа.  Thinking

# 84
  • София
Яжке, много готина песен "Булерия", а и мачото си го бива!
Ако изкаш, може да те запишеме, пък да ни чакаш на горнобански път - нали от там излизаме. Ние отдавна я чакаме тази екскурзия до Рупите, че не сме ходили. Пък ще има дегустация на вино в Мелник. Ще питаме по телефона и ще ти се обадя - само да решиш.
Айша, успех на Ани -ще се справи. Моя не знам защо не иска в НБУ.
И аз напоследък си взимам Маджаров - най-добро ми е на вкус. А помните ли по татово време ядяхме само овче, а кравето за баници.
Палмовото масло е много вредно - аз пържа с олио. А най е добре със зехтин, ама много удря по портмонето. Едно от най-важните неща за добро здраве е това какво ядем.
Фурийче, добре, че ме подсети за бисквитената торта -мойте много я обичат. Ще я спретна набързо.
Диди, браво за кръвното, справили сте се с Веско. Дано да не ви сполетява пак. Ама го следете.
Аз направих супичка от бройлерно пиле, ама Янкината е друго нещо- домашнооо.
И аз не съм видяла разделени продукти. Но не  е само това. На опаковката трябва да пише какво съдържа, ако е коректна фирмата.
Абе, колко още неразбории има, ама защото си мълчиме и примиряваме и пълниме джобовете на мошенниците!!!

# 85
  • тук и там
Фури,що неща си приготвила,изяждане няма.
Аз днес съм сама,само почистих пуснах една пералня,изкъпах се и нищо друго.
От понеделник като се впусна по задачки,та чак в петък ще се спра.Затова в неделя съм го ударила на пълна почивка.
Жабче,навремето месихме едни войнишки курабийки,та се сетих за тях.Миналата седмица  ги правих,но ги сиропирах.Станаха много вкусни.Опитай,може да ти харесат.
Арита, Hug Hug Hug
Майче,много е хубаво на Рупите.Ходила съм там преди много години в станцията на БАН при наш приятел професор-лека му пръст.Имам чудесни спомени от там.Колко ме навиваха да отида при баба Ванга,но ме беше страх да не каже нещо лошо и не отидох.Ама тогава намахме проблеми та затова отказах.
Поздрав и от мен за всички вас.
http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAlbumPreview&albID=8 … mp;VideoID=194691

# 86
  • София
И аз не обичам домашни кокошки. Като ме водеха 1 път годишно в селото на баща ми - винаги ми купуваха  замразен бройлер. А домашно свинско или агнешко хапвах.
Маджаров и на мене ми харесва. Последния салам от него - Бургас или др. подобен обаче беше като гранясал. А уж скоро произведен, в срок. Но нали съм добро прасе - хапнах го.
Фурийке, как ги съхранява във Варна детето?
Мими, като работех в туризма - редовно ходехме до Гърция, спяхме в Петрич и колежките си уреждаха да посетят Ванга. Веднъж бях с майка ми и много ме навиваха да влеза при нея - влязох и тя като се развика, ядоса се нещо и ме изпъди. Нищо не я бях питала, само влязох и казах Добър ден - е като викна тази жена - събра града. После някаква от антуража и каза, че имало хора които не подлежат на гледане.

# 87
  • тук и там
И аз бях чувала,че се сърди кога ходят хора без причина,затова ме беше страх да не ми се развика.Значи права съм била.

# 88
В края на януари мисля беше , даваха един следобяд по ТВ7 една мацка Силвана от Люлин.  Peace
Била последователка на Ванга , та разправяше за срещите й и кво й е казала баба Ванга.
Интересни неща каза , но какви са й способностите не мога да кажа на 100%.  Hug

# 89

ЛЕКА НОЩ!!!СЛАДКИ СЪНИЩА НА ВСИЧКИ КГБ-ЕЙКИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт