Ако смятате, че в такъв напрегнат за мен момент не възприемам всичко твърде емоционално, съжалявам...

Неди спи в отделна стая и първоначално нямахме проблеми, после се разболя и се наложи да спя при него ( на едно легло дори ). След това боледуване се почна с реването през нощта като се усети, че е сам
Луда работа беше, ходех като пияна през деня..Имай търпение, ще отмине...дано по-скоро

Да си призная (не ме бийте) аз май всях раздора, защото първа изкоментирах написаното от Мариета, не за да те нараня Мариета, а си изказах мнението, как виждам моитеси "различни" деца. Та, понеже е прошка, прощавайте ме, от мен тръгна всичко.
Ами сега остава да ни разказваш за приготовленията за тази сватба 

Ама толкова са готини на него момчетата. 
По точно Теди преследваше яйцето, вързано на конец и се бореше като тигър да го хване, а Сашундера изобщо не сметна за нужно да го устои с внимание. Естествено! При условие, че в този момент всички се занимавахме с въпросното кокоше творение и бяхме оставили масата с баницата, салатите и другите там вкуснотии безнадзорна. И той сам на нея. Кеффф! 
Питам, защото ЯМР си е много гадно като изживяване. Правиха го на един познат и той заяви, че в тръбата осъзнал какво изпитват хората, които страдат от клаустрофобия. Може би при децата е по-леко обаче, защото все пак те имат повече простор. Но за възрастните било много неприятно чисто психически, защото запълват до дупка пространството. Стискам силно палци всичко да мине леко и най-важното - резултатите да са отлични.