LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 191
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Sofia

Някой ако има от тези за размер 93 или 102, имат ли си копченца на вратлето и раменцето?
http://www.laredoute.fr/vente-sous-pulls-bebe-fille-prix-mini-(l … 6&prodcolor=2
То си пише ето това-Epaule pressionnée jusqu'au 86 cm inclus-но не съм убедена в превода.
Стана ясно, че големите размери са без копчета, даже по-добре на моите им се пуснаха бримки около копчетата, явно много пъргаво събличам.  Laughing
Туранага, честито попълнение в семейството ви, много да ви радва и да ви слуша!  Grinning

# 47
81 са с копчета
туранага-санка ,честито да расте голям и умен мъж  bouquet

# 48
Аз малко ще поспамя за Надежда Михайлова. Тази снимка е отпреди 4 години от абитуриенския бал на дъщеря й. На снимката е с бившия си мъж. Едва ли е с Ларедустски сандалки и при тези пари, които изкараваше мажът й тогава с международния гараж. Пък  и тогава пишеше колко маркови са им дрехите за бала на щерката, която завършваше тогава италианския лицей.

# 49
Вероятно е така, но сандалките много приличат на тези
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=32407096&a … documentid=346108

# 50
  • Варна
Е и какво, ако е с редутски одежди (макар, че и на мен не ми се вярва), не виждам нищо лошо и тя е човек като нас.

# 51
  • Бургас
Алекс, благодарско   bouquet
За блузките - 94 са с копчета Peace Размери бях давала в някоя от предишните теми newsm78, сестра ми си ги взе вече и не мога да меря.
Туранага-санка, честито ви бебче   bouquet 

# 52
Честит син Таранага-Санка, да ви е жив и здрав и много, много да ви радва!!!
И да не пропуснат всички сега в десет страници да благодарят на Алекс за новата тема, че иначе няма да има какво да четем.

# 53
На Туранага санка, Туранага сан и Туранага санче първо- честита радост! Да е жив и здрав бебчо!

# 54
  • Пловдив
Скоро сигурно ще получа и за друг отказан артикул, защото вече доста време мина откакто ми се появи в рембурса, но статуса все още е note d'avoir?
ПП: Туранага_Санka, честито бебе!  1crib
А аз нищо не съм получавала по имейла,а повече от седмица в рембуса ми стои note d'avoir?
Дали е както казваш ти или има друга причина?
Туранга честито и от мен!
black_angel1 може и да не ти пуснат втори ред с 5 % ,както писах и в предната тема аз имах ноември отказан артикул и така и не ми се появи втори ред до февруари,направо бях забравила отдавна  Peace Важно е че са ти пратили номра да си харчиш паричките  Peace
Стихия няма да си получиш номера на мейла,ще си го получиш по пощата в писмо,освен ако не им пишеш на мейла,това става за по бързо получаване(описано е в първия пост),макар че аз например за пореден път опитвам от 4 дена и не ми приемат писмото,а немога да ида да ползвам друг комп в момента (ако на някой му се занимава да ми помогне)

Алекс и аз отново много те поздравявам и ти благодаря   bouquet (само ползвам поста си,не взимайте пример сега да пускате отделни благодарности )
Туранага санка,честита ти радост,да сте живи и здрави и много да ви радва малчото в къщи,да расте здрав и с много късмет в живота  newsm51

# 55
  • Варна
Туранага_Санka, честито бебче! Да ви е живо и здраво и много да ви радва! Hug

Искам да попитам протекторите за матраци задължително ли трябва да съвпадат с размерите на матрака? Питам, защото матрачето, което взехме за легълчето на бебето е с по-нестандартни размери - 70/100 см. - и такъв размер протектор не мога да открия... Thinking

# 56
Някой да е поръчвал това Умбро?
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-zippe-umro.aspx?productid=32 … tegoryid=56515541
Дали е качествено?
  bouquet

# 57
На мен пък дрешките ми се струват толкова масови,че едва ли може да се каже със сигурност дали са от Редут или не...

( това е спам,май)
   Не знам с какво смислено да се включа в темата,а ви чета винаги,когато ми остане малко време имайки в предвид детето и работата (предполагам не само при мен е така).   
     Иска ми се да се оплача за непристигнали колети,но няма да го правя. Иска ми се да задам някакъв въпрос,но отново няма да го правя,тъй като има голяма вероятност да е обсъждан в някоя от 140-те страници на миналата или 150-сетте на по-минлата.... и т.н. теми.  Кофтито е,че това си е един огромен учебник по финанси...без упътване. Simple Smile 
   Алекс - благодрая ти за заглавната страница на темата! Наистина информацията трябва да бъде прочетена от всеки пазаруващ!

# 58
Алекс, Духи, успех и търпение в борбата с непросветените  Mr. Green

Основни теми на темата: Имам отказани артикули  #Cussing out, какво да правя? и Защо само моята поръчка от 18.02.2009 не е дошла?  Mr. Green

.... както и От митница или поща ще си получа поръчката?  Mr. Green

# 59
  • Sofia
Е и какво, ако е с редутски одежди (макар, че и на мен не ми се вярва), не виждам нищо лошо и тя е човек като нас.
Да бе , представям си я как цъка кодове да си намали сандалките с няколко евро и как с треперещи ръце отваря пощенската кутия за известие...Сигурно и във форума пише.Я да си каже коя е.Сори за спама, не се сдържах.

Общи условия

Активация на акаунт