LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 304
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 165
На митница Варна също има нови кулети(не бяха обработени аз като отидох), така че очаквайте включване  Wink. Миналата седмица е имало само 9 фр. кулета .
Сори за спама, ама наистина ли мислиш, че правилното изписване на думата "колет" е "кУлет"?   ooooh!
"ваЛчерите", "чЕршаВите", "закОпуването" и др. подобни ме забавляват, ама това вече избива рибата...

И за да не е само спам:
Тук се сблъсках  с много  странна номерация,
някой може  ли да  я разгадае
http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-taillissime.aspx?producti … tegoryid=35231027
Това е колан...
Опа, изпреварили са ме  Peace

# 166
Момичета, въпросче - маратонки за брат ми търся, с крак 29 см е той, ако някоя от вас е поръчвала за такъв крак, моля да сподели номер и впечатление от маратонките. Благодаря!   bouquet

# 167
Цитат

За чековете и ваУчерите
[
Този линк не работи в момента, текста излиза като въпросителни..
Този линк си работи оправи си енкодинга Smile
И на мен ми излиза с въпросителни, не е от енкодинга Smile
Тогава ти е от кирилизатора Smile

Добре, обаче защо само написаното в този линк За чековете и ваУчерите не го разчита, а останалите  ги чете?

# 168
извинявам се предварително за спама - diatod да си изчисти кутията от ЛС, ако иска да й отговоря!

и да не е съвсем спам - преди малко си взех колета от МИТНИЦА ВАРНА от 09.01. - ще кача снимки след малко! Peace

# 169
здарвейте,имам покана за колет   newsm44  най накрая,ще ходя да я взема и ще дам повече информация  Peace

# 170
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345607&pid=10723639
Това е моята поръчка от 10.02.,но не ми завиждайте тя е мъничка и дойде в п.клон ,аз също имам от 17.01 и 21.01 ,но.......чакаме търпеливо!
Тази я направих заради часовника и гривната ,които подаряват за рожден ден.

# 171
Момичета,трогнахте ме,благодаря от сърце за поздравите и пожеланията  Hug

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-surpyjama-cagoule-cocoon. … tegoryid=48249669
Това е много сладко,останало е само 45 р-р.Мисля,че си отговаря на номера ,поларено е.

# 172
  • Пловдив
Някой няма ли инфо за митница Пловдив, че и аз чакам от 15.01 и 24.01 и вече брадясах. Май ще ги отсвиря тези от Ларедут, голямо чакане, голямо чудо!  Rolling Eyes

Преди малко бях там - взех 3 колета - от 22.01, 29.01 и третият не разбрах от кога е, че беше 18 кила  Laughing
Явно малко са се поотпушили, излишно е да казвам, че чакам около 10 колета преди тези дати

Туранага, честито ново попълнение в семейството   bouquet Hug

# 173
ВечеПетя,би ли ми дала линк към полата
много ми хареса

# 174
mirella_m3 Якето - леко умалено е ,въпреки че ръкавите са повече от достатъчно дълги  Grinning
А "потурките" са всъщност долничка към пижамка,което всъщност трябваше да е клинче,но дойде такава  Laughing

BARBORANA Заповядай

# 175
Французите си имат система за проследяване - днес получавам запитване да си кажа мнението за получената поръчка , и хоп получавам я . Беше от 23.01 за поща  - малка пратка. Дано да започнат да пристигат тази седмица.

# 176
  • Перник
Момичета, можи ли някой да качи снимка на ваучер, изпратен по пощата Praynig

Туранга, живо и здраво да е бебчето и много, много да ви радва Heart Eyes

# 177
  • Стара Загора
За Стара Загора да се чува нещо??? Cry

# 178
Бях изпратила писмо да ларедут за една отказана поръчка понеже беше 23 евро ми беше изписано че ще  ми пратят чек.снощи им писах че неискам да чек а валчер отговорът беше
За момента не мога да я дам. Но, моля, свържете се с мен обратно в края на тази седмица.
С най-добри пожелания,
Катрин Ламонт
543 563 064
  Rolling Eyes   newsm78

# 179
mirella_m3 Якето - леко умалено е ,въпреки че ръкавите са повече от достатъчно дълги  Grinning
А "потурките" са всъщност долничка към пижамка,което всъщност трябваше да е клинче,но дойде такава  Laughing

BARBORANA Заповядай

благодаря, благодаря като материя как е? ти доволна ли си? заслужава ли си? то за тия пари...ама все пак Simple Smile твоето кой номер е ?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт