1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 25

• 38 186
  • 455
  •   1
Отговори
# 360
Али кемал дали иска детето толкова много, понеже е момченце? Thinking

# 361
 newsm78 Тоя пък Гани лелеееее ooooh!какво ще стане с мен #Crazy

# 362
Нищо чудно

# 363
  • София
Нищо чудно
Напълно нормално за източните народи, да не говорим за мохамеданите по принцип.

# 364
newsm78 Тоя пък Гани лелеееее ooooh!какво ще стане с мен #Crazy
ще изпусне паричките на дЕдкото Mr. Green

# 365
Милия Яман, много тъжно за него.  Cry Как иска да гледа чуждото дете ...  Cry

# 366
Харесвам я Наниде,
но в тази ситуация - не!
Като е справедлива,
нека мери с един аршин!
Ще вземат момчето,
а Бурин ще я пратят някъде си...

П.П. Schmetterling, подписът ти е страхотен!  bouquet

# 367
За това му правя евалла !Малко хора биха го направили!

# 368
  • Варна
Онур е отвратително ревнив, това ужасно ме отблъсква  Sick, повдига ми се направо , такъв мъж не бих търпяла и час.
А баба надиде колкото и да я харесвах преди, ужасно ме раочарова днес, сина и като яде същите л...на не беше толкова коварна , както сега към снаха си. Двойния аршин влезе в действие  Sick
Керем и Бенну е излишно да казвам, че ме кефят много , те са ми любимците Simple Smile))

# 369
В тази серия само Бену и Керем ме радват! Онур зе една вечеря - голяма ревност, голямо чудо, и с Ясемин беше много груб, а тя милата влюбена и пияна, трябваше по-меко с нея. Crossing Arms

А бабка - за синчето всичко може, а за жената не! #2gunfire

# 370

е на това му казвам истинска любов Heart Eyes

# 371
Не оправдавам Фюси,но бабка е несправедлива с нея-за Алито може,дори бебе направи,а Фюси кривна за малко-не е хубаво,но не знам дали знаете,представяте ли си ако на някой от нас наистина се случи.....ако и ти съгрешиш ако ...незнам може би по-може да го преживееш-все пак защо Фюси да бяга от добро отношение на чуждия мъж(макар и за малко),Все пак си мисля че по-морална от Алито,ами не по-морална ,но...поне я гризеше съвестта...

# 372
  • София
Не съдете толкова строго Надиде. Много ясно, че мери с двоен аршин, коя майка не го прави спрямо детето си?
Плюс това момента наистина беше удобен да изгони змията от дома си, просто се възползва максимално от ситуацията.

# 373
Онур е отвратително ревнив, това ужасно ме отблъсква  Sick, повдига ми се направо , такъв мъж не бих търпяла и час.
А баба надиде колкото и да я харесвах преди, ужасно ме раочарова днес, сина и като яде същите л...на не беше толкова коварна , както сега към снаха си. Двойния аршин влезе в действие  Sick
Керем и Бенну е излишно да казвам, че ме кефят много , те са ми любимците Simple Smile))
Не съм съгласна.Защото тогава те подкрепяха снаха си,независимо че тя беше непоносима.

# 374
Ох днеска океан от емоции.
Много ми стана мъчно за Джансел, каква съдба милата и на Яман няма да му е лесно.
А пък яд ме хваща на Надиде. Значи както казва една приказка "за кучета и котки може, а за прасета не може Mr. Green"
Че Фюси си е змия, змия е обаче не може за синчето да има прошка, че даже и дете е направил, а нея да я гонят от  къщи, че вече и до крайности -"не ме наричай майко повече". 
Нека се замисли за причините.
Ох как ли ще й е мъчно за децата. Cry
Айде да са ни честити и младоженците   bouquet Laughing

Ками честит рожден ден, ти си заедно с баща ми. Желая ти само красиви мигове и сбъднати пожелания  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт