Кафето-колко време след приготвянето?

  • 9 254
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 370
Къде го прочете това за вредност от престояло кафе? Най-редовно си носех на старата работа алуминиева бутилчица с направено сутринта кафе, че кафето в Бизнес Парка струваше майка си и баща си. Пия само шварц, с 4 бучки кафява захар и мляко.
( и в момента това лоча Mr. Green)

# 16
  • Мнения: 2 407
Обичам го топло,като си го направя си го пия веднага.

# 17
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Къде го прочете това за вредност от престояло кафе? Най-редовно си носех на старата работа алуминиева бутилчица с направено сутринта кафе, че кафето в Бизнес Парка струваше майка си и баща си. Пия само шварц, с 4 бучки кафява захар и мляко.
( и в момента това лоча Mr. Green)
Сигурна ли си, че е алуминиева? Алуминиевите съдове са опасни, не бива да престоява храна в тях. Ако се използват за готвене, трябва да се прехвърля храната след това в друг съд.
При теб кафето е било вредно заради съхранението му в съд, който отделя токсични в-ва.

# 18
  • Мнения: 17 407
Предпочитам го изстинало. Случва се следобед да допивам сутрешно кафе. Според мен, това е някаква конспирация- халюцинации, вредности....Отказвай го, докато е време.

# 19
  • Мнения: 5 370
Къде го прочете това за вредност от престояло кафе? Най-редовно си носех на старата работа алуминиева бутилчица с направено сутринта кафе, че кафето в Бизнес Парка струваше майка си и баща си. Пия само шварц, с 4 бучки кафява захар и мляко.
( и в момента това лоча Mr. Green)
Сигурна ли си, че е алуминиева? Алуминиевите съдове са опасни, не бива да престоява храна в тях. Ако се използват за готвене, трябва да се прехвърля храната след това в друг съд.
При теб кафето е било вредно заради съхранението му в съд, който отделя токсични в-ва.
Може и да не е било алуминий, знам ли, бутилчица за съхраняване  на топли напитки. Не съм в час с химията твърде, може и да греша.

# 20
  • Мнения: X
Не обичам притоплено кафе. Мога да се прежаля за вчерашно, ако е смесено с прясно мялко.

# 21
  • Мнения: 4 717
кафето поема миризми и ги неутрализира, затова се предполага, че е по-вкусно прясно приготвено, а не надъхано

това е причината в магазините за парфюми да ти поднасят паничка смляно кафе за да си неутрализираш, след като си мирисал безброй аромати Hug

# 22
  • Мнения: 181
кафето го пия без захар и току що направено на машината.
студено и негърска пот не понасям. Rolling Eyes

# 23
  • до една звездичка
  • Мнения: 1 892
Пия го веднага.
Да го ближа цял ден не понасям.

Общи условия

Активация на акаунт